Πώς να αποκτήσετε το γραφικό στοιχείο καιρού και ρολογιού HTC Sense στο Android

Το λειτουργικό σύστημα Android έχει δημιουργήσει μερικά εμβληματικά σχέδια. Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα των πρώτων ημερών του Android ήταν το γραφικό στοιχείο HTC Sense Weather & Clock. Εάν θυμάστε αυτό το κλασικό γραφικό στοιχείο με αγάπη, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σήμερα στο smartphone Android σας.

Δεν θα χρειαστείτε τηλέφωνο HTC για να χρησιμοποιήσετε αυτά τα γραφικά στοιχεία. Οι προγραμματιστές τρίτων έχουν δημιουργήσει ξανά το γραφικό στοιχείο HTC Weather & Clock για να το χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τα κατεβάσετε από το Google Play Store.

Sense Flip Clock & Weather

Το πρώτο widget που θα δοκιμάσουμε ονομάζεται “Sense Flip Clock & Weather.Αυτό έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις πρώτες εκδόσεις του γραφικού στοιχείου HTC Sense. Εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή σας Android από το Play Store και ανοίξτε την για να ξεκινήσετε.

  Βρείτε το επίπεδο θορύβου του περιβάλλοντός σας με το τηλέφωνό σας Android

Αρχικά, θα πρέπει να εκχωρήσετε άδεια στην τοποθεσία της εφαρμογής για την εμφάνιση του καιρού. Πατήστε “OK”.

Δώστε στην εφαρμογή την προτιμώμενη άδεια να προχωρήσει. Εάν θέλετε το γραφικό στοιχείο να εμφανίζει πάντα τον πιο ακριβή καιρό, πρέπει να μεταβείτε στο μενού Ρυθμίσεις και να εκχωρήσετε στην εφαρμογή άδεια πρόσβασης στην τοποθεσία σας συνεχώς.

Θα δείτε τώρα μια αρκετά τυπική διεπαφή εφαρμογής για τον καιρό, αλλά αυτό που αναζητούμε είναι το widget. Μεταβείτε στην αρχική οθόνη του τηλεφώνου ή του tablet σας και πατήστε παρατεταμένα σε ένα κενό σημείο για να εμφανιστεί το μενού.

  Πώς να αποκτήσετε το Google TV UI σε συσκευές Android TV αυτήν τη στιγμή

Ανάλογα με τον εκκινητή αρχικής οθόνης που χρησιμοποιείτε, το μενού μπορεί να εμφανίζεται διαφορετικό. Αναζητήστε “Προσθήκη γραφικών στοιχείων” ή “Γραφικά στοιχεία” και επιλέξτε το.

Κάντε κύλιση στη λίστα των γραφικών στοιχείων και εντοπίστε το “Sense Flip Clock & Weather”. Υπάρχει μια σειρά από διαφορετικά μεγέθη γραφικών στοιχείων για να διαλέξετε. Πατήστε παρατεταμένα αυτό που θέλετε να χρησιμοποιήσετε.

Σύρετε το γραφικό στοιχείο στο σημείο που θέλετε στην αρχική οθόνη και αφήστε το για να το τοποθετήσετε στη θέση του.

Sense V2 Flip Clock & Weather

Το επόμενο widget που θα δοκιμάσουμε ονομάζεται “Sense V2 Flip Clock & Weather.» Αυτό έχει διαμορφωθεί σύμφωνα με τις νεότερες εκδόσεις του γραφικού στοιχείου HTC Sense. Είναι λίγο πιο μοντέρνο.

  Πώς να φτιάξετε το δικό σας πακέτο αυτοκόλλητων για WhatsApp σε iPhone και Android

Εγκαταστήστε την εφαρμογή από το Google Play Store και ανοίξτε την για να ξεκινήσετε.

Όπως και το προηγούμενο widget, πρέπει να του δώσουμε πρόσβαση στην τοποθεσία για να εμφανίζει τον καιρό. Πατήστε “OK” για να συνεχίσετε.

Επιλέξτε το δικαίωμα πρόσβασης στην τοποθεσία που προτιμάτε.

Ακολουθήστε τα βήματα από το προηγούμενο widget για να μεταβείτε στην αρχική οθόνη, ανοίξτε το μενού “Widget”, βρείτε το “Sense V2 Flip Clock & Weather” και αφήστε το στην αρχική οθόνη του smartphone ή του tablet σας.

Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει σε αυτό! Τώρα έχετε μια κλασική νοσταλγία Android στην αρχική σας οθόνη.