Η εφαρμογή BreakFree σας βοηθά να ξεπεράσετε τον εθισμό σας στα smartphone [Android]

Το να ξεπεράσετε τον εθισμό σας στα smartphone μπορεί να είναι συντριπτικό. Από την ημέρα που γίνουμε περήφανοι κάτοχοι αυτού του σύγχρονου gadget, γίνεται αναπόσπαστο μέρος της ζωής μας και είναι δύσκολο να μείνουμε απλά μακριά από αυτό (περίμενε, επιτρέψτε μου να στείλω μήνυμα στον φίλο μου). Εκτός από την αποστολή email, την αποστολή μηνυμάτων σε άτομα ή την πραγματοποίηση τηλεφωνικών κλήσεων, ένα smartphone μπορεί να σας διασκεδάσει με διάφορους τρόπους και συχνά βρίσκεστε να κοιτάτε την κενή οθόνη ακόμα και χωρίς λόγο. Αναπόφευκτα, υπάρχει τώρα μια εφαρμογή που ονομάζεται BreakFree για Android που στοχεύει να μειώσει αυτόν τον εθισμό παρέχοντάς σας συνεχή ανατροφοδότηση σχετικά με το πόσο και πόσο συχνά είστε συνδεδεμένοι με τη συσκευή σας. Παρακολουθεί πράγματα όπως πόσες φορές ξεκλειδώσατε την οθόνη, τη συνολική χρήση του τηλεφώνου σας και ποιες εφαρμογές τραβούν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής σας.

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 39 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Ουσιαστικά, η εφαρμογή είναι σαν να βάζεις τη συσκευή σου σε λειτουργία πτήσης, αποτρέποντάς σου να αποσπαστείς από αυτήν όσο το δυνατόν περισσότερο. Με αξιοπρεπή σχεδίαση, η διεπαφή χρήστη του BreakFree φέρει τη βαθμολογία εθισμού σας, η οποία χωρίζεται σε τρεις ζώνες. Το 0-40 είναι η πράσινη ζώνη που σημαίνει ότι δεν είστε τόσο εθισμένοι στη συσκευή σας, ενώ οτιδήποτε μεταξύ 40-70 υποδηλώνει μέτρια χρήση τηλεφώνου. Ωστόσο, εάν σκοράρετε πάνω από το 70, τότε πρέπει πραγματικά να σταματήσετε τον εθισμό σας στο smartphone.

Εκτός από την απλή παρακολούθηση της χρήσης σας, σας βοηθά επίσης να χρησιμοποιείτε λιγότερο τη συσκευή σας. Για παράδειγμα, υπάρχει ένα μενού εργαλείων που σας επιτρέπει να κάνετε σίγαση ορισμένων πραγμάτων όπως η απενεργοποίηση ειδοποιήσεων ή ήχων ή του διαδικτύου και η αυτόματη απόρριψη κλήσεων. Εάν χρησιμοποιείτε την τελευταία επιλογή, μπορείτε επίσης να ορίσετε προσαρμοσμένο κείμενο για αποστολή SMS αυτόματης απόκρισης στον παραλήπτη.

  Κλείδωμα επιλεκτικά εφαρμογών Android με πολλούς τρόπους με το Lockdown Pro

Η εφαρμογή σάς ενημερώνει επίσης για τη χρήση του smartphone σας κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και του μήνα, σχεδιάζοντάς το στο γράφημα ράβδων. Επιπλέον, μπορεί να παρακολουθεί στατιστικά για κάθε εφαρμογή ξεχωριστά πόσα δευτερόλεπτα ξοδέψατε στο WhasApp ή πόσο συχνά ανοίγετε την εφαρμογή Facebook. Ωστόσο, αυτή η δυνατότητα ξεκλειδώνεται μόνο στην επί πληρωμή παραλλαγή.

Με την περαιτέρω πλοήγηση προς τα δεξιά εμφανίζεται η ενότητα των επιτευγμάτων που σας βοηθά να παραμείνετε παρακινημένοι ξεκλειδώνοντας ανταμοιβές. Το BreakFree διαθέτει επίσης μια οθόνη Ρυθμίσεις που σας επιτρέπει να εναλλάσσετε ένα σύνολο επιλογών σύμφωνα με τις προτιμήσεις σας, όπως η επίμονη ειδοποίηση εφαρμογής στη γραμμή κατάστασης και η δυνατότητα απενεργοποίησης της παρακολούθησης της χρήσης της εφαρμογής.

  Πώς να δημιουργήσετε έναν κώδικα URL QR στο Google Chrome στο Android

Η δωρεάν έκδοση του BreakFree έχει διαφημίσεις εντός εφαρμογής, αν και μπορείτε να απαλλαγείτε από αυτές μέσω της premium αναβάθμισης που προσφέρει επιπλέον προνόμια. Μπορείτε να πάρετε το BreakFree δωρεάν από το Google Play.

Εγκαταστήστε το BreakFree από το Play Store