Τι σημαίνουν τα φρούτα στο Snapchat;

Αμέσως μετά τα Χριστούγεννα του 2016 τα φρούτα άρχισαν να εμφανίζονται στα Snaps σε όλο το Snapchat. Προφανώς, είναι ο κωδικός για το αν είσαι ελεύθερος/η, αν είσαι ανύπαρκτος, είναι περίπλοκο και ούτω καθεξής. Είχε πολλούς χρήστες Snapchat σε έναν κόσμο σύγχυσης, εκτός κι αν ήταν αυτοί που το έκαναν, τότε είχαν το πάνω χέρι σε αυτό το παιχνίδι εικασίας.

Αυτός ο δημιουργικός τρόπος να δηλώνετε την κατάσταση της σχέσης σας είναι διαφορετικός από τον παραδοσιακό τρόπο να δηλώνετε απλώς το προφανές. Εντάξει, είναι μοναδικό θα το δώσω. Ωστόσο, μπορεί ακόμα να μην είστε ενήμεροι για το τι αντιπροσωπεύουν όλα τα διαφορετικά φρούτα ως καταστάσεις σχέσης.

Κάθε γενιά έχει κάποιο είδος μυστικής σχέσης, οι άνθρωποι συχνά το βρίσκουν διασκεδαστικό ενώ άλλοι προτιμούν να είναι μυστικοπαθείς. Η χρήση των emojis φρούτων σε μια ιστορία Snapchat είναι ένας άλλος τρόπος επικοινωνίας προσωπικών πληροφοριών με φίλους και γνωστούς.

Εάν δεν είστε εξοικειωμένοι με το Snapchat και θέλετε περισσότερα σεμινάρια, σας έχουμε καλυμμένους. Θα ρίξουμε μια ματιά και θα σας πούμε τι λένε τα διάφορα emoji φρούτων για τις σχέσεις στη σφαίρα του Snapchat. Ορίστε.

Τι φρούτο είσαι;

Εντάξει, αν έχετε ήδη συμμετάσχει στην επανάσταση των φρούτων του Snapchat, τότε μπορεί να έχετε κάποια ιδέα για το τι αντιπροσωπεύει το διαφορετικό φρούτο. Διαφορετικά, μπορεί να θέλετε να συνεχίσετε να διαβάζετε. Η χρήση του emoji φρούτων σε μια ιστορία του Snapchat δεν σημαίνει απλώς εισαγωγή ενός emoji, αλλά το καθένα αντιπροσωπεύει στην πραγματικότητα κάτι διαφορετικό.

Φήμες λένε ότι αυτή η τρέλα με τα φρούτα άρχισε να μπερδεύει τους ανθρώπους στο Snapchat σχετικά με την κατάσταση της σχέσης τους. Λοιπόν, όλο και περισσότεροι άνθρωποι του snap chat έχουν πιάσει. Αρχίζουν να αποκρυπτογραφούν τι αντιπροσωπεύει κάθε φρούτο και να ανακαλύπτουν τον κώδικα.

  Το Snapchat δεν λειτουργεί ή δεν θα ξεκινήσει [Fix]

Εδώ είναι τι συγκεντρώσαμε από τα διαφορετικά emoji φρούτων που χρησιμοποιούνται στο Snapchat.

  • Blueberry σημαίνει το δικό σου single
  • Ο ανανάς σημαίνει ότι είναι περίπλοκος
  • Το βατόμουρο σημαίνει ότι δεν θέλετε να αφοσιωθείτε σε ένα άτομο
  • Η Apple σημαίνει ότι έχετε αρραβωνιαστεί
  • Cherry σημαίνει ότι είστε ήδη σε σχέση
  • Μπανάνα σημαίνει ότι είσαι παντρεμένος
  • Το αβοκάντο σημαίνει ότι είστε το καλύτερο μισό στη σχέση
  • Φράουλα σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε τη σωστή
  • Λεμόνι σημαίνει ότι θέλετε να είστε ελεύθεροι
  • Σταφίδα σημαίνει ότι θέλετε να παντρευτείτε τον τωρινό σας σύντροφο

Η χρήση emoji φρούτων στο Snapchat είναι ένας έξυπνος τρόπος για να αποκαλύψετε την κατάσταση της σχέσης σας ή την έλλειψη ενός. Ωστόσο, όταν πρέπει να μάθετε τι συμβαίνει στον κόσμο του Snapchat, μην ψάξετε άλλο γιατί σας καλύψαμε.

Α, και μόλις το καταλάβατε, είναι άλλο ένα παιχνίδι Snapchat με emoji ζώων να εμφανίζονται.

Emoji ζώων στο Snapchat

Μόλις οι άνθρωποι άρχισαν να πιάνουν τα emoji των φρούτων, οι άνθρωποι άρχισαν να χρησιμοποιούν ζώα για να μεταφέρουν ιδιωτικά την κατάσταση της σχέσης τους. Παρόμοια με το φρούτο, οι χρήστες του Snapchat έχουν έναν συγκεκριμένο και λεπτομερή κωδικό με τα συσχετισμένα emojis ζώων.

Αυτός ο κωδικός είναι ο εξής:

  • Horse Emoji – Αυτό το άτομο είναι πιθανότατα single
  • Τσιτάχ – Το τσιτάχ συμβολίζει ότι το άτομο βρίσκεται σε σχέση
  • Φάλαινα ή Πίθηκος – Αυτό σημαίνει ότι βρίσκονται σε μια περίπλοκη σχέση και μπορεί να αποκαλύψουν ή όχι γιατί
  • Χταπόδι – Αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζουν, κάτι που μπορεί να σχετίζεται στενά με την περίπλοκη κατάσταση της σχέσης
  • Λιοντάρι – Αυτό σημαίνει ότι ενδιαφέρονται για κάποιον αλλά δεν είναι αφοσιωμένοι
  • Κουνέλι – Αυτό σημαίνει απλώς ότι δεν έχουν βρει τον τέλειο σύντροφό τους
  • Χοίρος – Σε σχέση με την ελκυστικότητα (ή την έλλειψη ελκυστικών χαρακτηριστικών) σε όσους ανήκουν στον κοινωνικό τους κύκλο
  • Σκύλος – Αυτό είναι ενδεικτικό κάποιου που δεν αναζητά μια μακροχρόνια σχέση
  • Πουλί – Όταν ένα άτομο μοιράζεται ένα πουλί στην ιστορία του στο Snapchat, ανυπομονεί να παντρευτεί
  • Βάτραχος – Είναι παντρεμένοι
  • Ποντίκι – Περισσότερο από μια κωμική κατάσταση σχέσης. Λένε ότι είναι το καλύτερο μισό στην τρέχουσα σχέση τους
  Πώς να εφαρμόσετε δύο φίλτρα σε μία φωτογραφία στο Snapchat

Τα emoji με ζώα πιθανότατα δεν θα είναι τα τελευταία που ακούμε για συμβολισμούς σχέσεων στις ιστορίες του Snapchat, αλλά είναι ένας άλλος διασκεδαστικός και ενδιαφέρον μυστικός κώδικας στην κοινότητα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Άλλα σύμβολα

Οι χρήστες του Snapchat εξελίσσουν την εφαρμογή κοινωνικών μέσων πέρα ​​από το όραμα των προγραμματιστών εφαρμογών. Αυτή η δημοφιλής εφαρμογή έχει πολλά σύμβολα και έννοιες που ενσωματώνονται από τα άτομα που είναι ενεργά σε αυτήν και όχι από τα άτομα που τη δημιούργησαν.

Snapchat Friend Emojis

Φυσικά, οι χρήστες δεν παραμέλησαν τους πιο στενούς τους φίλους. Υπάρχει μια ολόκληρη λίστα με emoji φίλων και τις έννοιές τους. Για παράδειγμα; το emoji Golden heart (συχνά δημοσιεύεται από δύο άτομα ταυτόχρονα) σημαίνει ότι κάποιος είναι ο #1 καλύτερος φίλος τους. Αυτά τα σύμβολα emoji φτάνουν στο σημείο να ανακοινώνουν και επετείους φιλίας. Τα emojis με κόκκινη καρδιά σημαίνουν ότι οι δύο χρήστες είναι καλύτεροι φίλοι για δύο εβδομάδες. Το emoji Ροζ καρδιά συμβολίζει έναν μήνα.

  Πώς να αλλάξετε την τοποθεσία σας στο Snapchat

Το Snapchat προσφέρει επίσης τα δικά του σύμβολα με τη μορφή του πολύχρωμου βέλους «αποστολής». Το χρώμα αυτού του βέλους θα σας πει διαφορετικά πράγματα σχετικά με το μήνυμα που στείλατε.

Οι περισσότερες μορφές μέσων κοινωνικής δικτύωσης έχουν κάποια μορφή συμβολισμού ή μυστικά μηνύματα που δημιουργούνται από χρήστες, ειδικά εκείνους που είναι νέοι. Τις περισσότερες φορές αυτά τα σύμβολα είναι ακίνδυνα και αποκλειστικά για διασκέδαση.

Emojis που πρέπει να προσέχετε

Εάν είστε γονέας που ανησυχεί για τη χρήση του Snapchat του παιδιού σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να προσέξετε. Τα emoji που συμβολίζουν τα χάπια ή τη φυτική ζωή μπορεί να υποδηλώνουν χρήση ναρκωτικών σε ορισμένες περιπτώσεις (όχι όλες φυσικά). Αν υποθέσουμε ότι ανησυχείτε για τις ψυχαγωγικές δραστηριότητες του παιδιού σας, τα emoji του Snapchat δεν είναι ο μόνος δείκτης που πρέπει να αναζητήσετε, αλλά μπορεί να σας δώσουν κάποια εικόνα για τις δραστηριότητες του παιδιού σας.

Πριν από το 2016, τα emoji ήταν λίγο πιο απειλητικά από ό,τι είναι τώρα. Το emoji του όπλου έμοιαζε με μια νόμιμη εικόνα πιστολιού, τώρα είναι ένα λιγότερο απειλητικό όπλο. Τα emoji όπλων μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την πρόκληση απειλών.

Τα emoji που χρησιμοποιούνται για κακό δεν είναι απαραίτητα κάτι που είναι δύσκολο να αποκωδικοποιηθεί. Εάν κάποιος στέλνει απειλητικά emoji ή άτομα με υπονοούμενα που σχετίζονται με ναρκωτικά, θα είναι προφανές με βάση το πλαίσιο τόσο του μηνύματος όσο και της σχέσης.

Συνολικά, τα emoji είναι ένας διασκεδαστικός και ελαφρύς τρόπος επικοινωνίας με άλλους. Πιθανώς δεν είναι κακόβουλα με κανέναν τρόπο, αυτά τα μικροσκοπικά σύμβολα μπορούν να αντιπροσωπεύουν διάφορες καταστάσεις σχέσης, συναισθήματα, συναισθήματα και πολλά άλλα.