Πώς να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία παρακολούθησης κοντά στο Pokèmon Go


Η παρακολούθηση Pokèmon στο Pokèmon Go ήταν μια λειτουργία με πολύ λάθη όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το παιχνίδι, επειδή οι διακομιστές του παιχνιδιού ήταν συνήθως πάντα υπό τεράστιο φορτίο και η παρακολούθηση δεν ήταν πολύ αξιόπιστη. Η Niantic απάντησε στα παράπονα πολλών παικτών που απευθύνονται σε αυτήν τη λειτουργία αφαιρώντας. Αντί γι’ αυτό, πρόσθεσαν μια λειτουργία “Οπτεύσεις” για να την αντισταθμίσουν και κυκλοφόρησαν μια πειραματική λειτουργία “Κοντά” σε επιλεγμένους χρήστες. Η λειτουργία παρακολούθησης Nearby στο Pokèmon Go είναι μια βελτιωμένη έκδοση της αρχικής λειτουργίας παρακολούθησης και έχει πλέον γίνει διαθέσιμη σε παίκτες σε άλλες περιοχές. Ετσι δουλευει.

  Πώς να μεταφέρετε Pokémon από το Nintendo 3DS στο Nintendo Switch

Ανοίξτε το Pokèmon Go και πατήστε τη γραμμή Sightings κάτω δεξιά. Εάν έχει ενεργοποιηθεί η λειτουργία κοντινής παρακολούθησης, θα δείτε μια νέα ενότητα “Κοντά” να προστίθεται στο επάνω μέρος της ενότητας “Διαδρομές”.

Μπορεί να δείτε πολλά Pokèmon κοντά ή μπορεί να μην δείτε κανένα. Έχουν αναπαράγεται σε Pokèstops αρκετά τακτικά, γι’ αυτό ελέγξτε κοντά σε ένα.

Πατήστε το Pokèmon που θέλετε να παρακολουθήσετε στην κοντινή ενότητα. Θα δείξει πόσο κοντά είναι μέσω αποτυπωμάτων στα πόδια. Τρία αποτυπώματα ποδιών σημαίνουν ότι το Pokèmon είναι αρκετά μακριά, ενώ ένα αποτύπωμα ποδιού σημαίνει ότι είναι κοντά. Αγγίξτε τα αποτυπώματα του ποδιού και το παιχνίδι θα σας οδηγήσει αμέσως σε αυτό.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε το Revive And Potion στο Pokèmon Go

Δεν θα χρειαστεί να αναβαθμίσετε την εφαρμογή για να δείτε αυτήν τη δυνατότητα. Αποκλείστηκε/καταργήθηκε από μια ενέργεια διακομιστή από τη Niantic. Η εφαρμογή σας είχε εδώ και καιρό αυτήν τη δυνατότητα, αλλά η Niantic την κράτησε κρυφή/απενεργοποιημένη ενώ διόρθωσε τα σφάλματα.

Αυτό το νέο σύστημα είναι εξαιρετικά ακριβές. αν δείτε ένα Pokèmon να εμφανίζεται κοντά, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μπορέσετε να το βρείτε και να το συλλάβετε, με την προϋπόθεση ότι δεν θα εξαφανιστεί. Τα Pokèmon που εμφανίζονται στην ενότητα Nearby είναι επίσης ορατά σε άλλους παίκτες. Εάν κάποιος άλλος παίκτης βρει το Pokèmon που παρακολουθείτε και το πιάσει, τότε είναι η απώλεια σας.

  Πώς να αναζητήσετε πού πιάσατε ένα Pokemon στο Pokemon Go

Κατεβάστε το Pokèmon Go από το App Store

Κατεβάστε το Pokèmon Go από το Google Play Store