Πώς να αποκρύψετε τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες στο Netflix

Το Netflix σάς επιτρέπει τώρα να αποκρύψετε τίτλους από τη βιβλιοθήκη του. Είτε σας έχει βαρεθεί το Netflix να σας προτείνει μια συγκεκριμένη ταινία ή τηλεοπτική εκπομπή είτε δεν θέλετε τα παιδιά σας να δουν κάτι, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι το Netflix δεν θα σας το ξαναδείξει ποτέ.

Αυτή η ρύθμιση είναι συγκεκριμένη για το προφίλ. Όταν αποκρύπτετε έναν τίτλο για ένα προφίλ Netflix, τα άλλα προφίλ θα εξακολουθούν να μπορούν να τον βλέπουν. Εάν αποκρύπτετε τίτλους από το προφίλ ενός παιδιού, σκεφτείτε να κλειδώσετε το προφίλ ενηλίκων σας με ένα PIN. Αυτό θα εμποδίσει τα παιδιά να εγκαταλείψουν το δικό τους περιορισμένο προφίλ και να αποκτήσουν πρόσβαση στο δικό σας.

  Ποιο είναι το χειρότερο πράγμα που μπορεί να κάνει κάποιος με το ξεκλείδωτο iPhone σας;

Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε αυτό το μενού ρυθμίσεων, συνδεθείτε στον ιστότοπο του Netflix σε οποιοδήποτε πρόγραμμα περιήγησης για υπολογιστές. Περάστε το ποντίκι πάνω από το εικονίδιο του προφίλ στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας και κάντε κλικ στο “λογαριασμός

Κάντε κύλιση προς τα κάτω στην ενότητα “Προφίλ και γονικοί έλεγχοι” και κάντε κλικ στο προφίλ από το οποίο θέλετε να αποκρύψετε έναν τίτλο.

Κάτω από το προφίλ, εντοπίστε την επιλογή “Περιορισμοί προβολής” και κάντε κλικ στον σύνδεσμο “Αλλαγή” στα δεξιά του.

Όταν σας ζητηθεί, εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας για να επαληθεύσετε την ταυτότητά σας. Εάν μοιράζεστε λογαριασμούς Netflix, λάβετε υπόψη ότι οποιοσδήποτε με τον κωδικό πρόσβασής σας στο Netflix μπορεί να αλλάξει αυτές τις ρυθμίσεις.

  Οι καλύτερες συντομεύσεις Siri για να ξεκινήσετε

Για να αποτρέψετε την εμφάνιση μιας συγκεκριμένης τηλεοπτικής σειράς ή ταινίας για αυτό το προφίλ, πληκτρολογήστε το όνομά της στο πλαίσιο κειμένου στην ενότητα “Περιορισμοί τίτλου για [Name].» Επιλέξτε τον τίτλο όταν εμφανιστεί.

Μια λίστα με περιορισμένους τίτλους που έχετε επιλέξει θα εμφανιστεί με κόκκινο χρώμα κάτω από το πλαίσιο κειμένου. Κάντε κλικ στο “X” στα δεξιά οποιουδήποτε τίτλου που περιορίζεται αυτήν τη στιγμή για να τον αφαιρέσετε από την περιορισμένη λίστα. Όταν τελειώσετε, κάντε κλικ στο “Αποθήκευση”.

Από το μενού Περιορισμοί προβολής, μπορείτε επίσης να ορίσετε τη μέγιστη επιτρεπόμενη ηλικία για αυτό το προφίλ. Εάν θέλετε ένα προφίλ να εμφανίζει μόνο τίτλους που είναι κατάλληλοι μόνο για παιδιά, επιλέξτε το πλαίσιο στην ενότητα “Παιδικό προφίλ”.

  Η ενημέρωση Google Camera v2.2 φέρνει χρονόμετρο, λειτουργίες πανοράματος και αναλογία διαστάσεων

Δεν μπορείτε να αλλάξετε το κύριο προφίλ σας Netflix σε προφίλ παιδιών, επομένως θα πρέπει να προσθέσετε ένα ή περισσότερα δευτερεύοντα προφίλ για να επιλέξετε αυτήν τη ρύθμιση.