Πώς να δείτε τα επίπεδα μπαταρίας για συσκευές Bluetooth που είναι συνδεδεμένες στο τηλέφωνό σας Android

Το Android Oreo 8.1 διαθέτει μια προσεγμένη λειτουργία που σας επιτρέπει να βλέπετε τα επίπεδα της μπαταρίας για συσκευές Bluetooth που είναι συνδεδεμένες στο τηλέφωνό σας. Ωστόσο, το χαρακτηριστικό έχει μερικές ελλείψεις, με το πιο προφανές να είναι ότι δεν υπάρχουν πολλές συσκευές με Android 8.1 προς το παρόν. Οι συσκευές που έχουν λάβει αυτήν την ενημέρωση είναι μια πολύ μικρή θέση. Οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ευχαριστημένοι εάν οι συσκευές τους χρησιμοποιούν Android 8. Τούτου λεχθέντος, ανεξάρτητα από την έκδοση του Android που χρησιμοποιείτε, εφόσον το Android 4.3 και άνω, έχουμε καλύψει τη δική σας έκδοση.

Συσκευές Android 8.1

Όπως αναφέρθηκε, το Android 8.1 θα σας επιτρέψει να δείτε τα επίπεδα μπαταρίας για συσκευές Bluetooth. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αντιστοιχίσετε και να συνδέσετε μια συσκευή Bluetooth στο τηλέφωνό σας. Αφού το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Connect Devices. Πατήστε Bluetooth (όχι τον διακόπτη δίπλα του). Θα δείτε μια πλήρη λίστα με όλες τις συνδεδεμένες συσκευές και το επίπεδο της μπαταρίας τους με ορισμένες εξαιρέσεις.

  Διαχειριστείτε το OBD του αυτοκινήτου σας από το Android με το Dash

Το παρακάτω στιγμιότυπο οθόνης δείχνει ένα ηχείο Bluetooth συνδεδεμένο σε Nexus 6P με Android 8.1, αλλά το ποσοστό της μπαταρίας δεν είναι εκεί. Αυτό μπορεί να έχει να κάνει με την εν λόγω συσκευή. Εάν αυτό συμβαίνει με μία από τις συσκευές σας, τότε ρίξτε μια ματιά στη λύση για χρήστες που δεν διαθέτουν Android 8.1.

Συσκευές εκτός Android 8.1

Για να δείτε το επίπεδο μπαταρίας για συσκευές Bluetooth σε συσκευές Android που εκτελούν οτιδήποτε χαμηλότερο από το Android 8.1, χρειάζεστε μια εφαρμογή που ονομάζεται Γκλομπ. Αυτή η εφαρμογή κυκλοφορεί εδώ και αρκετό καιρό και λειτουργεί εξαιρετικά.

  Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iMessage σε υπολογιστή με Windows ή τηλέφωνο Android;

Το BatOn είναι μια αρκετά απλή εφαρμογή. Πρέπει να αντιστοιχίσετε και να συνδέσετε τη συσκευή σας Bluetooth μέσω των ενσωματωμένων ρυθμίσεων του Android. Η εφαρμογή δεν θα κάνει τίποτα από αυτά για εσάς. Μόλις συνδεθείτε με τις συσκευές σας, μπορείτε να ανοίξετε την εφαρμογή ή να τραβήξετε προς τα κάτω τη σκιά ειδοποιήσεων για να δείτε το επίπεδο μπαταρίας για συσκευές Bluetooth.

Η εφαρμογή έχει μερικά δικά της σφάλματα, δηλαδή όταν συνδέεται σε μια συσκευή, υπάρχουν συχνές αποσυνδέσεις πριν σταθεροποιηθεί η σύνδεση. Αυτό ήταν ένα επαναλαμβανόμενο πρόβλημα, αν και ομολογουμένως μπορεί να έχει να κάνει με τα ηχεία που χρησιμοποιούνται για τη δοκιμή.

  Κρυπτογραφημένο Android Media Vault Μεταμφιεσμένο ως εφαρμογή ρολογιού

Είναι πιθανό να εξακολουθήσουν να υπάρχουν ορισμένες συσκευές Bluetooth για τις οποίες το BatOn δεν μπορεί να βρει τη στάθμη της μπαταρίας. Αυτές είναι πιθανό να είναι εξαιρετικά σκοτεινές συσκευές, πιθανώς εκτός μάρκας που έχουν αγοραστεί σε προσφορά, αλλά είναι βέβαιο ότι θα είναι στη μειοψηφία. Το BatOn καλύπτει τις περισσότερες συσκευές και αν χρησιμοποιείτε συσκευές Bluetooth που δεν έχουν εύκολο τρόπο να ελέγξετε το επίπεδο της μπαταρίας, αυτή η εφαρμογή είναι απαραίτητη για εσάς.