Πώς να αποσυνδεθείτε εξ αποστάσεως από το Skype


Όλοι έχουμε ακούσει ιστορίες τρόμου σχετικά με την αφαίρεση ενός λογαριασμού μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνδεδεμένο σε λάθος υπολογιστή. Κάποια στιγμή, αυτές οι ιστορίες ήταν αρκετά κοινές και συνέβαλαν καθοριστικά στο να μας εκπαιδεύσουν να αποσυνδεόμαστε πάντα από το Facebook. Εάν ξεχάσετε να αποσυνδεθείτε από το Facebook σε δημόσιο υπολογιστή, μπορείτε να τερματίσετε εξ αποστάσεως όλες τις περιόδους σύνδεσης. Το ίδιο ισχύει και για το Gmail, αλλά αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό που προσφέρουν λίγες υπηρεσίες. Εάν έχετε αφήσει τον λογαριασμό σας Skype συνδεδεμένο σε έναν δημόσιο υπολογιστή ή ένα τηλέφωνο που δεν είναι πλέον στην κατοχή σας, πιθανότατα αναζητάτε έναν τρόπο να τερματίσετε τη συνεδρία εξ αποστάσεως. Το Skype έχει μια απλή μικρή εντολή που κάνει το κόλπο.

  Τι είναι η γρήγορη φόρτιση και πώς λειτουργεί;

Εάν έχετε αφήσει το Skype συνδεδεμένο σε ένα σύστημα ή μια συσκευή στην οποία δεν έχετε πλέον πρόσβαση, ο πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος για να τερματίσετε τη συνεδρία είναι να στείλετε την ακόλουθη εντολή σε οποιαδήποτε συνομιλία. Η εντολή δεν θα είναι ορατή σε άλλα άτομα στη συνομιλία.

/remotelogout

Αυτό θα τερματίσει αμέσως όλες τις ενεργές συνεδρίες Skype σε άλλα συστήματα και συσκευές. Θα τερματίσει τις περιόδους σύνδεσης για παράδειγμα στο σύστημα εργασίας σας ή στη συσκευή σας iPhone ή Android. Εάν δεν είστε βέβαιοι ότι έχετε αφήσει συνδεδεμένο το Skype, υπάρχει ένας εύκολος τρόπος να ελέγξετε πόσες ενεργές περιόδους σύνδεσης Skype έχετε αυτήν τη στιγμή. Στείλτε την παρακάτω εντολή σε οποιαδήποτε συνομιλία και θα δείτε πόσες ενεργές συνεδρίες Skype έχετε. Όπως και με την προηγούμενη εντολή, δεν θα είναι ορατή σε άλλα άτομα στη συνομιλία.

/showplaces

Αυτή η εντολή επιστρέφει μια λίστα συσκευών στις οποίες είστε συνδεδεμένοι. Παρατηρήσαμε ότι δεν ήταν 100% ακριβές και μερικές φορές αποτυγχάναμε να αφαιρέσουμε μια συνεδρία μετά το τέλος της. Εάν υποψιάζεστε ότι έχετε αφήσει τον λογαριασμό σας Skype συνδεδεμένο σε ένα δημόσιο σύστημα, ακολουθήστε την εντολή kill για να είστε ασφαλείς. Οι εντολές μπορούν να σταλούν από τις εφαρμογές Skype για υπολογιστές καθώς και από τις εφαρμογές Skype για κινητά.

  Πώς να διορθώσετε το Google Chrome που δεν ανταποκρίνεται