Τα 10 καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για iOS

Πρόσφατα, μιλήσαμε για τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για Android. Γνωρίζουμε ότι τα παιχνίδια που παρατίθενται υποστηρίζονταν τόσο σε iOS όσο και σε Android. Στην πραγματικότητα, δεν έχουμε ακόμη συναντήσει αποκλειστικούς τίτλους Android. Έτσι ανοίγει μια συζήτηση για όλα τα παιχνίδια που έχουν κυκλοφορήσει στο iOS και μπορούν να παιχτούν εκτός σύνδεσης. Ωστόσο, σας συνιστούμε να ελέγξετε τη λίστα μας Android αφού τελειώσετε με αυτό, παραθέτει εξαιρετικά παιχνίδια εκτός σύνδεσης που κυκλοφόρησαν πρώτα στο iOS και σίγουρα αξίζει να τα δείτε. Ακολουθεί η λίστα μας για τα καλύτερα παιχνίδια εκτός σύνδεσης για iOS που είναι εφάπαξ αγορά.

1. Συσκευή 6

Αν θυμάστε ότι επιλέξτε το δικό σας είδος βιβλίων περιπέτειας, το Device 6 θα σας φανεί οικείο. Δεδομένου ότι η ενεργοποίηση της σελίδας σε ένα tablet είναι καθαρά συνήθεια, το πολυβραβευμένο (συμπεριλαμβανομένου του πολυπόθητου Apple Design Award) Device 6 οδηγεί στο επόμενο συμπέρασμα. Το παιχνίδι είναι μια ιστορία για την επίλυση γρίφων και την εύρεση του τρόπου σας μέσα από μια σειρά επιλογών. Μερικές από αυτές τις επιλογές θα οδηγήσουν σε αδιέξοδα και κάποιες από αυτές τις επιλογές θα κάνουν την ιστορία να προχωρήσει.

Κάθε νέο τόξο είτε θα σας ζητά να αλλάξετε τον προσανατολισμό της συσκευής σας για να διαβάσετε περαιτέρω ή θα σας ζητήσει να κάνετε κύλιση προς τα πίσω για να λάβετε ήχους ή άλλες ενδείξεις. Δεν υπάρχουν οθόνες φόρτωσης, δεν χρειάζονται αποθήκευση, είναι ένα γραμμικό παιχνίδι με τόξα διακλάδωσης. Αυτό είναι απαραίτητο για όλους τους κατόχους iOS, ακόμα κι αν δεν είναι παίκτες, γιατί είναι ένα πρώτο παιχνίδι που καθορίζει το είδος του.

Κατεβάστε το Device 6 από το App Store (3,99 $)

2. Tales of Monkey Island

Αυτό είναι το παιχνίδι που οδήγησε τη σειρά Telltale από έναν σκοτεινό προγραμματιστή σε ένα mainstream μέσο για crossover τίτλους. Παρόλο που η προκαταρκτική εστίασή τους παραμένει στα κόμικ και φανταστικά crossovers σήμερα, η μεγαλύτερη επιδρομή τους ήταν να επαναφέρουν το Monkey Island για τη σύγχρονη γενιά. Το επεισοδιακό concept δεν ήταν καν mainstream εκείνη την εποχή. Ο Telltale είπε την ιστορία του Guybrush Threepwood που προσπαθούσε να σωθεί από το να γίνει ζόμπι ενώ προστατεύει τη γυναίκα του Elaine Marley από τον πειρατή ζόμπι LeChuck. Η τελευταία συνέχεια αυτής της σειράς κυκλοφόρησε το έτος 2000. Αν δεν είστε εξοικειωμένοι με την ιδιοκτησία, είναι ένα παιχνίδι κωμωδίας (και ξεκαρδιστικό μάλιστα) που εστιάζει στην επίλυση γρίφων για να τα καταφέρετε. Συνιστάται.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την ανανέωση εφαρμογών στο παρασκήνιο σε δεδομένα κινητής τηλεφωνίας στο iOS 11

Κατεβάστε το Tales of Monkey Island από το App Store (2,99$/επεισόδιο – 5 συνολικά επεισόδια)

3. Ημέρα του πλοκαμιού

Αυτή είναι μια από αυτές τις ιδιοφυείς κινήσεις του Tim Shafer. Αρχικά κυκλοφόρησε στο DOS το 1993 ως συνέχεια του Maniac Mansion που κυκλοφόρησε το 1987. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να παίξετε το αρχικό παιχνίδι ακόμη και σε έναν παλιό υπολογιστή. Η remastered έκδοση έδωσε νέα πνοή σε αυτό που ήταν ήδη ένα διαχρονικό κλασικό. Το παιχνίδι είναι μια κωμωδία για ένα αισθανόμενο πλοκάμι που πίνει ραδιενεργό νερό και γίνεται κακός. Οι κύριοι χαρακτήρες μας είναι ένας άθλιος επιστήμονας που δημιούργησε το πλοκάμι και τρία παιδιά που καταλήγουν σε διαφορετικές εποχές στο χρόνο.

Γνωρίζετε τους ιδρυτές των Ηνωμένων Πολιτειών και οδηγείστε σε ένα ολοκληρωτικό μέλλον όπου κυριαρχούν τα πλοκάμια και οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως κατοικίδια. Το Day of The Tentacle έχει να κάνει με την αποκατάσταση του χρονοδιαγράμματος και της τάξης στον κόσμο. Κάθε παζλ είναι συναρπαστικό, η ιστορία είναι συναρπαστική και αστεία και είναι μια εμπειρία που κάθε παίκτης πρέπει να έχει τουλάχιστον μία φορά στη ζωή του.

Κατεβάστε το Day of the Tentacle από το App Store (4,99 $)

4. Περίπατος έτους

Αυτό το παιχνίδι περιπέτειας πρώτου προσώπου προέρχεται από τη Simogo AB, τους ανθρώπους πίσω από το Device 6. Το παιχνίδι παίρνει τη σουηδική παράδοση του χρονοπερπάτημα και τη μετατρέπει σε βασικό μηχανικό. Με φόντο τον 19ο αιώνα, το παιχνίδι βασίζεται σε εσάς για να λύσετε γρίφους αγγίζοντάς τους και βλέποντας μια ματιά στο μέλλον. Η ιστορία είναι πολύ καθηλωτική και θα χαθείτε σε όλη την ανατριχιαστική λεπτομέρεια και ατμόσφαιρα. Το παιχνίδι, όπως και το Device 6, είναι ένα τολμηρό βήμα που φαίνεται να έχει αποδώσει καρπούς. Είναι ένα φανταστικό παιχνίδι που είναι ταυτόχρονα διασκεδαστικό και συναρπαστικό στην εμπειρία.

Κατεβάστε το Year Walk από το App Store (3,99 $)

5. Minecraft Pocket Edition

Η επιτυχία του Minecraft είναι εξαιρετική. Με έναν συνεχώς διευρυνόμενο καμβά που έχει πλέον γίνει μεγαλύτερος σε μέγεθος από τον πλανήτη Ποσειδώνα, προσελκύει παίκτες από όλο τον κόσμο για να χτίσουν δομές από μπλοκ. Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το ακίνητο, είναι σαν να παίζετε με LEGO σε υπολογιστή, με την προειδοποίηση ότι δεν σας τελειώνουν ποτέ τα μπλοκ και μπορείτε να κάνετε σχεδόν ό,τι θέλετε. Οι άνθρωποι έχουν αναδημιουργήσει ολόκληρες πόλεις με ακρίβεια κλιμακωμένες μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, οι άνθρωποι έχουν δημιουργήσει bots (που ονομάζονται μηχανικοί) για να βοηθήσουν στη δημιουργία μεγάλων κατασκευών για αυτούς. Ακόμη και εταιρείες όπως η Verizon έχουν δημιουργήσει δίκτυα κινητής τηλεφωνίας μέσα στο παιχνίδι, όπου μπορείτε να περιηγηθείτε στο Διαδίκτυο και ακόμη και να πραγματοποιήσετε βιντεοκλήσεις (κάτι που είναι από μόνο του ένα κατόρθωμα της μηχανικής υπολογιστών, ελέγξτε το εδώ).

  Ρυθμίστε το πληκτρολόγιο iOS ώστε να αλλάζει χρώμα με βάση την εφαρμογή που χρησιμοποιείτε

Εάν ενδιαφέρεστε να δημιουργήσετε αντικείμενα, τότε αυτό το παιχνίδι είναι για εσάς. Η έκδοση τσέπης σάς επιτρέπει να παίξετε το παιχνίδι χρησιμοποιώντας την οθόνη αφής και σας δίνει την ίδια πρόσβαση με οποιαδήποτε άλλη πλατφόρμα.

Κατεβάστε το Minecraft Pocket Edition από το App Store (6,99 $)

6. Heroes of Might and Magic III – HD Edition

Αυτό το παιχνίδι κυκλοφόρησε αρχικά το 1999 και έκτοτε έχει γίνει μια σειρά υπογραφής. Αρχικά δημοσιεύτηκε από την 3DO, τώρα από την Ubisoft (Είναι μέχρι την VII δόση τώρα). Είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που βασίζεται στη σειρά που σας βάζει στον φανταστικό κόσμο των πλασμάτων φαντασίας. Επιλέγετε ανάμεσα σε μυθικές φατρίες για να διεξάγετε στρατηγικά πόλεμο εναντίον άλλων. Ένας στρατός σταλμένος από τους θεϊκούς ουρανούς θα μπορούσε να τεθεί για να πολεμήσει ενάντια στους στρατούς της κόλασης. Ή θα μπορούσατε να βάλετε ορκ και καλικάντζαρους ενάντια σε ξωτικά και δράκους. Τζίνια εναντίον Βαμπίρ, η λίστα συνεχίζεται.

Το παιχνίδι είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής που βασίζεται στη σειρά. Στέλνετε έναν ήρωα στον κόσμο για να εξερευνήσετε, να πολεμήσετε πλάσματα, να ξεθάψετε κρυμμένους και προστατευμένους θησαυρούς και να νικήσετε άλλους ήρωες για να γίνετε ο τελευταίος παίκτης. Υπάρχει μια φανταστική λειτουργία ιστορίας που σας μεταφέρει σε όλες τις σφαίρες του παιχνιδιού και μια λειτουργία hot seat multiplayer που επιτρέπει σε έως και 8 παίκτες να εναλλάσσονται στο ίδιο μηχάνημα. Το remake HD διατηρεί όλα τα στοιχεία της αρχικής κυκλοφορίας, μόνο με ενημερωμένα γραφικά. Το αρχικό παιχνίδι παίζεται εξ ολοκλήρου χρησιμοποιώντας ένα δείκτη του ποντικιού, που κάνει το άγγιγμα την ιδανική εξελικτική πλατφόρμα για αυτό.

Κατεβάστε το Heroes of Might and Magic III – HD Edition από το App Store (9,99 $)

7. The Ecapists

Είστε κρατούμενος σε μια εγκατάσταση υψίστης ασφαλείας. Η αποστολή σας είναι να ξεφύγετε. Το κάνετε μαθαίνοντας πρώτα τη ρουτίνα της φυλακής. Στη συνέχεια, κατασκευάζετε αντικείμενα που θα σας βοηθήσουν τελικά να βρείτε το δρόμο σας έξω από τη φυλακή. Η ιδέα είναι πολύ απλή, αλλά και πολύ ενδιαφέρουσα. Δανείζεται πολλά μέρη διαφορετικών παιχνιδιών όπως το Minecraft και τα παιχνίδια stealth και τα συνδυάζει για να σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τα όρια της φυλακής.

  Παίξτε μουσική εύκολα ενώ οδηγείτε με την εφαρμογή που βασίζεται σε χειρονομίες [iOS]

Κατεβάστε το The Escapists από το App Store (3,99 $)

8. Παιχνίδια LEGO

Η σειρά παιχνιδιών LEGO είναι ένα ευρέως διαδεδομένο είδος από απλά παιχνίδια κατασκευής έως πολύπλοκες ιστορίες με κύριους χαρακτήρες. Υπάρχουν crossover από τις DC, Marvel, Star Wars, Harry Potter και πολλά άλλα. Τα παιχνίδια φέρνουν νέο φως σε ήδη καθιερωμένα ακίνητα. Υπάρχει μια φανταστική ιστορία αποκλειστικά για τον κόσμο LEGO. Μπορείτε να επαναλάβετε τις αγαπημένες σας στιγμές από franchises όπως ο Χάρι Πότερ και ο Πόλεμος των Άστρων με μια ανατροπή LEGO, μπορείτε να περιπολείτε στο Metropolis ως Superman, Batman, Wonder Woman ή Green Lantern, όλα είναι πιθανά. Πάνω από όλα αυτά, τα παιχνίδια είναι πραγματικά διασκεδαστικά χωρίς να είναι ανόητα. Υπάρχει χιούμορ πασπαλισμένο εδώ κι εκεί, αλλά τα ίδια τα παιχνίδια είναι πολύ πιστά στο αρχικό υλικό.

Κατεβάστε το LEGO® Star Wars™: The Complete Saga από το App Store (Δωρεάν λήψη, 6,99 $ αγορά εντός εφαρμογής για το πλήρες παιχνίδι με όλα τα μέρη)

Κατεβάστε το LEGO® Star Wars™: The Force Awakens από το App Store (Δωρεάν για λήψη, 6,99 $ αγορά εντός εφαρμογής για πλήρες ξεκλείδωμα)

Κατεβάστε το LEGO® Harry Potter από το App Store (4,99 $ για τα έτη 1-4 και α ξεχωριστή λήψη 4,99 $ για τα έτη 5-7)

Κατεβάστε το LEGO® Batman – DC Super Heroes από το App Store (4,99 $)

Κατεβάστε LEGO® Marvel Super Heroes Universe in Peril από το App Store (4,99 $)

9. Oceanhorn – Monster of Uncharted Seas

Το Oceanhorn, κατά την παραδοχή του ίδιου του προγραμματιστή, είναι το αντίστοιχο iOS του The Legend of Zelda: Breath of the Wild, του τρελά δημοφιλούς τίτλου της Nintendo που κάνει τον γύρο των συσκευών Nintendo Switch και Wii. Ωστόσο, το Oceanhorn δεν είναι μια φτηνή απόπειρα αξιοποίησης της επιτυχίας ενός άλλου τίτλου, είναι θεματικά κοντά στο The Wind Walker.

Είναι ένα όμορφα φτιαγμένο παιχνίδι με εξαιρετικά εντυπωσιακά γραφικά που αρμέγουν πραγματικά τη GPU στη συσκευή σας iOS (ειδικά το iPhone 7/7 Plus). Η ιστορία είναι καλοφτιαγμένη, ο ήχος είναι καλοσχεδιασμένος. Είναι πραγματικά ένα καλό παιχνίδι από μόνο του και πρέπει οπωσδήποτε να το δοκιμάσετε, ειδικά αν είστε λάτρης των παιχνιδιών Zelda.

Κατεβάστε το Oceanhorn από το App Store (7,99 $)

10. After the End: Forsaken Destiny

Αυτό το παιχνίδι θα σας θυμίσει Lara Craft Go με την πρώτη ματιά, λόγω των παράξενα παρόμοιων εικαστικών. Ωστόσο, αν το αντιμετωπίσετε ως αυτόνομο τίτλο, θα εκπλαγείτε ευχάριστα με το πόσο καλό είναι αυτό το παιχνίδι. Το παιχνίδι εστιάζει τόσο σε γραφικά όσο και σε μερικούς ενδιαφέροντες γρίφους προς επίλυση. Παιχνίδια σαν αυτά είναι διασκεδαστικά, καθώς μπορούν να παιχτούν ανά πάσα στιγμή χωρίς να απαιτούν πολλή προσοχή, ενώ παράλληλα είναι διασκεδαστικά.

Λήψη After the End: Forsaken Destiny (3,99 $)