Πώς να διαγράψετε λογαριασμούς από την εφαρμογή People στα Windows 10

Τα Windows 10 πρόσθεσαν πρόσφατα μια νέα εφαρμογή που ονομάζεται People, η οποία προορίζεται για τη διαχείριση επαφών. Δεν είναι μια πολύ ικανή εφαρμογή. Μπορεί να συνδεθεί με διάφορους διαδικτυακούς λογαριασμούς και να εισάγει επαφές από αυτούς. Δεν είναι κακό αλλά η διεπαφή έχει περιορισμούς ή μάλλον δεν είναι μια πολύ καλά μελετημένη εφαρμογή. Εάν προσθέσετε έναν λογαριασμό Gmail, Yahoo ή iCloud στην εφαρμογή People, μπορείτε να τους διαγράψετε μόνο εάν οι επαφές από τους λογαριασμούς συγχρονίστηκαν σωστά αρχικά. Εάν υπήρξε σφάλμα με τον λογαριασμό, δεν μπορείτε να το αφαιρέσετε. Τούτου λεχθέντος, δεν είναι αδύνατο να αφαιρέσετε έναν προβληματικό λογαριασμό. Η διαδικασία είναι απλώς γελοία. Δείτε πώς μπορείτε να διαγράψετε λογαριασμούς από την εφαρμογή People στα Windows 10.

  Τραβήξτε και επεξεργαστείτε βίντεο αργής κίνησης στο WP8.1

Συγχρονισμένοι λογαριασμοί

Αν υποθέσουμε ότι έχετε έναν λογαριασμό που συγχρονίζεται τέλεια με την εφαρμογή People, μπορείτε να τον αφαιρέσετε από την ίδια την εφαρμογή. Ανοίξτε την εφαρμογή Άτομα και μεταβείτε στις Ρυθμίσεις της. Κάντε κλικ στον λογαριασμό που θέλετε να διαγράψετε από την εφαρμογή.

Θα ανοίξει ένα νέο παράθυρο με μια επιλογή Διαγραφή λογαριασμού από αυτήν τη συσκευή. Κάντε κλικ σε αυτό και ο λογαριασμός θα αφαιρεθεί από την εφαρμογή Άτομα.

Προβληματικοί λογαριασμοί

Εάν έχετε λογαριασμό που δεν συγχρονίστηκε σωστά με την εφαρμογή, κάνοντας κλικ σε αυτόν στην εφαρμογή Ρυθμίσεις δεν θα ανοίξει το ίδιο παράθυρο με επιλογή διαγραφής. Αντίθετα, θα σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας και να διορθώσετε τα προβλήματα συγχρονισμού. Για να διαγράψετε την εφαρμογή, ανοίξτε την προεπιλεγμένη εφαρμογή Mail στα Windows 10.

  15 υπέροχες εντολές τερματικού Mac OS X που ίσως δεν γνωρίζετε

Κάντε κλικ στο κουμπί του οδοντωτού τροχού για να ανοίξετε τον πίνακα ρυθμίσεων της εφαρμογής. Κάντε κλικ στην επιλογή Διαχείριση λογαριασμών και θα εμφανιστούν όλοι οι λογαριασμοί που έχουν συνδεθεί στην εφαρμογή Άτομα, συμπεριλαμβανομένου αυτού που δεν συγχρονίστηκε σωστά. Κάντε κλικ σε αυτό και επιλέξτε “Αλλαγή ρυθμίσεων” από το μενού.

Αυτό θα ανοίξει μια νέα σελίδα ρυθμίσεων λογαριασμού η οποία θα έχει μια επιλογή διαγραφής. Κάντε κλικ σε αυτό και ο λογαριασμός θα αφαιρεθεί από την εφαρμογή Mail και People.

Η εφαρμογή People δεν είναι πάνω από ένα έτος και οι περιορισμοί της είναι οδυνηρά προφανείς. Εκτός από το ότι δεν υπάρχει εύκολος τρόπος για να διαγράψετε έναν λογαριασμό που δεν συγχρονίστηκε, δεν μπορείτε επίσης να εισαγάγετε επαφές μεμονωμένα από αρχεία VCF. Για μια εφαρμογή επιτραπέζιου υπολογιστή που υποτίθεται ότι διαχειρίζεται τις επαφές, αυτός είναι ένας τρομερός περιορισμός. Σχεδόν το κάνει άχρηστο. Στην πραγματικότητα, εάν δεν συνδέσετε έναν διαδικτυακό λογαριασμό με την εφαρμογή People, απλά δεν μπορείτε να τον χρησιμοποιήσετε.

  (ΔΙΟΡΘΩΘΗΚΕ) Η υποδοχή ήχου δεν λειτουργεί σε φορητό υπολογιστή Windows 10

Δεν είναι σωστό να καλέσετε την εφαρμογή People ως διαχειριστή επαφών. Είναι περισσότερο ένας κεντρικός κόμβος για επαφές από διάφορους διαδικτυακούς λογαριασμούς.