Πώς να διαχειριστείτε τα προφίλ HBO Max για παιδιά και ενήλικες

Ενώ το HBO έχει χτίσει τη φήμη του σε περιεχόμενο για ενήλικες, η νεότερη υπηρεσία ροής του που ονομάζεται HBO Max είναι μία από τις καλύτερες υπηρεσίες ροής για υψηλής ποιότητας παιδικό περιεχόμενο. Δημιουργήστε προφίλ για μέλη της οικογένειας με γονικούς ελέγχους για περιορισμό της πρόσβασης στο περιεχόμενο.

Πώς να ρυθμίσετε τα προφίλ στο HBO Max

Η δημιουργία ξεχωριστών προφίλ θα σας επιτρέψει να περιορίσετε το περιεχόμενο για παιδιά, αλλά είναι επίσης χρήσιμα για να παρακολουθείτε ποιος παρακολουθεί τι και πού σταμάτησε τελευταία φορά. Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε την εφαρμογή HBO Max ή πλοηγηθείτε σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης στο HBOMax.com. Στην οθόνη “Ποιος παρακολουθεί”, μπορείτε να προσθέσετε έναν λογαριασμό ενηλίκου ή παιδιού.

Εάν προσπαθείτε να δημιουργήσετε έναν θυγατρικό λογαριασμό, θα σας ζητηθεί να δημιουργήσετε ένα PIN που θα χρειαστεί για την πρόσβαση σε ένα προφίλ ενηλίκων. Προς το παρόν, οι γονικοί έλεγχοι του HBO Max αποτελούνται μόνο από αυτό το PIN που μπορείτε να τοποθετήσετε για να περιορίσετε το περιεχόμενο που μπορεί να έχει πρόσβαση ο λογαριασμός του παιδιού σας βάσει αξιολόγησης.

  Πώς να τυλίξετε κείμενο γύρω από εικόνες στα Έγγραφα Google

Στη συνέχεια, ορίστε ένα όνομα σε αυτόν τον χρήστη και επιλέξτε ένα από τα πολύχρωμα δαχτυλίδια στο κάτω μέρος για να υποδείξετε ποιο προφίλ είναι δικό σας. Εάν δημιουργείτε έναν παιδικό λογαριασμό, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον μήνα και το έτος γέννησής τους για να παρέχετε μεγαλύτερη ακρίβεια στους περιορισμούς περιεχομένου που βασίζονται σε αξιολογήσεις του HBO Max. Δεν απαιτείται ημερομηνία γέννησης για λογαριασμούς ενηλίκων. Μόλις τελειώσετε, κάντε κλικ στο «Επόμενο» για να συνεχίσετε.

Τώρα μπορείτε να κάνετε κλικ στον κύκλο πάνω από την κατάλληλη βαθμολογία για να ορίσετε σε ποιες ταινίες και τηλεόραση μπορεί να έχει πρόσβαση ο λογαριασμός. Εάν δεν θέλετε το παιδί σας να μπορεί να αλλάζει ελεύθερα λογαριασμούς με τον ελεύθερο χρόνο του, βεβαιωθείτε ότι είναι επιλεγμένο το πλαίσιο “Απαίτηση PIN για εναλλαγή προφίλ”. Κάντε κλικ στο «Αποθήκευση» για να δημιουργήσετε το προφίλ.

  Πώς να μετρήσετε υψόμετρο στο iPhone σας

Μπορείτε να καταλάβετε ποια προφίλ είναι θυγατρικά προφίλ από την παρουσία ενός εικονιδίου κλειδαριάς κάτω δεξιά στον κύκλο τους. Εάν το κλείδωμα είναι κλειστό, ο θυγατρικός λογαριασμός απαιτεί PIN για εναλλαγή προφίλ.

Πώς να διαχειριστείτε προφίλ στο HBO Max

Αφού δημιουργήσετε ένα προφίλ χρήστη στο HBO Max, μπορείτε πάντα να το επεξεργαστείτε αργότερα. Για να επεξεργαστείτε τα υπάρχοντα προφίλ στο HBO Max, θα θέλετε να αλλάξετε προφίλ εάν είστε ήδη συνδεδεμένοι. Για πρόσβαση στο μενού προφίλ, κάντε κλικ στο όνομά σας στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης και επιλέξτε “Εναλλαγή προφίλ”.

Κάντε κλικ στο «Διαχείριση προφίλ» στο κάτω μέρος της οθόνης. Μπορείτε να διαγράψετε ένα προφίλ από εδώ χρησιμοποιώντας το κουμπί “Διαγραφή”. Δεν μπορείτε να διαγράψετε το προφίλ του κύριου κατόχου λογαριασμού. Διαφορετικά, κάντε κλικ σε ένα προφίλ για να το επεξεργαστείτε.

  Πώς να εισαγάγετε φωτογραφίες και GIF στις Παρουσιάσεις Google

Τώρα μπορείτε να αλλάξετε το όνομα και το εικονίδιο για το προφίλ. Κάντε κλικ στην επιλογή «Επεξεργασία ηλικίας και γονικού ελέγχου» για να εμφανιστεί το μενού περιορισμού περιεχομένου. Θα χρειαστεί να εισαγάγετε το PIN σας για να μπορέσετε να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το μενού.

Όπως και οι ανταγωνιστές του Netflix ή Hulu, το HBO Max παρέχει προφίλ χρηστών, ώστε να μπορείτε εύκολα να κρατάτε το ακατάλληλο περιεχόμενο μακριά από αθώα μάτια ή απλώς να διαχωρίζετε τις διαφορές σας στα γούστα, ώστε να μην βλέπετε προτάσεις που βασίζονται στις συνήθειες προβολής κάποιου άλλου.