Σχεδιάστε φωτογραφίες πριν τις μοιραστείτε μέσω του Facebook Messenger [iOS]


Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το Facebook Messenger, θεωρήθηκε ως μια προσπάθεια εκ μέρους του Facebook να προσπαθήσει να πάρει τα χέρια του στις επαφές όλων. Είτε ίσχυε είτε όχι, το Facebook Messenger, παρά τη σκληρή κριτική που δέχτηκε όταν αποκαλύφθηκε, έχει γίνει πολύ δημοφιλές. Τώρα φτάσαμε στο σημείο όπου αναπτύσσονται εφαρμογές για να συνοδεύονται από την εφαρμογή Facebook Messenger στο τηλέφωνό σας. Το Draw for Messenger είναι μια δωρεάν εφαρμογή iOS που δημιουργήθηκε για αυτόν ακριβώς τον σκοπό. Σας επιτρέπει να σχεδιάζετε φωτογραφίες πριν τις στείλετε μέσω του Facebook Messenger.

  Βασικός οδηγός για το απόρρητο στο iOS

Εκκινήστε την εφαρμογή και τραβήξτε μια φωτογραφία ή χρησιμοποιήστε μια υπάρχουσα από το ρολό της κάμερας. Η διεπαφή είναι εξαιρετική. Το μεγαλύτερο μέρος της οθόνης είναι αφιερωμένο στη φωτογραφία που τραβήξατε/επιλέξατε με ένα εργαλείο πινέλου, ένα εργαλείο γόμας και μια παλέτα χρωμάτων. Η χρωματική παλέτα σάς προσφέρει εννέα χρώματα για να διαλέξετε. Για να αυξήσετε ή να μειώσετε τη διάμετρο της βούρτσας, πατήστε πάνω της για να περάσετε από τα μεγέθη της. Το εργαλείο γόμας έχει μόνο ένα μέγεθος.

Σχεδιάστε ελεύθερα πάνω από τη φωτογραφία. Υπάρχει ένα κουμπί αναίρεσης που θα σας επιτρέψει να αναιρέσετε κάθε σημάδι που κάνετε αν δεν θέλετε να το σβήσετε. Μόλις τελειώσετε, πατήστε το κουμπί Αποστολή. Επιλέξτε μια επαφή ή μια ομάδα από τις επαφές/ομάδες του Messenger για να στείλετε τη φωτογραφία. Μπορείτε να προσθέσετε ένα μήνυμα αν θέλετε και να πατήσετε αποστολή.

  Λύστε γραμμικές εξισώσεις και κλάσματα χρησιμοποιώντας την κάμερά σας [iOS]

Όταν δοκίμασα για πρώτη φορά την εφαρμογή, βρήκα την περιορισμένη χρωματική παλέτα λίγο περίεργη. Θα μπορούσαν να είχαν κάνει την παλέτα με λίγο μεγαλύτερη ποικιλία, αλλά τα χρώματα που δίνονται θα λειτουργήσουν καλά στις περισσότερες φωτογραφίες. Είναι πιθανό να έχουν καλή αντίθεση σε μια φωτογραφία και τα βασικά είναι όλα καλυμμένα. Παρόλο που η επιλογή άμεσης αποστολής φροντίζει την ουσία της εφαρμογής, θα πρέπει να έχει επίσης μια επιλογή αποθήκευσης σε ρολό κάμερας σε περίπτωση που κάποιος θέλει να χρησιμοποιήσει την εφαρμογή Stickered σε μια φωτογραφία πριν την στείλει.

Εγκαταστήστε το Draw For Messenger από το App Store

  Πώς να προσθέσετε και να αφαιρέσετε γραφικά στοιχεία στο iOS 8