Μεταδώστε την οθόνη του iPhone σας σε υπολογιστή με Windows ή Mac χρησιμοποιώντας το AirPlay


Το AirPlay είναι το αποκλειστικό πρωτόκολλο της Apple για τη μετάδοση της οθόνης του iPhone σας στο Apple TV σας. Η λειτουργική λέξη εδώ είναι Ιδιόκτητη και αν θέλετε να τη χρησιμοποιήσετε σε μια συσκευή που δεν ανήκει στην Apple, πιθανότατα αναζητάτε αδιέξοδο ή μεσαίου μεγέθους τιμή. Όσον αφορά τη λήψη του AirPlay σε υπολογιστή με Windows, είναι σίγουρα μια πρόκληση. Γνωρίστε το LonelyScreen. μια δωρεάν εφαρμογή για Windows και OS X που σας επιτρέπει να μεταδώσετε την οθόνη του iPhone σας στον υπολογιστή Windows ή στο Mac σας χρησιμοποιώντας το AirPlay. Χρειάζεται μόνο να εγκαταστήσετε την εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας σας. Δεν απαιτείται συνοδευτική εφαρμογή στο iPhone σας, ωστόσο, το AirPlay πρέπει να υποστηρίζεται στη συσκευή σας (iPhone 4S και νεότερη έκδοση). Δείτε πώς λειτουργεί και πόσο καλά αποδίδει η εφαρμογή.

  Οι καλύτεροι τρόποι ανάγνωσης ειδήσεων στο iPhone ή το iPad σας

Εγκαταστήστε το LonelyScreen στην επιφάνεια εργασίας σας. Κάντε κλικ στο όνομα και μπορείτε να το επεξεργαστείτε. Το όνομα είναι αυτό που θα δείτε στο iPhone σας όταν επιλέγετε μια συσκευή στην οποία θέλετε να μεταδώσετε την οθόνη.

Στο iPhone σας, εμφανίστε το Κέντρο ελέγχου και πατήστε AirPlay. Στην οθόνη του AirPlay, πατήστε τον υπολογιστή σας και ενεργοποιήστε το Mirroring. Πατήστε “ολοκληρώθηκε” και περιμένετε μέχρι η εφαρμογή στην επιφάνεια εργασίας σας να αρχίσει να αντικατοπτρίζει την οθόνη του τηλεφώνου σας.

Η εφαρμογή αργεί να αρχίσει να λαμβάνει τη ροή, επομένως ίσως θέλετε να περιμένετε μερικά λεπτά (ναι λεπτά, όχι δευτερόλεπτα). Υποστηρίζει τόσο κατακόρυφο όσο και οριζόντιο προσανατολισμό και διαθέτει επίσης δυνατότητα εγγραφής.

  Πώς να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο παράθυρο πλοήγησης στο Outlook

Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς. η εφαρμογή είναι buggy και η δυνατότητα εγγραφής δεν είναι καλή. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, δεν μπόρεσε να καταγράψει ούτε μία εκπομπή οθόνης. Το να αρχίσει να λαμβάνει τη ροή ήταν επίσης λίγο πρόβλημα και επιλύθηκε με επανειλημμένη επανεκκίνηση του υπολογιστή στον οποίο δοκιμάζαμε.

Μόλις ξεκινήσετε τη ροή, ίσως αναρωτηθείτε πόσο καλή είναι και αν είναι ασταθής ή όχι. Η ροή γίνεται ασταθής αν χρησιμοποιείτε πολύ βαριές εφαρμογές όπως παιχνίδια, επομένως το LonelyScreen δεν είναι η εφαρμογή όταν θέλετε να ηχογραφήσετε τον εαυτό σας να παίζει ένα φοβερό παιχνίδι, αλλά αν θέλετε να κάνετε ένα σύντομο σεμινάριο, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε LonelyScreen για μετάδοση της οθόνης του τηλεφώνου στον υπολογιστή σας και χρησιμοποιήστε ένα διαφορετικό εργαλείο εγγραφής οθόνης στην επιφάνεια εργασίας σας για να εγγράψετε την εφαρμογή.

  Το Lyrics Finder βρίσκει στίχους και τους προσθέτει στα αρχεία MP3 σας

Επισκεφτείτε το LonelyScreen