Πώς να φτιάξετε το δικό σας πακέτο αυτοκόλλητων για WhatsApp σε iPhone και Android

Τα αυτοκόλλητα είναι ένας γρήγορος και διασκεδαστικός τρόπος για να μεταφέρετε σκέψεις και συναισθήματα στο WhatsApp. Τι γίνεται όμως αν θέλετε να φτιάξετε ένα αυτοκόλλητο πακέτο με τις δικές σας λήψεις αντίδρασης; Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε στο iPhone και στο ακουστικό σας Android.

Θα βρείτε έναν καλό αριθμό εφαρμογών πακέτων αυτοκόλλητων στο Google Play Store για Android. Το App Store του iPhone, από την άλλη πλευρά, διαθέτει μόνο μερικά καταστήματα πακέτων αυτοκόλλητων. Αλλά δεν χρειάζεστε εφαρμογές τρίτων, ούτε χρειάζεται να είστε προγραμματιστής εφαρμογών για να δημιουργήσετε το δικό σας πακέτο αυτοκόλλητων.

Το μόνο που χρειάζεστε είναι μερικές εικόνες και τα υπόλοιπα θα τα αναλάβει η εφαρμογή Sticker.ly που είναι διαθέσιμη τόσο σε iPhone όσο και σε Android. Η εφαρμογή διαθέτει ένα έξυπνο εργαλείο αφαίρεσης φόντου, ώστε να μπορείτε να δημιουργείτε αυτοκόλλητα αντίδρασης μόνο με το πρόσωπό σας. Οι φίλοι σου θα ξετρελαθούν από την εφευρετικότητά σου.

  Υπολογιστής κλασμάτων Android με λύσεις βήμα προς βήμα

Για να ξεκινήσετε, κατεβάστε πρώτα την εφαρμογή Sticker.ly στο δικό σας iPhone ή Android smartphone. Το επόμενο βήμα είναι να συγκεντρώσετε τις φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσετε για να δημιουργήσετε το πακέτο αυτοκόλλητων. Κατεβάστε τις εικόνες που χρειάζεστε ή τραβήξτε φωτογραφίες που θα χρησιμοποιήσετε για τα αυτοκόλλητα σας. Εάν δημιουργείτε ένα πακέτο αυτοκόλλητων χρησιμοποιώντας τις selfies σας, φροντίστε να τραβήξετε τις selfies χρησιμοποιώντας ουδέτερο φόντο.

Ανοίξτε την εφαρμογή Sticker.ly που λάβατε πρόσφατα και πατήστε το κουμπί «+» που βρίσκεται στην κάτω γραμμή εργαλείων.

Εδώ, επιλέξτε ένα όνομα για το πακέτο αυτοκόλλητων, προσθέστε το όνομά σας “Δημιουργός” και, στη συνέχεια, πατήστε το κουμπί “Δημιουργία”.

Από την επόμενη οθόνη, πατήστε το κουμπί “Προσθήκη αυτοκόλλητου”.

Θα δείτε τώρα τον επιλογέα εικόνας. Μεταβείτε στο άλμπουμ όπου έχετε αποθηκεύσει τη φωτογραφία σας και πατήστε πάνω του.

Η εικόνα θα ανοίξει τώρα στο πρόγραμμα επεξεργασίας. Αρχικά, θα δείτε την επιλογή να κόψετε το φόντο. Πατήστε το κουμπί «Αυτόματο».

  Αγνοήστε να μην κλειδώνουν άλλα τηλέφωνα όταν τα παιδιά δεν απαντούν στην κλήση ενός γονέα [Android]

Εάν η εικόνα σας έχει καθαρό φόντο και πρώτο πλάνο, η εφαρμογή θα πρέπει να αφαιρεί αυτόματα ολόκληρο το φόντο. (Η εφαρμογή είναι πολύ καλή σε αυτό.)

Αλλά εάν η εικόνα είναι δύσκολη, μπορείτε να πατήσετε το κουμπί “Προσαρμογή”.

Τώρα, χρησιμοποιήστε τα δάχτυλά σας για να διαγράψετε ή να επαναφέρετε τμήματα της εικόνας.

Εάν θέλετε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε λίγο κείμενο στο αυτοκόλλητο χρησιμοποιώντας την επιλογή “Κείμενο”.

Πληκτρολογήστε το κείμενο και μετά μετακινήστε το. Μπορείτε επίσης να αλλάξετε το στυλ κειμένου από το επάνω μέρος της εφαρμογής. Μόλις είστε ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα, επιλέξτε το κουμπί «Τέλος».

Τώρα, απλώς πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση”.

Μόλις φτιάξατε το πρώτο σας αυτοκόλλητο. Πατήστε ξανά το κουμπί “Προσθήκη αυτοκόλλητου” για να δημιουργήσετε ένα άλλο. Θα χρειαστείτε τουλάχιστον τρία αυτοκόλλητα για να δημιουργήσετε ένα πακέτο αυτοκόλλητων.

Μόλις δημιουργηθούν όλα τα αυτοκόλλητά σας, μεταβείτε στη σελίδα του πακέτου αυτοκόλλητων και πατήστε το κουμπί “Προσθήκη στο WhatsApp”.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 32 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Αυτό θα ανοίξει την εφαρμογή WhatsApp και θα ξεκινήσει η οθόνη εισαγωγής αυτοκόλλητων. Εδώ, μπορείτε επίσης να κάνετε προεπισκόπηση όλων των αυτοκόλλητων. Απλώς πατήστε το κουμπί “Αποθήκευση” για να τα προσθέσετε στον λογαριασμό σας.

Το πακέτο αυτοκόλλητων προστέθηκε τώρα στο WhatsApp και είναι έτοιμο για χρήση.

Μεταβείτε σε μια συνομιλία WhatsApp και πατήστε το εικονίδιο αυτοκόλλητου που βρίσκεται στην αριστερή πλευρά του πλαισίου κειμένου.

Εδώ, από την ενότητα αυτοκόλλητων, επιλέξτε το πακέτο αυτοκόλλητων από την κορυφή και, στη συνέχεια, πατήστε σε ένα αυτοκόλλητο.

Το αυτοκόλλητο θα εμφανιστεί αμέσως στη συνομιλία.

Μπορείτε να επιστρέψετε στην εφαρμογή Sticker.ly για να δημιουργήσετε νέα πακέτα αυτοκόλλητων και να προσθέσετε νέα αυτοκόλλητα σε υπάρχοντα πακέτα αυτοκόλλητων.

Ξοδέψτε πολύ χρόνο στο WhatsApp; Ρίξτε μια ματιά στον οδηγό ασφάλειας WhatsApp.