Εδώ είναι μια αβλαβής φάρσα που μπορείτε να παίξετε την Πρωταπριλιά

Η Πρωταπριλιά είναι προ των πυλών και αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να περιμένετε να σας κάνουν φάρσες. Ομοίως, θα πρέπει επίσης να προσπαθήσετε να κάνετε μια επιτυχημένη φάρσα κάτω από τη ζώνη σας φέτος, υπό την προϋπόθεση ότι είναι ακίνδυνη και θα προκαλέσει μόνο ήπια ενόχληση ή ελαφριά ενόχληση σε κάποιον. Όσον αφορά τις αβλαβείς φάρσες γραφείου, μπορείτε πάντα να κολλήσετε λίγο χαρτί στο κάτω μέρος ενός οπτικού ποντικιού, αλλά αν ψάχνετε για μια ελαφρώς πιο φιλόδοξη αλλά ακόμα ακίνδυνη φάρσα, συνιστούμε ανεπιφύλακτα αυτήν τη φάρσα με CD/DVD που κυκλοφορεί. για χρόνια.

  Πώς να αποκτήσετε έναν σύνδεσμο απευθείας λήψης για ένα αρχείο στο έγγραφο του Office 365

Πριν σας δείξουμε πώς να κάνετε αυτή τη φάρσα, θα θέλαμε να σας συμβουλεύσουμε να την κάνετε με δική σας ευθύνη. Εάν ο στόχος αυτής της φάρσας αποφασίσει να πετάξει την οθόνη του στην αίθουσα με απογοήτευση, δεν θα φέρουμε ευθύνη.

Για να κάνετε αυτή τη φάρσα πρέπει να έχετε πρόσβαση στον υπολογιστή του άλλου για πέντε λεπτά χωρίς μάρτυρες. Προετοιμάστε τη φάρσα στο δικό σας σύστημα. Ανοίξτε το Σημειωματάριο και επικολλήστε το ακόλουθο κείμενο σε αυτό. Αποθηκεύστε το αρχείο με οποιοδήποτε όνομα και την επέκταση VBS. Αντιγράψτε αυτό το αρχείο σε μια κάπως ασαφή τοποθεσία στον υπολογιστή του άλλου ατόμου και τελειώσατε.

Set oWMP = CreateObject("WMPlayer.OCX.7")
Set colCDROMs = oWMP.cdromCollection
wscript.sleep 600000
do
if colCDROMs.Count >= 1 then
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next
For i = 0 to colCDROMs.Count - 1
colCDROMs.Item(i).Eject
Next
End If
wscript.sleep 120000
loop

Κάθε δύο λεπτά, η μονάδα CD/DVD θα ανοίγει. Εάν θέλετε να καταστήσετε λίγο πιο προφανές στο άλλο άτομο ότι έχει μπλέξει, μπορείτε να συμπεριλάβετε ένα αναδυόμενο μήνυμα που θα εμφανιστεί, το οποίο, όταν απορριφθεί, θα ανοίξει τη μονάδα δίσκου. Για να το κάνετε αυτό, εισαγάγετε τα ακόλουθα στην πρώτη γραμμή.

MsgBox("Happy April Fools' Day!")

Η φάρσα συνεχίζεται όσο ο άλλος δεν καταλάβει ότι είναι το σενάριο. Αν ο στόχος της φάρσας σας είναι κάποιος που ξέρει από σενάρια, αυτό δεν πρόκειται να σας κάνει να γελάσετε πολύ. Το πολύ θα λάβετε ένα ρολό, οπότε δοκιμάστε το χαρτί στο κάτω μέρος του κόλπου του ποντικιού.

  Οι πέντε καλύτερες αναβαθμίσεις υπολογιστή για βελτίωση της απόδοσης

Τέλος, αν αποφασίσετε να κάνετε φάρσες με τους φίλους σας την Πρωταπριλιά, βεβαιωθείτε ότι η φάρσα είναι αστεία και όχι ταπεινωτική, τραυματική ή σωματικά επιβλαβής.