Παίξτε παιχνίδια των Windows στο iPad ή στο Android Tablet σας

Τα παιχνίδια για υπολογιστή πολύ σπάνια έχουν εκδόσεις για φορητές συσκευές και αυτό είναι αναμενόμενο, καθώς μια φορητή συσκευή δεν μπορεί να προσφέρει την ίδια εμπειρία με έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Ακόμα κι αν χρησιμοποιούσατε μια φορητή συσκευή που ήταν γεμάτη με το καλύτερο διαθέσιμο υλικό, το να παίξετε το παιχνίδι δεν θα ήταν το ίδιο. Το Remotr είναι μια εφαρμογή ροής για επιτραπέζιους υπολογιστές που έρχεται με πελάτες iOS, Android και Windows Phone και προσπαθεί να αμφισβητήσει αυτήν ακριβώς την ιδέα. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να παίζετε παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα και εκτελούνται στον υπολογιστή σας με Windows από το κινητό ή το tablet σας. Οι εφαρμογές μπορούν να εντοπίσουν ποια παιχνίδια έχετε εγκαταστήσει και μπορείτε να ξεκινήσετε ένα παιχνίδι στον υπολογιστή σας από μία από τις εφαρμογές για κινητά. Οι εφαρμογές για κινητά σάς επιτρέπουν να διαμορφώνετε τα στοιχεία ελέγχου παιχνιδιών στην οθόνη για να παίζετε τα παιχνίδια.

  Τι είναι το RNG στα βιντεοπαιχνίδια και γιατί το επικρίνουν οι άνθρωποι;

Για να χρησιμοποιήσετε το Remotr θα πρέπει να εγγραφείτε για έναν δωρεάν λογαριασμό. Αφού εγγραφείτε, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή για υπολογιστές και την εφαρμογή για κινητά. Συνδεθείτε στις εφαρμογές και βεβαιωθείτε ότι τόσο ο υπολογιστής όσο και το tablet σας βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Επιλέξτε τον υπολογιστή σας από αυτούς που αναφέρονται.

Το Remotr θα εντοπίσει αυτόματα τα υποστηριζόμενα παιχνίδια που είναι εγκατεστημένα στο σύστημά σας. Εάν δεν το κάνει, μπορείτε να παίξετε ένα παιχνίδι επιλέγοντας την επιλογή «Επιφάνεια εργασίας». Η επιλογή Desktop αντικατοπτρίζει ολόκληρη την οθόνη των Windows στο tablet σας και σας δίνει τον πλήρη έλεγχό της.

  Πώς να απενεργοποιήσετε το Samsung Galaxy Note 10 ή 10 Plus

Μόλις φορτωθεί το παιχνίδι, μπορείτε να ξεκινήσετε να το παίζετε. Δεν υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση μεταξύ του παιχνιδιού που τρέχει στον υπολογιστή σας και αυτού που βλέπετε στο tablet σας.

Θα πρέπει να διαμορφώσετε τα χειριστήρια του παιχνιδιού σας αφού μπείτε στο παιχνίδι. Πατήστε το κουμπί του μικρού ραβδιού στο επάνω μέρος και επιλέξτε ποια στοιχεία ελέγχου παιχνιδιού θέλετε να ενεργοποιήσετε στην εφαρμογή. Αφού διαμορφωθούν τα στοιχεία ελέγχου, ζητήστε τα να εμφανίζονται στο παιχνίδι πατώντας το εικονίδιο του ελεγκτή παιχνιδιού.

Το Remotr είναι ένα απίστευτα φιλόδοξο έργο και λειτουργεί εκπληκτικά καλά. Το παιχνίδι φαίνεται και έχει ωραία αίσθηση σε ένα tablet, αν και δεν μπορούμε να πούμε τόσα πολλά για την εμπειρία παιχνιδιού απλώς και μόνο επειδή μεταβαίνετε από ένα πληκτρολόγιο με χειριστήρια στα κουμπιά στην οθόνη. Τούτου λεχθέντος, είναι μια εφαρμογή που είναι καλοφτιαγμένη και από την οποία μπορείτε να περιμένετε πολλά στο μέλλον. Διασκεδαστικό γεγονός. Υποστηρίζει το Team Fortress 2 και μερικούς άλλους τίτλους Steam.

  Πώς να ενεργοποιήσετε την προβολή εικόνας σε εικόνα VLC στο Android

Εγκαταστήστε το Remotr για Windows

Εγκαταστήστε το Remotr από το App Store

Εγκαταστήστε το Remotr από το Google Play Store

Εγκαταστήστε το Remotr από το Windows Store