Πώς να διδάξετε τη Siri να προφέρει ονόματα στο iOS

Η Siri ξέρει το όνομά σου. Εάν χάνατε το iPhone σας και το βρήκε κάποιος, θα μπορούσε να ρωτήσει τη Siri σε ποιον ανήκει το τηλέφωνο και να λάβει απάντηση. Το Siri μπορεί να μην προφέρει πάντα σωστά το όνομά σας και αν συμβαίνει αυτό, μπορείτε να διδάξετε στη Siri πώς να προφέρει τα ονόματα στο iOS. Αυτό περιλαμβάνει το όνομά σας και επεκτείνεται επίσης στις επαφές σας.

Προφέρετε ονόματα στο iOS

Ρωτήστε τη Siri πώς σας λένε και περιμένετε να σας απαντήσει. Μόλις το κάνει, πείτε του, «Δεν προφέρετε έτσι το όνομά μου». Στη συνέχεια, η Siri θα σας ζητήσει να της μάθετε πώς να προφέρει το όνομά σας. Όταν γίνει, θα μπει σε λειτουργία ακρόασης. Τότε είναι που πρέπει να του πείτε πώς να προφέρει το μικρό σας όνομα.

  Πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις συσκευής μέσω Siri στο iOS

Μόλις το κάνετε, θα σας παρουσιάσει μερικές επιλογές για το πώς να προφέρετε το όνομά σας. Παίξτε το καθένα και πατήστε το κουμπί “Επιλογή” δίπλα σε όποιο είναι σωστό. Εάν καμία από τις επιλογές δεν είναι αρκετά καλή, πατήστε το κουμπί «Πείτε ξανά στο Siri» και πείτε το όνομά σας. Μόλις τελειώσετε με το όνομά σας, η Siri θα σας ρωτήσει πώς να προφέρετε το επώνυμό σας. Η ίδια διαδικασία ισχύει. πρέπει να πείτε το όνομά σας, η Siri θα σας δώσει μερικές επιλογές για να διαλέξετε και εσείς διαλέξτε την πιο κοντινή.

  Συγχώνευση του Κέντρου Ελέγχου iOS 7 και του App Switcher με το Vertex

Εάν η Siri εξακολουθεί να μην λέει σωστά το όνομά σας, μπορείτε να περιμένετε μερικές εβδομάδες για να κυκλοφορήσει το iOS 12. Έρχεται με νέες προφορές για το Siri και μπορεί να το βοηθήσουν να πει σωστά το όνομά σας. Αυτό είναι φυσικά καθαρά για τη δική σας ικανοποίηση. Το αν η Siri προφέρει σωστά το όνομά σας δεν έχει να κάνει με το πόσο καλά λειτουργεί το τηλέφωνό σας. Εάν πιστεύετε ότι ένα όνομα που προφέρεται εσφαλμένα μπορεί να εμποδίσει την επιστροφή του σε εσάς, εάν το χάσετε, το όνομα προφέρεται και γράφεται πάντα στην οθόνη, επομένως δεν υπάρχει τίποτα να ανησυχείτε.

  Τα 10 καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για iOS

Είναι προφανώς πιο χρήσιμο για τις επαφές, επομένως δείτε πώς μπορείτε να το μάθετε να προφέρει σωστά το όνομα μιας επαφής. Πρώτα, ζητήστε του να σας δείξει τα στοιχεία επικοινωνίας για την επαφή. Μόλις έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας, πείτε στον Siri «Δεν προφέρετε έτσι το όνομά του/της/της. Στη συνέχεια, η Siri θα σας ζητήσει να της διδάξετε πώς να προφέρει το όνομα. Θα ακολουθήσει η ίδια διαδικασία. θα έχετε μερικές διαφορετικές προφορές για να διαλέξετε τόσο για το όνομα όσο και για το επίθετο. Μπορείτε να επιλέξετε το πλησιέστερο ή να δοκιμάσετε να διδάξετε ξανά το Siri.