Μπορείτε να αγοράσετε skins εκδηλώσεων στο Apex Legends;

Το Apex Legends έχει τακτικές εκδηλώσεις καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους. Συχνά είναι θεματικά, αλλά όλα φέρνουν νέα στοιχεία για ξεκλείδωμα. Τα στοιχεία γενικά ξεκλειδώνονται όταν ένας παίκτης ολοκληρώνει προκλήσεις σε ένα γεγονός. Η εκδήλωση και οι προκλήσεις είναι ως επί το πλείστον χρονικά δεσμευμένες, πράγμα που σημαίνει ότι έχετε περιορισμένο χρόνο για να τις ολοκληρώσετε και να ξεκλειδώσετε τα στοιχεία σε μια εκδήλωση.

Event skins στο Apex Legends

Το Apex Legends είναι δωρεάν για παιχνίδι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το παιχνίδι δεν είναι κατάστημα ή νόμισμα εντός του παιχνιδιού. Αντίθετα, το Apex Legends έχει και τα δύο νομίσματα εντός παιχνιδιού που ονομάζονται ‘Apex Coins’ και αυτά τα νομίσματα δεν μπορούν να κερδηθούν μέσω οποιασδήποτε δραστηριότητας εντός του παιχνιδιού, π.χ. ολοκλήρωση γεγονότων ή απόκτηση ενός επιτεύγματος. Πρέπει να αγοραστούν με πραγματικά μετρητά.

  Βρείτε τον αριθμό των πυρήνων σε έναν επεξεργαστή και περιορίστε τη χρήση πυρήνων από εφαρμογές

Αγοράστε skins εκδηλώσεων στο Apex Legends

Τα δέρματα εκδηλώσεων στο Apex Legends μπορούν να αγοραστούν με χρήματα. Μπορεί να μην είναι διαθέσιμα για αγορά αμέσως μετά την ολοκλήρωση μιας εκδήλωσης, αλλά τελικά θα φτάσουν στην αγορά και μπορείτε να τα αγοράσετε.

Οι τιμές για τα δέρματα τείνουν να διαφέρουν ανάλογα με τον τύπο δέρματος, αλλά γενικά κοστίζουν 1800 Apex Coins. Κάποια μπορεί να κοστίζουν περισσότερο και άλλα μπορεί να κοστίζουν λιγότερο.

Το Apex Legends έχει τρεις διαφορετικούς τύπους νομισμάτων εντός παιχνιδιού. Τα Apex Coins μπορούν να αγοραστούν μόνο με πραγματικά μετρητά, ωστόσο, μπορείτε να κερδίσετε Legend Tokens και Crafting Metals. Αυτά τα νομίσματα μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την αγορά δερμάτων, ωστόσο, το δέρμα θα κοστίσει πολύ περισσότερο όταν χρησιμοποιείτε αυτά τα νομίσματα.

  Πώς να δημιουργήσετε εύκολα αντίγραφα ασφαλείας και να μεταφέρετε δεδομένα μεταξύ iPhone δωρεάν

Πακέτα νομισμάτων Apex

Τα Apex Coins αγοράζονται με πραγματικά χρήματα και διατίθενται στα ακόλουθα πακέτα.

1.000 Κέρματα Apex: 10 $
2.000 Κέρματα Apex: 20 $
4.000 Κέρματα Apex: 40 $
6.000 Κέρματα Apex: 60 $
10.000 Κέρματα Apex: 100 $

Όπως μπορείτε να δείτε, τα νομίσματα δεν είναι ακριβώς φθηνά. Όσον αφορά το USD, τα μεγαλύτερα πακέτα αποτιμούν ένα μεμονωμένο νόμισμα σε μια πένα (1 σεντ), ενώ το μικρότερο σε μια δεκάρα (10 σεντ). Τα skins ξεκινούν από 1800 Apex Coins, επομένως δεν θα είναι φθηνό να αγοράσετε, πόσο μάλλον να αγοράσετε πολλά. Είναι καλύτερο να προσπαθήσετε να τα κερδίσετε μέσα στο παιχνίδι ολοκληρώνοντας προκλήσεις.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα Screencast με το Microsoft PowerPoint

συμπέρασμα

Τα δέρματα μπορεί να μειωθούν τελικά έτσι ώστε να είναι φθηνότερα, αλλά αυτό είναι απίθανο να συμβεί με νέα δέρματα ή δέρματα που είναι εξαιρετικά δημοφιλή. Για ορισμένους παίκτες, η ολοκλήρωση των προκλήσεων δεν αξίζει τον χρόνο για να αποκτήσουν ένα μόνο skin που τους αρέσει και τελικά το αγοράζουν. Για άλλους, το να κερδίζουν δέρμα είναι η μισή διασκέδαση. Εάν αγοράσετε ένα δέρμα και το χρησιμοποιήσετε στο παιχνίδι, οι άλλοι παίκτες δεν θα μπορούν να πουν πώς το πήρατε. Τούτου λεχθέντος, τα στατιστικά του προφίλ σας μπορεί να σας αποκαλύπτουν ποιες εκδηλώσεις και προκλήσεις ολοκληρώσατε (ή δεν ολοκληρώσατε) και να σας δώσουν.