Βρείτε κινηματογράφους MoviePass στην περιοχή σας με τον ταχυδρομικό σας κώδικα

Το Netflix έχει μια προσεγμένη υπηρεσία που ονομάζεται MoviePass. Για μια συνδρομή 10 $/μήνα, μπορείτε να παρακολουθήσετε μία ταινία, καθημερινά σε έναν κινηματογράφο που συμμετέχει. Είναι βασικά μια συνδρομητική υπηρεσία που σας δίνει πρόσβαση σε 30 εισιτήρια κινηματογράφου κάθε μήνα για 10 $. Η παρακολούθηση ταινιών δεν μπορεί να είναι φθηνότερη από αυτό. Υπάρχει ένα, πολύ μικρό αλιεύμα με την υπηρεσία. Λειτουργεί μόνο για τους συμμετέχοντες κινηματογράφους. Τα καλά νέα είναι ότι οι περισσότεροι κινηματογράφοι, σχεδόν το 90% συμμετέχουν σε κινηματογράφους, αλλά οι χρήστες θα θέλουν να βεβαιωθούν ότι υπάρχει τουλάχιστον ένας κινηματογράφος κοντά στον οποίο γίνεται αποδεκτή η υπηρεσία πριν εγγραφούν. Το MoviePass Location είναι μια διαδικτυακή εφαρμογή που μπορεί να βρει κινηματογράφους MoviePass στην περιοχή σας χρησιμοποιώντας τον ταχυδρομικό σας κώδικα.

  Τι σημαίνει «IDK» και πώς το χρησιμοποιείτε;

Η επίσημη εφαρμογή MoviePass σάς επιτρέπει να βρίσκετε κινηματογράφους MoviePass στην περιοχή σας με τον ταχυδρομικό σας κώδικα επίσης, αλλά υπάρχουν πολλά πράγματα. πρέπει πρώτα να εγγραφείτε για την υπηρεσία. Η υπηρεσία προσφέρει μια δοκιμαστική περίοδο δύο εβδομάδων, αλλά αν θέλετε να βρείτε κινηματογράφους που συμμετέχουν χωρίς να εγγραφείτε σε αυτήν, το MoviePass Location είναι ο καλύτερος τρόπος.

Βρείτε κινηματογράφους MoviePass

Τοποθεσία MoviePass λειτουργεί με τον ταχυδρομικό σας κώδικα. Το UI είναι απλώς ένας χάρτης. Εισαγάγετε τον ταχυδρομικό σας κώδικα και πατήστε το πλήκτρο Enter.

Η εφαρμογή θα απαριθμήσει όλους τους κινηματογράφους όπου λειτουργεί το MoviePass με τους δείκτες διεύθυνσης και τοποθεσίας στον χάρτη.

Λίγα λόγια για την προσοχή σχετικά με τους κινηματογράφους της AMC

Το MoviePass είναι μια σχετικά νέα υπηρεσία και παρόλο που είναι μια υπηρεσία που υποστηρίζεται από το Netflix, εξακολουθεί να έχει τα προβλήματά της. Το ένα αξιοσημείωτο πρόβλημα είναι ότι οι κινηματογράφοι της AMC δεν είναι ευχαριστημένοι με αυτό. Έχουν ήδη απειλήσει νομικές ενέργειες κατά του MoviePass. Μέχρι τη στιγμή που γράφεται αυτό το κείμενο, οι κινηματογράφοι της AMC εξακολουθούν να εμφανίζονται ως συμμετέχοντες κινηματογράφοι και δεν υπάρχει επίσημη δήλωση ότι έχουν αποσυρθεί από την υπηρεσία. Αυτός είναι ο βαθμός του, αλλά αν έχετε την επιλογή να πάτε σε έναν διαφορετικό κινηματογράφο, ίσως να θέλετε να το σκεφτείτε.

  Τραβήξτε κινούμενες εικόνες με το iPhone σας και αποθηκεύστε ως GIF

Υπάρχει πιθανότητα να διακοπεί τελικά η λειτουργία MoviePass Location. Μια παρόμοια υπηρεσία κυκλοφόρησε πριν από δύο ημέρες και το MoviePass ανακάλεσε την πρόσβαση στο API του, πράγμα που την σκοτώνει. Το MoviePass περιορίζει σκόπιμα αυτές τις πληροφορίες, έτσι ώστε οι χρήστες να αναγκάζονται να εγγραφούν στην υπηρεσία προτού μπορέσουν να δουν τη λίστα με τους συμμετέχοντες κινηματογράφους. Για ένα επιχειρηματικό μοντέλο, αυτό έχει κάποιο νόημα. Είναι το βήμα των πωλήσεων στα πόδια. Εάν ένας χρήστης είναι εγγεγραμμένος, η υπηρεσία μπορεί να πιέσει περισσότερο για να τον κάνει να εγγραφεί και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα οι χρήστες να εγγραφούν μακροπρόθεσμα. Φυσικά, κάνει τους χρήστες δύσπιστους, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη ότι η τιμή των 10 $/μήνα φαίνεται μη βιώσιμη μακροπρόθεσμα, αν όχι πολύ καλή για να είναι αληθινή.

  Πώς να αφήσετε έναν χαλαρό χώρο εργασίας

Το MoviePass προς το παρόν λειτουργεί μόνο στις ΗΠΑ.