Πώς να δημιουργήσετε ένα βίντεο γυαλιών Snapchat χωρίς γυαλιά


Το Snapchat κυκλοφόρησε ένα προϊόν που ονομάζεται «Spectacles». Μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα γυαλιά από ειδικά μηχανήματα αυτόματης πώλησης για $130. Ουσιαστικά είναι γυαλιά κάμερας που δεν μπορείτε να αγοράσετε από κανένα μέρος εκτός από τα μηχανήματα αυτόματης πώλησης. Εάν δεν έχετε τα χρήματα να ξοδέψετε για το νέο μικρό παιχνίδι του Snapchat ή δεν μπορείτε να βρείτε έναν αυτόματο πωλητή κοντά σας, θα πρέπει να κάνετε μια δουλειά. Το SnapView είναι μια εφαρμογή ιστού που λαμβάνει οποιαδήποτε μορφή βίντεο το κάνει ακριβώς όπως ένα βίντεο Spectacles. Στη συνέχεια, μπορείτε να το μοιραστείτε με τους φίλους σας στο Snapchat. Ετσι δουλευει.

  Τι σημαίνουν τα φρούτα στο Snapchat;

Θα πρέπει να αναφέρουμε ότι το SnapView μορφοποιεί μόνο το βίντεο. Δεν θα σας επιτρέψει να δημιουργήσετε την προβολή πρώτου προσώπου που θα λαμβάνατε από τα Spectacles ή άλλα γυαλιά κάμερας.

Βρείτε το βίντεο που θέλετε να μεταμορφώσετε. Μπορείτε να το ανεβάσετε από τον υπολογιστή σας ή από μια διαδικτυακή πηγή όπως το YouTube. Το SnapView θα το μορφοποιήσει και θα σας επιτρέψει να το κατεβάσετε με ή χωρίς ήχο. Δεν μπορείτε να συμπεριλάβετε τον αρχικό ήχο του βίντεο, αλλά μπορείτε να εγγράψετε τον δικό σας.

Επισκεφτείτε το SnapView και εισαγάγετε τη διεύθυνση URL του βίντεο που θέλετε να μεταμορφώσετε ή κάντε κλικ στο κουμπί “Μεταφόρτωση” για να το ανεβάσετε από την επιφάνεια εργασίας σας. Αφού ανεβάσετε το βίντεο, κάντε κλικ στην «Έναρξη εγγραφής».

  Πώς να δημιουργήσετε και να εισαγάγετε ένα Avatar Bitmoji στο Snapchat

Το βίντεό σας θα εμφανιστεί στο λευκό πλαίσιο και μπορείτε να ξεκινήσετε την εγγραφή ήχου μέσω του μικροφώνου του συστήματός σας. Κάντε κλικ στο «Διακοπή εγγραφής» όταν είστε ικανοποιημένοι με το βίντεο.

Στη συνέχεια, το SnapView θα μετατρέψει το βίντεο στη σωστή μορφή. Μπορείτε να το κατεβάσετε με ή χωρίς ήχο. Εάν επιλέξετε να το κατεβάσετε χωρίς ήχο, το βίντεο θα είναι σε μορφή WEBM, την οποία ίσως χρειαστεί να μετατρέψετε σε MP4 για να μπορέσετε να το μοιραστείτε με το Snapchat. Εάν το κατεβάσετε με ήχο, θα το κατεβάσετε σε μορφή MP4, το οποίο μπορείτε να μοιραστείτε απευθείας στο Snapchat.

  Πώς να αποκτήσω τα μάτια μου μόνο στο Snapchat

Μόλις κατεβάσετε το βίντεο, εναπόκειται σε εσάς να το μετακινήσετε στον αποθηκευτικό χώρο του τηλεφώνου σας, ώστε να μπορείτε να το μοιραστείτε στο Snapchat. Οι χρήστες Android δεν θα δυσκολευτούν πολύ να το κάνουν αυτό. Οι χρήστες iPhone μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια υπηρεσία cloud drive ή iTunes για να μεταφέρουν το βίντεο στη συσκευή τους.

Το SnapView δυστυχώς δεν λειτουργεί ακόμα από πρόγραμμα περιήγησης.

Επισκεφτείτε το SnapView