Ρυθμίστε τη φωτεινότητα της οθόνης του iPhone πολύ χαμηλότερη από αυτή που επιτρέπει η Apple


Σηκώσατε ποτέ το τηλέφωνό σας στη μέση της νύχτας για να ελέγξετε την ώρα ή αν δείτε ότι έχετε νέο μήνυμα/email, μόνο για να τυφλωθείτε από τη φωτεινότητα της οθόνης; Συμβαίνει στους καλύτερους από εμάς. Εκτός από τον πόνο, το φως από την οθόνη σας μπορεί ακόμη και να ξυπνήσει κάποιον με τον οποίο μοιράζεστε ένα κρεβάτι ενώ είστε απασχολημένοι με το να φέρετε το κέντρο ελέγχου για να μειώσετε τη φωτεινότητα. Υπάρχει ένας απλός μικρός τρόπος για να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σε πολύ χαμηλότερη από αυτή που μπορείτε να ορίσετε από το ρυθμιστικό φωτεινότητας στο Κέντρο Ελέγχου και τις Ρυθμίσεις. Είναι πραγματικά ενσωματωμένο απευθείας στο iOS και χρειάζεται μια μικρή ρύθμιση. Δείτε πώς μπορείτε να το ενεργοποιήσετε και να το ενεργοποιήσετε με μια μικρή συντόμευση.

  Πώς να κάνετε τη ροή του Netflix πιο εύκολη χρησιμοποιώντας συντομεύσεις πληκτρολογίου

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις>Γενικά>Προσβασιμότητα και πατήστε την επιλογή Ζουμ.

Ενεργοποιήστε αυτήν τη δυνατότητα από τον διακόπτη στο επάνω μέρος και, στη συνέχεια, πατήστε την επιλογή Zoom Region. Ρυθμίστε το σε «Ζουμ πλήρους οθόνης». Επιστρέψτε στην προηγούμενη οθόνη και ορίστε το Μέγιστο Επίπεδο Ζουμ στο χαμηλότερο.

Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τρία δάχτυλα για να αγγίξετε την οθόνη τρεις φορές. Θα δείτε να εμφανίζεται το ακόλουθο μενού. Επιλέξτε την επιλογή «Επιλογή φίλτρου» και από τη λίστα επιλογών που έχετε, επιλέξτε «Χαμηλός φωτισμός». Για αυτό πρόκειται. Τώρα απενεργοποιήστε το Zoom, καθώς δεν θα θέλετε να χρησιμοποιείτε αυτή την επιλογή εξαιρετικά χαμηλής φωτεινότητας όλη την ώρα. Ήρθε η ώρα να ρυθμίσετε μια συντόμευση για να την ενεργοποιήσετε γρήγορα.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ροές RSS

Μεταβείτε στις Ρυθμίσεις>Γενικά>Προσβασιμότητα και μετακινηθείτε προς τα κάτω μέχρι το κάτω μέρος όπου θα δείτε τη συντόμευση προσβασιμότητας. Πατήστε το και ρυθμίστε το να ενεργοποιεί την επιλογή Ζουμ ή αν την έχετε διαμορφώσει για κάτι άλλο, προσθέστε και το Ζουμ σε αυτήν.

Τώρα μπορείτε να μειώσετε τη φωτεινότητα της οθόνης σας από το Κέντρο Ελέγχου στο χαμηλότερο επίπεδο που επιτρέπει. Στη συνέχεια, πατήστε τρεις φορές το κουμπί της αρχικής οθόνης για να δείτε την ακόμα πιο σκοτεινή οθόνη. Μπορεί να πέσει τόσο σκοτεινό που να είναι μόλις ορατό. Εάν ρυθμίσετε τη φωτεινότητα σε κανονικό επίπεδο, απλά ενεργοποιώντας την επιλογή Ζουμ θα έχετε μια οθόνη που είναι πιο εύκολη στα μάτια (λογοπαίγνιο).

  Πώς να σταματήσετε την εκτέλεση εφαρμογών στο παρασκήνιο όταν ο Microsoft Edge είναι κλειστός

μέσω iClarified