Πού να κάνετε ροή HGTV αφού κόψετε το καλώδιο

Εάν ασχολείστε με την ανακαίνιση ή την ανακαίνιση σπιτιών, τότε πιθανότατα έχετε ήδη εμμονή με το HGTV. Χωρίς καλώδιο, ωστόσο, μπορεί να φαίνεται ότι πρέπει να ζήσετε χωρίς αυτό το κανάλι. Ωστόσο, αυτές οι υπηρεσίες θα διασφαλίσουν ότι μπορείτε ακόμα να απολαύσετε την ένοχη απόλαυση στο σπίτι σας.

Ιστότοπος και εφαρμογή HGTV

HGTV έχει έναν ιστότοπο και μια εφαρμογή, που ονομάζεται HGTV Go (iPhone/Android), που σας επιτρέπει να απολαύσετε το περιεχόμενό του. Δυστυχώς, θα πρέπει να συνδέσετε τον πάροχο τηλεόρασής σας για να αποκτήσετε πρόσβαση σε όλα όσα προσφέρει το δίκτυο. Με ένα ανεκτέλεστο παλιό επεισόδιο καθώς και με αυτό που κυκλοφορεί τώρα, μπορείτε να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας εκπομπές για την κατασκευή σπιτιού.

  Το GIFDeck Μετατρέπει τις Παρουσιάσεις στο SlideShare σε GIF

Philo

Για πρόσβαση σε περισσότερα κανάλια χωρίς να ξοδέψετε τα χρήματα, Philo είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζωντανό τηλεοπτικό περιεχόμενο. Υπάρχουν πάνω από 50 κανάλια που μπορείτε να απολαύσετε με αυτήν την υπηρεσία, όλα με μόλις 20 $ το μήνα. Αυτό περιλαμβάνει κανάλια όπως το HGTV, το Discovery Channel και το History Channel, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχει περιεχόμενο διαθέσιμο για όλους.

Hulu Live TV

Αν θέλετε να απολαύσετε όλο το περιεχόμενο Hulu έχει να προσφέρει ενώ παίρνετε ζωντανή τηλεόραση, τότε αυτή είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Με πρωτότυπα Hulu, δημοφιλείς εκπομπές όπως το Grey’s Anatomy και πρόσβαση σε ζωντανά κανάλια όπως το HGTV, η τιμή συνδρομής των 55 $ το μήνα είναι λίγο πιο λογική.

  Πώς να αποκτήσετε έναν επεξεργαστή κώδικα σε μια κλήση Skype

Sling TV

Sling TV είναι μια άλλη φθηνή επιλογή εάν δεν θέλετε να ξοδεύετε πολλά χρήματα κάθε μήνα. Η υπηρεσία ροής προσφέρει 50 ή περισσότερα κανάλια, ανάλογα με την περιοχή σας, για 30 $ το μήνα.

fuboTV

Μια άλλη καλή υπηρεσία για να διαλέξετε για τις ανάγκες σας ζωντανής τηλεοπτικής ροής είναι fuboTV. Ξεκινώντας από 60 $ το μήνα, έχετε πρόσβαση σε 100 ή περισσότερα κανάλια με πρόσβαση σε τρεις οθόνες και δυνατότητα DVR. Προσφέρει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, ώστε να μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι έχει όλα τα κανάλια που χρειάζεστε.

Με διάφορες υπηρεσίες που θα σας δώσουν πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του HGTV, δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε μήπως χάσετε καμία από τις εκπομπές σας. Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη Hillary Farr να προσπαθεί να πείσει μια οικογένεια να αγαπήσει το πρόσφατα ανακαινισμένο σπίτι της, ενώ ο David Visentin προσπαθεί να τους βρει το τέλειο νέο σπίτι στο Love It or List It.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε την επιλογή παρακολούθησης στο Outlook

Όποια εκπομπή φωνάζει το όνομά σας, θα συνεχίσετε να βλέπετε κάθε στιγμή με μία από αυτές τις εξαιρετικές υπηρεσίες χωρίς να χρειάζεται να πληρώσετε έναν ακριβό λογαριασμό για το καλώδιο.