Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα που δημιουργούνται από AI στο WhatsApp

Το WhatsApp σάς επιτρέπει να δημιουργείτε και να στέλνετε εύκολα αυτοκόλλητα που δημιουργούνται από AI.

Θέλατε ποτέ να εμπλουτίσετε τις συνομιλίες σας στο WhatsApp με διασκεδαστικά και προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα; Λοιπόν, τώρα μπορείτε, χάρη στη λειτουργία αυτοκόλλητων AI του WhatsApp, η οποία σας επιτρέπει να δημιουργείτε τα δικά σας αυτοκόλλητα χρησιμοποιώντας AI.

Περίεργος πώς; Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε.

Τι είναι τα αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp;

Τα αυτοκόλλητα AI του WhatsApp είναι μια δυνατότητα που σας επιτρέπει να δημιουργείτε προσαρμοσμένα αυτοκόλλητα με βάση το κείμενο που εισάγετε. Μπορείτε να πληκτρολογήσετε οποιαδήποτε λέξη ή φράση και το AI θα δημιουργήσει ένα αυτοκόλλητο που ταιριάζει με το νόημα και τη διάθεση του κειμένου σας.

  Πώς να κάνετε ομαδικές κλήσεις στο Whatsapp

Τα αυτοκόλλητα τεχνητής νοημοσύνης διαφέρουν από τα αυτοκόλλητα που λαμβάνετε χρησιμοποιώντας τον κατασκευαστή αυτοκόλλητων του WhatsApp στην εφαρμογή ιστού του ή από κατασκευαστές αυτοκόλλητων τρίτων. Τα αυτοκόλλητα AI είναι εξατομικευμένα και μοναδικά, καθώς δημιουργούνται επί τόπου από ένα μοντέλο AI.

Πώς να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα AI στο WhatsApp

Ίσως χρειαστεί να ενημερώσετε την εφαρμογή WhatsApp εάν χρησιμοποιείτε παλαιότερη έκδοση για πρόσβαση στη λειτουργία αυτοκόλλητου AI. Εάν το WhatsApp σας είναι ενημερωμένο, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να δημιουργήσετε ένα αυτοκόλλητο AI στο WhatsApp.

  • Ανοίξτε το WhatsApp και πατήστε στη συνομιλία όπου θέλετε να στείλετε ένα αυτοκόλλητο AI.
  • Πατήστε στο εικονίδιο emoji δίπλα στο πεδίο εισαγωγής κειμένου.
  • Πατήστε στο εικονίδιο του αυτοκόλλητου.
  • Επιλέξτε Δημιουργία.
  • Εισαγάγετε το κείμενο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε για το αυτοκόλλητό σας στο πλαίσιο κειμένου και περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα μέχρι το AI να δημιουργήσει το αυτοκόλλητό σας.
  • Πατήστε στο αυτοκόλλητο που προτιμάτε από την επιλογή για να το μοιραστείτε με την επαφή ή την ομάδα σας.
  •   Πώς να απενεργοποιήσετε τις προεπισκοπήσεις ειδοποιήσεων για το WhatsApp στο iPhone

    Μπορείτε να τροποποιήσετε την περιγραφή σας ή να πατήσετε την κάθετη έλλειψη > Δοκιμάστε ξανά για να δημιουργήσετε μια άλλη επιλογή αυτοκόλλητου. Τα κοινόχρηστα αυτοκόλλητα αποθηκεύονται στο δίσκο αυτοκόλλητων και μπορούν να επαναχρησιμοποιηθούν.

    Δημιουργία προσαρμοσμένων αυτοκόλλητων στο WhatsApp

    Η δημιουργία αυτοκόλλητων τεχνητής νοημοσύνης στο WhatsApp είναι ένας διασκεδαστικός και εξατομικευμένος τρόπος να εκφραστείτε και να εμπλουτίσετε τις συνομιλίες σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα για να δημιουργήσετε αυτοκόλλητα με βάση τα ενδιαφέροντά σας, τα χόμπι, τα συναισθήματα, τα αστεία ή οτιδήποτε άλλο σας έρχεται στο μυαλό.

    Ωστόσο, θα πρέπει επίσης να προσέχετε να μην δημιουργείτε ή κοινοποιείτε ακατάλληλα ή επιβλαβή αυτοκόλλητα που θα μπορούσαν να προσβάλλουν ή να βλάψουν κάποιον.

      Πώς να προσθέσετε φίλτρα σε φωτογραφίες και βίντεο στο Whatsapp