Πώς να διορθώσετε το δυνατό ηχητικό σήμα στο τέλος των τηλεφωνικών κλήσεων στο Android

Υπάρχει κάτι που πρέπει να ειπωθεί για απροσδόκητα σφάλματα και συμπεριφορά στο λογισμικό. Μερικές φορές, είναι τόσο απρόβλεπτο που πρέπει να θαυμάζεις τι πότε λάθος. Οι χρήστες Android αντιμετωπίζουν ένα μάλλον περίεργο μικρό σφάλμα. ακούνε ένα δυνατό μπιπ στο τέλος των τηλεφωνικών κλήσεων. Το ηχητικό σήμα δεν τους ειδοποιεί για τίποτα άλλο εκτός από το ότι η κλήση έληξε. Αυτό το σφάλμα, αν και αντιμετωπίζεται αποκλειστικά από χρήστες Android, δεν είναι ακριβώς ένα σφάλμα Android. Φαίνεται ότι είναι ένα σφάλμα που έχει προσθέσει το Snapchat σε ορισμένες συσκευές Android. Η επιδιόρθωση, σύμφωνα με τον χρήστη του Reddit shredditup21, είναι να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο τηλέφωνο για την εφαρμογή Snapchat.

Διορθώστε το δυνατό ηχητικό σήμα στο τέλος των τηλεφωνικών κλήσεων

Η επιδιόρθωση είναι αρκετά απλή. πρέπει να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο τηλέφωνο για το Snapchat. Υπάρχουν δύο τρόποι για να γίνει αυτό.

  Επιτρέψτε στο τηλέφωνό σας να χτυπά μόνο εάν είναι σημαντικό [Android]

Άδεια εφαρμογής

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Εφαρμογές και ειδοποιήσεις> Δικαιώματα εφαρμογών. Πατήστε Τηλέφωνο στην οθόνη Δικαιώματα εφαρμογής και θα δείτε ποιες εφαρμογές έχουν πρόσβαση στην εφαρμογή Τηλέφωνο. Απενεργοποιήστε το Snapchat εδώ.

Πληροφορίες εφαρμογής

Δεδομένου ότι υπάρχει σημαντικός κατακερματισμός στο Android, οι ρυθμίσεις διαφέρουν από συσκευή σε συσκευή και έκδοση Android σε έκδοση Android. Εάν δεν βλέπετε τις “Δικαιώματα εφαρμογής” στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, υπάρχει ένας δεύτερος τρόπος με τον οποίο μπορείτε να απενεργοποιήσετε την πρόσβαση στο τηλέφωνο για την εφαρμογή Snapchat.

Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στις Εφαρμογές ή στη Διαχείριση εφαρμογών ή στις Εφαρμογές και ειδοποιήσεις. Εδώ, πατήστε «Εφαρμογές» ή «Πληροφορίες εφαρμογής». Θα δείτε μια λίστα με όλες τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Αναζητήστε το Snapchat σε αυτήν τη λίστα και πατήστε το. Πατήστε «Άδειες» στη σελίδα πληροφοριών της εφαρμογής Snapchat και ανακαλέστε την πρόσβαση στην εφαρμογή Τηλέφωνο.

  Δείτε πώς λειτουργούν τα στιγμιότυπα οθόνης στο Android

Δεν χρησιμοποιώ το Snapchat

Αυτό φαίνεται να είναι ένα πρόβλημα που δημιουργήθηκε στο Snapchat, ωστόσο, εάν δεν χρησιμοποιείτε το Snapchat ή εάν η ανάκληση της πρόσβασης στο τηλέφωνο στο Snapchat δεν έχει επιλύσει το πρόβλημα, δοκιμάστε να ανακαλέσετε την πρόσβαση στο τηλέφωνο για όλες τις εφαρμογές στο τηλέφωνό σας. Η διαδικασία είναι η ίδια όπως και για το Snapchat, αν και αν δείτε τη ρύθμιση «Δικαιώματα εφαρμογής» στην εφαρμογή Ρυθμίσεις, θα είναι πολύ πιο εύκολο να ανακαλέσετε την πρόσβαση.

Δυστυχώς, αντιμετωπίζετε λίγη δοκιμή και λάθη. Θα πρέπει να ανακαλέσετε την πρόσβαση σε εφαρμογές και να ελέγξετε εάν το πρόβλημα εξαφανιστεί. Δεν υπάρχει άμεσος τρόπος για να προσδιορίσετε ποια εφαρμογή μπορεί να είναι ο ένοχος. Είναι καλή ιδέα να ξεκινήσετε με εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων. Εάν εγκαταστήσατε πρόσφατα μια νέα εφαρμογή που χρειαζόταν πρόσβαση στην εφαρμογή Τηλέφωνο, δοκιμάστε να την καταργήσετε ή να ανακαλέσετε την πρόσβασή της στην εφαρμογή Τηλέφωνο.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 37 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android