Πώς να δημιουργήσετε ένα νήμα Twitter από ένα μακρύ tweet


Το Twitter έχει όριο 140 χαρακτήρων. Πάντα είχε αυτό το όριο όμως, τους τελευταίους μήνες έχει χαλαρώσει σε μερικά πράγματα. Για παράδειγμα, οι λαβές χρήστη και οι σύνδεσμοι δεν υπολογίζονται πλέον στους χαρακτήρες που στέλνετε στο Twitter. Αυτό σας επιτρέπει να χωρέσετε περισσότερο στους 140 χαρακτήρες, αλλά δεν είναι αρκετό. Μια άλλη τακτοποιημένη αλλαγή που έκανε το Twitter είναι ο τρόπος με τον οποίο εμφανίζει απαντήσεις σε ένα tweet. Η διεπαφή χρήστη επιτρέπει στους χρήστες να δημιουργήσουν αυτό που έχει ονομαστεί “Twitter Thread”. Είναι βασικά ένα μεγάλο tweet που αναλύεται σε μικρότερα tweets. Διατηρείται «μαζί» από τον χρήστη προσθέτοντας το επόμενο tweet ως απάντηση στο πρώτο. Η εφαρμογή Chirr είναι μια δωρεάν εφαρμογή Ιστού που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε ένα νήμα Twitter από ένα μεγάλο tweet. Το χωρίζει σε μικρότερα tweets και σας τα στέλνει με τη σωστή μορφή. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνθέσετε τις σκέψεις σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη νυχτερινή λειτουργία στην εφαρμογή Twitter

Δημιουργήστε ένα νήμα Twitter

Συνθέστε το tweet που θέλετε να αναλύσετε σε ένα νήμα. Μπορείτε να το συνθέσετε σε απλή εφαρμογή κειμένου όπως το Σημειωματάριο. Δεν υπάρχει όριο στο πόσο μπορεί να είναι το tweet σας όταν δημιουργείτε ένα νήμα Twitter. Το μόνο πράγμα που πρέπει να προσέχετε είναι πού προσθέτετε τα διαλείμματα παραγράφου. Εφαρμογή Chirr αναλύει τα tweets ανά παράγραφο, όταν μπορεί. Εάν δεν υπάρχουν αλλαγές παραγράφου στο tweet σας, δεν είναι πρόβλημα, αλλά να είστε προσεκτικοί πού τις προσθέτετε ακριβώς το ίδιο.

Αφού συνθέσετε το tweet, επικολλήστε το στην εφαρμογή Chirr. Κάντε κλικ στο Δημοσίευση. Την πρώτη φορά που θα κάνετε κλικ στο κουμπί δημοσίευση, θα πρέπει να εξουσιοδοτήσετε την εφαρμογή να συνδεθεί με τον λογαριασμό σας στο Twitter. Μόλις το κάνετε αυτό, η εφαρμογή θα δημιουργήσει ένα νήμα στο Twitter από το αρχικό σας tweet και θα το δημοσιεύσει. Η εφαρμογή Chirr θα σας πει για πόσο χρονικό διάστημα είναι ένα tweet και σε πόσα tweets θα αναλύσει το μεγαλύτερο.

  Πώς να αφαιρέσετε τις τάσεις από το Twitter

Ένα βασικό εργαλείο Twitter

Δεν χρειάζεστε απαραίτητα μια εφαρμογή για να δημιουργήσετε ένα νήμα στο Twitter, αλλά υπάρχουν οφέλη από τη χρήση μιας. Μπορείτε να συνθέσετε όποιο μήνυμα θέλετε να στείλετε χωρίς να σταματήσετε να στέλνετε μια σκέψη στο Twitter κάθε φορά που αγγίζετε το όριο των 140 χαρακτήρων. Δεν σας ενοχλεί ο αριθμός των χαρακτήρων ενώ συνθέτετε το μήνυμά σας. Το πιο σημαντικό, το μήνυμά σας αποστέλλεται με μία κίνηση. Δεν υπάρχει μεγάλο διάλειμμα μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου, και των επόμενων tweets. Αυτό αποτρέπει τις απαντήσεις από άλλα άτομα που απορρίπτουν τη μορφή νήματος. Μπορείτε να στείλετε ένα μήνυμα χωρίς να ανησυχείτε για τις απαντήσεις που έρχονται.

  Πώς να προσθέσετε πολλούς λογαριασμούς Twitter στον Ιστό Twitter

Κάποιος πρέπει να το μετατρέψει σε μια σωστή εφαρμογή iOS και Android. Μπορείτε εναλλακτικά να δημιουργήσετε μια στιγμή στο Twitter, αλλά στην πραγματικότητα δεν είναι το ίδιο πράγμα.