Πώς να βρείτε το κόστος μιας κλήσης Skype







Το Skype διαθέτει και δωρεάν και premium λειτουργία. Η δωρεάν λειτουργία σάς δίνει πρόσβαση στις περισσότερες δυνατότητες, συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών κλήσεων και της κοινής χρήσης οθόνης. Με τη δωρεάν έκδοση, μπορείτε να καλέσετε μόνο χρήστες Skype στον λογαριασμό τους στο Skype. Ένας λογαριασμός premium σάς επιτρέπει να καλείτε αριθμούς τηλεφώνου και να στέλνετε SMS. Λειτουργούν μέσω πίστωσης Skype που πρέπει να αγοράσετε. Με κάθε κλήση που πραγματοποιείτε, αφαιρείται ένα ορισμένο ποσό πίστωσης. Το Skype δεν σας λέει πόσο κοστίζει κάθε κλήση. Επίσης, δεν υπάρχει τρόπος να περιορίσετε τη διάρκεια μιας κλήσης, αλλά μπορείτε να βρείτε το κόστος μιας κλήσης Skype μόλις τελειώσει, εάν έχετε έναν προϋπολογισμό για διαχείριση.

  Πώς να εγκαταστήσετε τα πινέλα στο Photoshop

Το Skype διατηρεί ένα αρχείο καταγραφής κάθε κλήσης επί πληρωμή που πραγματοποιείτε και κάθε SMS που στέλνετε. Το αρχείο καταγραφής περιλαμβάνει όχι μόνο τον αριθμό που καλέσατε, αλλά και τη διάρκεια της κλήσης και το κόστος μιας κλήσης Skype. Είναι αρκετά εύκολη η πρόσβαση από την επιφάνεια εργασίας σας. Η επιλογή δεν είναι διαθέσιμη σε καμία από τις εφαρμογές Skype.

Βρείτε το κόστος μιας κλήσης Skype

Στην επιφάνεια εργασίας σας, επισκεφθείτε Skype και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Επάνω δεξιά, κάντε κλικ στον λογαριασμό μου. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας Ο λογαριασμός μου και κάντε κλικ στην επιλογή Ιστορικό αγορών.

  Πώς να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από το Skype

Η σελίδα ιστορικού αγορών σάς δείχνει όλη τη δραστηριότητά σας στο Skype σε μηνιαία βάση. Περιλαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τις κλήσεις και τα μηνύματα (SMS) που έχετε στείλει μέσω του λογαριασμού σας Skype και την τιμή που χρεώθηκαν, συμπεριλαμβανομένου του συνολικού κόστους. Ενημερώνεται καθώς πραγματοποιείτε κλήσεις ή/και στέλνετε μηνύματα, ώστε να μπορείτε να ελέγχετε το κόστος μιας κλήσης Skype ανά πάσα στιγμή.

Μπορείτε επίσης να κατεβάσετε μια πλήρη δήλωση της δραστηριότητάς σας στο Skype για κάθε μήνα. Το Skype δεν σας παρέχει μια σταθερή χρέωση για κλήσεις και μηνύματα. Η τιμή θα διαφέρει ανάλογα με τη χώρα, αν και, εάν καλείτε την ίδια χώρα, λαμβάνετε μια ενιαία τιμή. Ο μόνος μεταβλητός παράγοντας σε αυτή την περίπτωση είναι η διάρκεια της κλήσης.

  Πού να κάνετε ροή HGTV αφού κόψετε το καλώδιο

Προσθήκη ειδοποιήσεων κόστους κλήσεων

Το Skype θα πρέπει να προσθέσει ειδοποιήσεις κόστους για κλήσεις και οι χρήστες θα πρέπει να έχουν την επιλογή να τις ενεργοποιήσουν/απενεργοποιήσουν. Μια ειδοποίηση κόστους κλήσης θα πει σε έναν χρήστη πόσο κοστίζει μια κλήση μόλις ολοκληρωθεί. Δεν είναι μια μοναδική ιδέα ούτε είναι πρωτάκουστη. Πολλοί πάροχοι στέλνουν στους χρήστες τους παρόμοιες ειδοποιήσεις για να τους ενημερώσουν πόσα δεδομένα έχουν καταναλώσει ή μια περίληψη του χρηματικού ποσού που ξόδεψαν σε μια ημέρα. Το Skype θα πρέπει να το εξετάσει αντί να προσπαθεί να κάνει τις ιστορίες Skype κάτι.