Πώς να διακόψετε προσωρινά τα email στο Gmail

Το Boomerang είναι μια πολύ δημοφιλής επέκταση προγράμματος περιήγησης. Όταν εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο Chrome web store, ήταν ένα εργαλείο που σας επέτρεπε να προγραμματίζετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Gmail. Από τότε, έχει προστεθεί μια σειρά από νέες δυνατότητες και συνεχίζει να βελτιώνεται καθημερινά. Η τελευταία δυνατότητα που έχει προσθέσει το Boomerang είναι η λειτουργία Παύσης. Σας επιτρέπει να κάνετε προσωρινή παύση των email στο Gmail και στο Inbox by Gmail. Μπορείτε να ορίσετε ένα εξερχόμενο μήνυμα που θα ενημερώνει τους χρήστες ότι τα εισερχόμενά σας έχουν τεθεί σε παύση και μπορείτε να βάλετε στη λίστα λευκών αποστολέων που μπορούν να ξεπεράσουν την παύση.

Προσωρινή παύση των email

Εγκαταστήστε το Boomerang στο Chrome και επιτρέψτε του να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Gmail. Μόλις εγκατασταθεί, το Boomerang θα προσθέσει ένα κουμπί “Παύση” επάνω αριστερά στο Gmail. Βρίσκεται ακριβώς δίπλα στο αναπτυσσόμενο μενού Αλληλογραφία, πάνω από το κουμπί Σύνταξη στο Gmail. Από προεπιλογή, η αλληλογραφία τίθεται σε παύση επ’ αόριστον, ωστόσο, μπορείτε να την ακυρώσετε μετά από μια προσαρμοσμένη χρονική περίοδο.

  Μπορείτε να αγοράσετε skins εκδηλώσεων στο Apex Legends;

Το Boomerang είναι επίσης διαθέσιμο για Firefox, Safari και Opera.

Προσαρμοσμένη περίοδος παύσης

Όταν διακόπτετε τα email στο Gmail με το Boomerang, ανοίγει ένα αναδυόμενο παράθυρο μέσα στο Gmail. Στο κάτω μέρος, ενεργοποιήστε την επιλογή “Αυτόματη κατάργηση παύσης”. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού δίπλα του και επιλέξτε πότε θέλετε να καταργηθεί η παύση των εισερχομένων σας.

Αυτόματη απόκριση για εισερχόμενα σε παύση

Όταν τα εισερχόμενά σας είναι σε παύση, δεν λαμβάνετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Τα άτομα που σας στέλνουν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου αναμένουν ότι το email θα φτάσει και θα διαβαστεί. Για να το αντιμετωπίσετε, το Boomerang διαθέτει μια αυτόματη απάντηση που αποστέλλεται σε οποιονδήποτε σας στέλνει email. Μπορείτε να συνθέσετε το δικό σας μήνυμα αυτόματης απόκρισης. Απλώς κάντε κλικ μέσα στο πλαίσιο κειμένου Αυτόματη απόκριση και γράψτε το προσαρμοσμένο μήνυμά σας. Εναλλακτικά, μπορείτε να απενεργοποιήσετε την αυτόματη απόκριση εάν θέλετε.

  Πώς να διορθώσετε το Slow Touch ID στο iPhone σας

Αποστολείς λευκής λίστας

Δεν μπορούν να αγνοηθούν όλα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ακόμη και αν τα εισερχόμενά σας έχουν τεθεί σε παύση. Το Boomerang σάς επιτρέπει να βάλετε σε λευκή λίστα τα σημαντικά email, ώστε να εξακολουθούν να φτάνουν στα εισερχόμενά σας. Για να βάλετε στη λευκή λίστα έναν αποστολέα, ενεργοποιήστε τις “Εξαιρέσεις παράδοσης” και εισαγάγετε είτε μια διεύθυνση email, έναν τομέα ή μια λέξη-κλειδί. Η επιλογή της λευκής λίστας τομέα μπορεί να χρησιμοποιηθεί έτσι ώστε όλα τα εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από τη δική σας εταιρεία να εξακολουθούν να παραδίδονται.

Είναι ασφαλές να πούμε ότι το Boomerang έχει σκεφτεί κάθε δυνατότητα που μπορεί να χρειαστούν οι χρήστες με τη λειτουργία παύσης. Μπορείτε να διακόψετε την παύση των εισερχομένων σας σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και να βεβαιωθείτε ότι τα σημαντικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου θα σας φτάνουν, ενώ τα λιγότερο σημαντικά παραμένουν εκτός. Η παύση των μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σάς επιτρέπει να εστιάσετε σε μια εργασία αντί να ανησυχείτε ή να σας πιάνουν να απαντάτε σε αυτά. Το Boomerang έχει επίσης μια επιλογή μέσα στη λειτουργία Παύση που σας επιτρέπει να ελέγχετε τη ροή των email. Ονομάζεται “Μεταφορά μηνυμάτων στα εισερχόμενα βάσει προγράμματος”. Σας επιτρέπει να ορίσετε πότε επιτρέπεται να φθάνουν τα email στα εισερχόμενά σας. Μπορείτε να ορίσετε πολλές φορές για να φτάνουν τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κατά τη διάρκεια της ημέρας.

  Πώς να κάνετε το KDE Plasma 5 να μοιάζει με το Ubuntu Unity