Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το iMessage σε υπολογιστή με Windows ή τηλέφωνο Android;

Θέλετε iMessage για Android ή Windows; Δυστυχώς, δεν έχεις τύχη. Η εφαρμογή Μηνύματα της Apple λειτουργεί μόνο σε συσκευές Apple όπως Mac, iPhone και iPad. Καμία εφαρμογή τρίτων δεν μπορεί να συνδεθεί στο iMessage. Ωστόσο, ορισμένες καλές εναλλακτικές έχουν παρόμοια λειτουργικότητα.

Η Apple δεν προσφέρει επίσης Μηνύματα στον Ιστό. Είναι κρίμα – θα μπορούσε να είναι μέρος του Ιστότοπος iCloud όπως τα iCloud Drive, Notes και Find My iPhone.

Λύσεις που δεν λειτουργούν (Μείνετε μακριά από το iPadian)

Αναζητήστε το “iMessage σε υπολογιστή” ή κάτι παρόμοιο στον Ιστό και θα ανακαλύψετε πολλούς ιστότοπους που προσφέρουν μια χούφτα κακές λύσεις για την εκτέλεση του iMessage σε υπολογιστή με Windows. Να γιατί δεν λειτουργούν.

Ορισμένοι ιστότοποι σας προτείνουν να χρησιμοποιήσετε Απομακρυσμένη επιφάνεια εργασίας Chrome ή άλλο εργαλείο απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Ναι, εάν διαθέτετε Mac, μπορείτε να αφήσετε αυτό το Mac να λειτουργεί, να αποκτήσετε πρόσβαση απομακρυσμένα από υπολογιστή και να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Messages (ή οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή Mac) μέσω της σύνδεσης απομακρυσμένης επιφάνειας εργασίας. Εάν έχετε ένα εφεδρικό Mac, αυτό θα λειτουργήσει — αλλά μάλλον δεν το κάνετε. Αυτή είναι μια ανόητη λύση για σχεδόν όλους.

  Πώς να απενεργοποιήσετε την SmartScreen των Windows για Edge στα Windows 10

Οι ίδιοι ιστότοποι συνιστούν να κατεβάσετε κάτι που ονομάζεται “iPadian”, το οποίο είναι ένας “προσομοιωτής iOS και iPad”. Με την πρώτη ματιά, φαίνεται σαν ένας τρόπος να τρέξετε το λειτουργικό σύστημα iOS του iPad στην επιφάνεια εργασίας σας. Αλλά αυτό είναι εξαπάτηση. Δεν είναι εξομοιωτής—είναι ένας «προσομοιωτής» που δεν μπορεί να εκτελέσει πραγματικές εφαρμογές iOS. Δεν μπορείτε να εκτελέσετε τα Μηνύματα ή άλλες εφαρμογές. Μπορείτε να εκτελέσετε ορισμένες ψεύτικες εφαρμογές που έχουν σχεδιαστεί για να μοιάζουν με iPad. Για αυτό, η εταιρεία πίσω από το iPadian χρεώνει χρήματα.

Μείνετε μακριά από το iPadian. Δεν λειτουργεί καθόλου, και είναι σπατάλη χρημάτων. Δυστυχώς, δεν υπάρχει τρόπος να τρέξετε το iMessage σε υπολογιστή.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το iMessage σε Android (με Mac)

Εάν διαθέτετε Mac και έχετε τηλέφωνο Android, μπορείτε να αναζητήσετε μια λύση. AirMessage υπόσχεται “iMessage για Android” και το υλοποιεί. Ωστόσο, είναι λίγο περίπλοκο και περιλαμβάνει τη στρατολόγηση ενός Mac που διαθέτετε για να λειτουργεί ως διακομιστής.

Δείτε πώς λειτουργεί: Χρειάζεστε Mac, όπου θα εγκαταστήσετε τον διακομιστή AirMessage. Αυτός ο Mac πρέπει να παραμένει σε λειτουργία και συνδεδεμένος στο Διαδίκτυο ανά πάσα στιγμή. Στη συνέχεια, εγκαθιστάτε την εφαρμογή AirMessage στο τηλέφωνό σας Android. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο iMessage μέσω του AirMessage στο Android—το Mac σας κάνει τη δουλειά. η εφαρμογή AirMessage επικοινωνεί μαζί της. Ως συσκευή που είναι στην πραγματικότητα συνδεδεμένη στο iMessage, το Mac σας στέλνει απλώς μηνύματα πέρα ​​δώθε.

  Πώς να ορίσετε ένα προσαρμοσμένο πρότυπο ως προεπιλογή στο PowerPoint

Για τους κατόχους Mac με τηλέφωνα Android, το AirMessage μπορεί να είναι δελεαστικό. Αλλά θα θέλετε ένα Mac πάντα σε λειτουργία με σταθερή σύνδεση στο Διαδίκτυο. Είναι μια δοκιμασία.

Αυτή δεν είναι η ιδανική λύση — αλλά είναι η καλύτερη που μπορείτε να κάνετε. Δεν θα αξίζει τον κόπο για τους περισσότερους ανθρώπους.

Πώς να στείλετε κείμενο από υπολογιστή με τηλέφωνο Android

Εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android και υπολογιστή με Windows, μπορείτε να στείλετε μήνυμα κειμένου από τον υπολογιστή σας με την εφαρμογή Your Phone ενσωματωμένη στα Windows 10. Αυτή είναι μια από τις σημαντικότερες δυνατότητες της εφαρμογής Messages της Apple—αν έχετε iPhone, μπορείτε να στείλετε μήνυμα με το Mac σας . Λοιπόν, εάν διαθέτετε τηλέφωνο Android, μπορείτε να στείλετε μήνυμα κειμένου από τον υπολογιστή σας Windows 10.

Μπορείτε ακόμη και να στείλετε μηνύματα από τον υπολογιστή σας με άτομα που χρησιμοποιούν την εφαρμογή Μηνύματα της Apple, υποθέτοντας ότι έχουν iPhone. Απλώς θα είστε ένας από αυτούς τους ανθρώπους της «πράσινης φούσκας» και δεν θα έχετε πρόσβαση σε λειτουργίες του iMessage, όπως ομαδικά iMessage και εφέ οθόνης.

  Γιατί οι εφαρμογές iPhone και iPad ζητούν χρήση Bluetooth

Εάν δεν χρησιμοποιείτε τα Windows 10, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια άλλη εφαρμογή όπως το PushBullet για να στείλετε μηνύματα από τον υπολογιστή σας. Αυτό βασίζεται στον ιστό, επομένως λειτουργεί σε συσκευές Windows 7, Chromebook, συστήματα Linux, ακόμη και Mac.

Δοκιμάστε άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου

Ενώ το iMessage δεν λειτουργεί σε Android ή υπολογιστή με Windows, πολλές άλλες εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων κειμένου λειτουργούν. Θα μπορούσατε να προσπαθήσετε να κάνετε τους φίλους σας που χρησιμοποιούν iMessage να αλλάξουν σε κάτι παρόμοιο WhatsApp, Facebook Messenger, Τηλεγράφημα, ή οποιαδήποτε από τις πολλές άλλες εφαρμογές συνομιλίας εκεί έξω.

Αυτό μπορεί να είναι μια μεγάλη παραγγελία αν όλοι οι άλλοι χρησιμοποιούν το iMessage—αλλά, σε μια μικτή ομάδα φίλων με ορισμένους χρήστες iPhone και ορισμένους χρήστες Android, είναι λογικό να συμφωνήσουμε σε μια λύση που μπορούν να χρησιμοποιήσουν όλοι.

Τι γίνεται με το FaceTime;

Δεν υπάρχει τρόπος να χρησιμοποιήσετε το FaceTime σε υπολογιστή με Windows ή τηλέφωνο Android. Είναι κρίμα γιατί Ο Steve Jobs υποσχέθηκε να κάνει το FaceTime «ένα ανοιχτό βιομηχανικό πρότυπο» το 2010 όταν ανακοινώθηκε. Η Apple δεν το έχει κάνει και δεν έχει πει τίποτα για την υπόσχεση έκτοτε.