Πώς να εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο στο Pokèmon Go

Μόλις πιάσετε τα πρώτα σας Pokèmon, αισθάνεστε υποχρεωμένοι να εξερευνήσετε άλλες πτυχές του παιχνιδιού. Δεν είναι μόνο να πιάσεις Pokèmon. Οι παίκτες μπορούν επίσης να συμμετάσχουν σε ομάδες και γυμναστήρια, να ανεβάσουν το Pokèmon τους και φυσικά να πολεμήσουν με άλλους εκπαιδευτές. Το να γίνετε μέλος μιας ομάδας δεν έχει μεγάλο όφελος, εκτός αν τελικά εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο. Μπορείτε να συμμετάσχετε σε μια ομάδα χωρίς να συμμετάσχετε σε γυμναστήριο, εάν θέλετε να το κάνετε για χάρη του, αλλά το πραγματικό όφελος έρχεται στο παιχνίδι μόνο εάν εγγραφείτε σε ένα γυμναστήριο. Αν θέλετε να συμμετάσχετε σε ένα γυμναστήριο, δείτε πώς να το κάνετε ακριβώς αυτό.

Εάν δεν έχετε εγγραφεί σε μια ομάδα

Βήμα 1: Βρείτε ένα γυμναστήριο κοντά. Εάν έχετε πολλά γυμναστήρια κοντά σας που είναι εύκολα προσβάσιμα σε εσάς, βρείτε τα όλα σε έναν χάρτη και δώστε μεγάλη προσοχή στο χρώμα τους. Κάθε γυμναστήριο ελέγχεται από μια συγκεκριμένη ομάδα και μόνο παίκτες που ανήκουν στην ίδια ομάδα μπορούν να ενταχθούν σε αυτό. Η εναλλακτική είναι να καταλάβετε το γυμναστήριο από την ομάδα που το ελέγχει ήδη και που περιλαμβάνει τη μάχη με όλους τους προπονητές σε αυτό το γυμναστήριο. Το γυμναστήριο παίρνει το χρώμα της ομάδας στην οποία ανήκει μπλε για το Mystic, κόκκινο για Valor και κίτρινο για Instinct.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία παρακολούθησης κοντά στο Pokèmon Go

Βήμα 2: Εγγραφείτε σε μια ομάδα, π.χ. εγγραφείτε στην ίδια ομάδα με το γυμναστήριο που θέλετε να συμμετάσχετε. Στην παρακάτω εικόνα φαίνεται το γυμναστήριο που ελέγχεται από την ομάδα Instinct. Μπορείτε να δείτε το «κίτρινο» χρώμα καθώς και τα Pokèmon που έχει ο αρχηγός του γυμναστηρίου, δηλαδή το Pinsir.

Εάν έχετε ήδη εγγραφεί σε μια ομάδα

Βήμα 1: Βρείτε ένα γυμναστήριο που ελέγχεται από την ίδια ομάδα στην οποία έχετε συμμετάσχει. Και πάλι, χρησιμοποιήστε το χρώμα του γυμναστηρίου στον χάρτη για να πείτε ποια ομάδα το ελέγχει.

Εγγραφή στο γυμναστήριο

Βήμα 1: Επισκεφθείτε το γυμναστήριο στο οποίο θέλετε να συμμετάσχετε. Όταν βρίσκεστε σε κοντινή απόσταση, το γυμναστήριο «ανοίγει». Τώρα μπορείτε να εγγραφείτε εάν έχει διαθέσιμους κουλοχέρηδες. Οι κουλοχέρηδες στα γυμναστήρια εξαρτώνται από το επίπεδο και το κύρος τους. Όσο υψηλότερο είναι, τόσο περισσότεροι εκπαιδευτές μπορούν να συμμετάσχουν σε αυτό.

  Πώς να παραλείψετε το κινούμενο σχέδιο του Egg Hatching στο Pokèmon Go

Βήμα 2: Πατήστε το κουμπί συμμετοχής που υποδεικνύεται παρακάτω και δεσμεύστε ένα από τα Pokèmon σας στο γυμναστήριο. Αυτό είναι σαν να προσφέρεσαι εθελοντικά ως φόρο τιμής. Το Pokèmon θα σας βοηθήσει να υπερασπιστείτε το γυμναστήριο ενάντια σε άλλους παίκτες που προσπαθούν να το ελέγξουν. Από προεπιλογή, το παιχνίδι θα προσφέρει εθελοντικά το πιο ισχυρό σας Pokèmon, αλλά μπορείτε να επιλέξετε ένα διαφορετικό. Από τη στιγμή που το Pokèmon εκχωρηθεί στο γυμναστήριο, δεν μπορείτε να το πάρετε πίσω εκτός και αν αποβληθεί. Αφού δεσμεύσετε ένα από τα δικά σας Pokèmon, είστε πλέον μέλος του γυμναστηρίου στο οποίο το έχετε υποσχεθεί.

  Πώς να εκκολάψετε ένα αυγό στο Pokèmon Go

Αυτό είναι το μόνο που χρειάζεται. Τώρα μπορείτε να αρχίσετε να εκπαιδεύετε τα Pokèmon σας στο γυμναστήριο πολεμώντας τα.