Πώς να αποκτήσετε τις καθημερινές φωτογραφίες του Bing ως ταπετσαρία σας στα Windows 10

Η Microsoft προσφέρει τώρα έναν επίσημο τρόπο για να ορίσετε τις όμορφες φωτογραφίες της αρχικής σελίδας του Bing ως φόντο της επιφάνειας εργασίας σας. Κάθε μέρα, το εργαλείο θα παίρνει αυτόματα μια νέα εικόνα υψηλής ανάλυσης από το Bing και θα την ορίζει ως ταπετσαρία της επιφάνειας εργασίας σας.

Για να λαμβάνετε ταπετσαρίες από την αρχική σελίδα του Bing κάθε μέρα, θα πρέπει να κάνετε λήψη την επίσημη εφαρμογή Bing Wallpaper από τον ιστότοπο της Microsoft.

Εκτελέστε την εφαρμογή που κατεβάσατε για να την εγκαταστήσετε και φροντίστε να καταργήσετε την επιλογή “Ορισμός του Bing ως αρχικής σελίδας μου” και “Ορισμός του Bing ως προεπιλεγμένου παρόχου αναζήτησης”, εάν δεν θέλετε να ορίσετε το Bing ως τη νέα αρχική σας σελίδα και την προεπιλεγμένη μηχανή αναζήτησης στο Chrome, Firefox και Edge.

  Πώς να ελέγξετε για ποια έκδοση των Windows είναι ένα κλειδί προϊόντος

Η εφαρμογή Bing Wallpaper θα εγκατασταθεί μόνη της και θα ανακτήσει και θα ορίσει αυτόματα μια νέα ταπετσαρία επιφάνειας εργασίας για εσάς. Θα δείτε οποιαδήποτε εικόνα εμφανίζεται στην αρχική σελίδα του Bing σήμερα.

Η εφαρμογή θα ξεκινήσει όταν εκκινήσετε τον υπολογιστή σας και θα πραγματοποιήσει αυτόματη λήψη και ρύθμιση μιας νέας εικόνας ταπετσαρίας επιφάνειας εργασίας κάθε μέρα.

Για να αλλάξετε την ταπετσαρία σας, βρείτε το εικονίδιο Bing στην περιοχή ειδοποιήσεων (συρτάρι συστήματος), κάντε κλικ σε αυτό και χρησιμοποιήστε τις επιλογές “Αλλαγή ταπετσαρίας”. Μπορείτε να περιηγηθείτε γρήγορα σε μερικές διαθέσιμες ταπετσαρίες.

Μπορείτε επίσης να κάνετε κλικ σε αυτό το εικονίδιο για να δείτε μια εξήγηση του τι είναι η φωτογραφία—για παράδειγμα, θα σας πει τι είδους ζώο είναι ή πού φωτογραφήθηκε ένα τοπίο.

  Μεταδώστε την οθόνη του iPhone σας σε υπολογιστή με Windows ή Mac χρησιμοποιώντας το AirPlay

Οι άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει διάφορα εργαλεία τρίτων για να ορίσουν τις εικόνες Bing ως ταπετσαρίες επιφάνειας εργασίας εδώ και χρόνια — ακόμη και στο Linux! Τώρα, επιτέλους, υπάρχει ένα επίσημο, υποστηριζόμενο, εύχρηστο εργαλείο που το κάνει για εσάς στα Windows 10.

Αν σας αρέσει το εργαλείο Bing Wallpaper, μπορείτε επίσης να λαμβάνετε νέες εικόνες στην οθόνη κλειδώματος κάθε μέρα αφήνοντας ενεργοποιημένη την περιλαμβανόμενη λειτουργία Spotlight των Windows 10. Έχουμε προτείνει την απενεργοποίηση του Spotlight για να απαλλαγούμε από τη διαφήμιση στο παρελθόν, αλλά η Microsoft δεν έχει χρησιμοποιήσει το Windows Spotlight για να προωθήσει διαφημίσεις εδώ και αρκετό καιρό.

  Πώς να διαγράψετε λογαριασμούς από την εφαρμογή People στα Windows 10