Πώς να διορθώσετε το iOS 11.1 A [?] Αυτόματη διόρθωση σφάλματος

Τα σφάλματα στο iOS 11 συνεχίζουν να έρχονται. Η Apple έχει ήδη κυκλοφορήσει το iOS 11.1, λίγο περισσότερο από ένα μήνα μετά την κυκλοφορία του iOS 11. Ενδιάμεσα υπήρξαν μικρότερες ενημερώσεις με στόχο την εξάλειψη σφαλμάτων. Το μεγάλο χαρακτηριστικό που προστέθηκε στο iOS 11.1 είναι 70 νέα emoji, αλλά αυτή η επανάληψη έχει επίσης ένα αρκετά ενοχλητικό σφάλμα. Εάν πληκτρολογήσετε το γράμμα I, διορθώνεται αυτόματα σε Α [?]. Κανείς δεν ξέρει πραγματικά γιατί συμβαίνει αυτό και φαίνεται ότι το iOS 11.1 A [?] Το σφάλμα αυτόματης διόρθωσης είναι μερικό για το iPhone 7. Ακολουθεί μια επιδιόρθωση.

iOS 11.1 A [?] Αυτόματη διόρθωση σφάλματος

Αυτή η επιδιόρθωση είναι περισσότερο επίπονη, αλλά έως ότου η Apple διορθώσει το πρόβλημα, αυτό θα πρέπει να γίνει. Το iOS διαθέτει μια καθαρή δυνατότητα επέκτασης κειμένου. Είναι μέρος του iOS εδώ και χρόνια. Η επέκταση κειμένου σάς επιτρέπει να εισαγάγετε μια συντομευμένη φράση την οποία το iOS επεκτείνει αυτόματα στην πλήρη έκδοση της φράσης.

  Σχεδιάστε φωτογραφίες πριν τις μοιραστείτε μέσω του Facebook Messenger [iOS]

Για παράδειγμα, αν θέλετε να πληκτρολογήσετε On my way, μπορείτε να εισαγάγετε omw στο iOS και θα επεκτείνει αυτά τα τρία γράμματα σε On my way! αυτομάτως. Αυτή είναι μια από τις προεπιλογές επέκτασης κειμένου, αλλά μπορείτε να προσθέσετε τη δική σας.

Επέκταση κειμένου

Για να προσθέσετε μια επιλογή επέκτασης κειμένου που μπορεί να διορθώσει το iOS 11.1 A [?] αυτόματη διόρθωση σφάλματος, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Γενικά> Πληκτρολόγιο> Αντικατάσταση κειμένου.

Πατήστε το κουμπί συν στο επάνω μέρος για να προσθέσετε μια νέα φράση. Στο πεδίο φράσης, πληκτρολογήστε ένα κεφαλαίο I και στο πεδίο συντόμευσης, πληκτρολογήστε ένα μικρό πεζό i. Πατήστε Αποθήκευση και η αυτόματη διόρθωση δεν θα σας ενοχλήσει πλέον.

  Πώς να διορθώσετε το συναγερμό που δεν κουδουνίζει στο iOS 11

Πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή

Η παραπάνω λύση είναι για χρήστες που προτιμούν το προεπιλεγμένο πληκτρολόγιο iOS. Εάν δεν είστε επιλεκτικοί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε άλλο πληκτρολόγιο τρίτου κατασκευαστή. Μπορούμε να προτείνουμε τη χρήση του πληκτρολογίου Grammarly που προσθέτει ορθογραφικό και γραμματικό έλεγχο στο iOS. Είναι αρκετά καλό, έτσι δεν θα χάσετε το προεπιλεγμένο κείμενο πρόβλεψης στο iOS.

Νομίζω ότι είναι ασφαλές να πούμε ότι το iOS 11 έχει αρκετά προβλήματα που πρέπει να διορθωθούν. Κάθε νέα ενημέρωση που κυκλοφόρησε η Apple πρόσθεσε νέα σφάλματα πάνω από αυτά που διόρθωσε. Αρχίζει να νιώθεις σαν σκύλος που κυνηγά την ουρά του σε αυτό το σημείο. Αυτό που προκαλεί έκπληξη είναι ότι αυτά τα σφάλματα δεν εντοπίζονται στις beta. Η Apple έχει ένα δημόσιο πρόγραμμα beta τόσο για iOS όσο και για macOS, επομένως δεν είναι σαν το σύνολο των χρηστών που δοκιμάζουν το λειτουργικό της σύστημα να είναι μικρό ή να περιορίζεται μόνο σε προγραμματιστές. Είναι ατυχές να εμφανίζονται σφάλματα σαν αυτά σε ένα λειτουργικό σύστημα που τρέχει σε μια συσκευή που υποτίθεται ότι λειτουργεί.

  Πώς να αποκτήσετε το iOS 11 σαν μικρογραφίες στιγμιότυπου οθόνης στο macOS