Πώς να αποκρύψετε τις αναρτήσεις στο Reddit στο Android

Το Διαδίκτυο έχει γίνει ένα τέλειο σημείο για τη γενιά αυτής της σύγχρονης εποχής για να επικοινωνήσει και να μιλήσει για θέματα. Ένας τέτοιος χώρος τεχνογνωσίας, το Reddit, είναι ένα διάσημο σημείο συγκέντρωσης ειδήσεων. Το βιογραφικό του ιστότοπου τα λέει όλα, Βουτήξτε σε οτιδήποτε, πράγμα που σημαίνει ότι υπάρχουν ατελείωτα θέματα που μπορούν να σας τραβήξουν το ενδιαφέρον. Αυτός ο ιστότοπος φιλοξενεί συζητήσεις για τυχαία ή γνωστά θέματα όπου συμμετέχουν άτομα και δίνουν απόψεις. Το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο Reddit βαθμολογείται επίσης σύμφωνα με τις επιλογές των ανθρώπων. Εάν είστε μέλος του Reddit, πρέπει να γνωρίζετε ήδη όλα τα πλεονεκτήματα της χρήσης του ιστότοπου. Ωστόσο, μερικές φορές οι χρήστες του Reddit μπορεί να αντιμετωπίσουν ένα πρόβλημα όπου κρύβουν εν αγνοία τους τις δημοσιεύσεις που τους ενδιαφέρουν. θέση. Έχουμε ένα εξαιρετικό άρθρο για εσάς σήμερα που θα σας βοηθήσει να σας καθοδηγήσουμε σχετικά με το πώς μπορώ να αποκρύψω καλά μια ανάρτηση στο Reddit. Θα καλύψουμε επίσης άλλα θέματα, όπως πώς να αποκρύψετε τις αναρτήσεις Reddit mobile και πώς να αποκρύψετε την ανάρτηση Reddit iPhone για χρήστες smartphone. Λοιπόν, ας ξεκινήσουμε με το πιο αναμενόμενο έγγραφό μας και ας μάθουμε τα πάντα για το Reddit, αποκρύψτε όλες τις κρυφές αναρτήσεις.

Πώς να αποκρύψετε τις αναρτήσεις στο Reddit στο Android

Θα μάθετε πώς να αποκρύπτετε τις αναρτήσεις στο Reddit Android περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Οθόνη κλειδώματος Android εμπνευσμένη από το iOS 7 με υποστήριξη Pebble

Τι είναι το Reddit;

Reddit είναι ένας ιστότοπος που φιλοξενεί περιεχόμενο ιστού, όπως ειδήσεις, ιστολόγια, βίντεο, φωτογραφίες και παρόμοιο περιεχόμενο για το οποίο γίνονται συζητήσεις.

  • Στη συνέχεια, το περιεχόμενο που δημοσιεύεται στο Reddit ψηφίζεται προς τα πάνω ή προς τα κάτω από την κοινότητα.
  • Οι εγγεγραμμένοι χρήστες του ιστότοπου μπορούν επίσης να υποβάλουν συνδέσμους στο άρθρο ειδήσεων για να διεξάγουν συζητήσεις.
  • Η εγγραφή στον ιστότοπο είναι εντελώς δωρεάν, γεγονός που επιτρέπει στους χρήστες του Reddit να κάνουν χρήση των βασικών λειτουργιών του ιστότοπου.
  • Οι άνθρωποι μπορούν ελεύθερα να μοιραστούν τις σκέψεις, τις απόψεις, τις ερωτήσεις και τις εμπειρίες τους στο Reddit.
  • Από σοβαρές συζητήσεις έως μερικές διασκεδαστικές ομαδικές συνομιλίες, υπάρχει ένα subreddit για σχεδόν κάθε τύπο ενδιαφερόμενης ομάδας στο Reddit.
  • Είναι μια διάσημη πλατφόρμα για συζητήσεις λόγω της διαθεσιμότητας σχεδόν κάθε θέματος στον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων των φιλοσοφιών, της κωδικοποίησης, των γλωσσών και οτιδήποτε άλλο.
  • Με εσωτερική υποδομή που έχει δημιουργηθεί για να προστατεύει το απόρρητο των χρηστών του, το Reddit είναι μια απόλυτα ασφαλής στη χρήση πλατφόρμα.

Γιατί οι άνθρωποι κρύβουν αναρτήσεις στο Reddit;

Προτού μάθουμε πώς να αποκρύπτουμε τις αναρτήσεις στο Reddit Android, πρέπει να αποκαλύψουμε τους λόγους που συνήθως κρύβονται πίσω από τις αναρτήσεις που κρύβονται στον ιστότοπο.

  • Ενώ το περιεχόμενο που συναντάτε στο Reddit είναι γενικά εξαιρετικής ποιότητας, είναι πιθανό να συναντήσετε περιεχόμενο που δεν αξίζει να δείτε, τέτοιο περιεχόμενο συνήθως επισημαίνεται ως απόκρυψη στον ιστότοπο.
  • Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε δημοσιεύσεις που περιλαμβάνουν χυδαία γλώσσα.
  • Μπορείτε επίσης να αποκρύψετε τα σχόλια με άσεμνη ή ανεπιθύμητη γλώσσα που δεν θέλετε να εμφανίζονται στο προφίλ σας.
  • Ένας χρήστης του Reddit μπορεί επίσης να κρύψει μια ανάρτηση κατά λάθος.
  • Οι κρυφές αναρτήσεις εξαφανίζονται αμέσως από το προφίλ σας, αλλά μπορούν να προβληθούν από άλλους χρήστες.
  Νέες δυνατότητες στον Firefox 33 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Πώς μπορώ να αποκρύψω μια ανάρτηση στο Reddit;

Είναι συχνά δυνατό να κρύψετε μια ανάρτηση κατά λάθος ή μπορείτε επίσης να μπερδέψετε μια ανάρτηση με κάποια άλλη και να την αποκρύψετε. Εάν βρεθήκατε σε μια τέτοια κατάσταση, μπορούμε να σας βοηθήσουμε αποκρύπτοντας αυτήν την ανάρτηση. Απλώς πρέπει να ακολουθήσετε το βήμα που δίνεται παρακάτω στο σύστημά σας για να αποκρύψετε μια συγκεκριμένη ανάρτηση.

Σημείωση: Τα παρακάτω βήματα αφορούν χρήστες Η/Υ/Φορητού υπολογιστή.

1. Εκκινήστε το Reddit ιστοσελίδα στον υπολογιστή σας.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο όνομα χρήστη σας από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προφίλ από το μενού.

4. Μεταβείτε στην καρτέλα HIDDEN στο επάνω μέρος και κάντε κλικ σε αυτήν.

5. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Unhide κάτω από την ανάρτηση.

6. Η ανάρτησή σας θα κατηγοριοποιηθεί επιτυχώς ως μη κρυφή.

Πώς να αποκρύψετε τις αναρτήσεις Reddit Mobile;

Αναμενόμενα, η απόκρυψη αναρτήσεων σε υπολογιστή διαφέρει από την απόκρυψή τους σε κινητό τηλέφωνο, ειδικά αν χρησιμοποιείτε τηλέφωνο Android και αναρωτιέστε πώς να αποκρύψετε τις αναρτήσεις στο Reddit Android. Για τη βοήθειά σας, έχουμε συγκεντρώσει μερικά εύκολα βήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να το κάνετε στο smartphone σας, δείτε τα παρακάτω:

1. Στο τηλέφωνό σας Android, ανοίξτε ένα πρόγραμμα περιήγησης και εκκινήστε το Reddit δικτυακός τόπος.

2. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Στη συνέχεια, πατήστε το όνομα χρήστη σας στο Reddit.

4. Τώρα, πατήστε στην επιλογή Κρυφό.

5. Στη συνέχεια, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην κρυφή ανάρτηση.

6. Τέλος, επιλέξτε Unhide.

Πώς να αποκρύψετε το Reddit Post iPhone;

Καθώς τα βήματα για την απόκρυψη της ανάρτησης είναι διαφορετικά για υπολογιστή και smartphone, το ίδιο συμβαίνει και με ένα iPhone. Μπορείτε να ακολουθήσετε τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων για να αποκρύψετε μια ανάρτηση Reddit στο iPhone σας:

1. Ανοίξτε το Reddit εφαρμογή στο iPhone σας.

  Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Windows Freeform στο Android 7.0 [No Root]

2. Στην αρχική σας σελίδα, πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ που υπάρχει στην επάνω δεξιά γωνία.

3. Τώρα, πατήστε στο Ιστορικό.

4. Στη συνέχεια, πατήστε ΠΡΟΣΦΑΤΑ.

5. Επιλέξτε Κρυφό από το μενού.

6. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με τις τρεις κουκκίδες στην ανάρτηση.

7. Τέλος, ορίστε την επιλογή Unhide.

Πώς να αποκρύψετε όλες τις κρυφές αναρτήσεις στο Reddit;

Μπορεί να έχετε επισημάνει πολλές αναρτήσεις κρυφές σε διαφορετικές περιπτώσεις ή ταυτόχρονα. Εάν συμβαίνει αυτό και θέλετε να αποκρύψετε το Reddit όλες τις κρυφές αναρτήσεις ταυτόχρονα, δυστυχώς δεν υπάρχει τρόπος να το κάνετε. Πρέπει να αποκρύψετε με μη αυτόματο τρόπο όλες τις αναρτήσεις μία προς μία για να τις κάνετε ξανά ορατές στην αρχική σας ροή.

1. Ανοίξτε το Reddit ιστοσελίδα στο πρόγραμμα περιήγησης του υπολογιστή σας.

2. Τώρα, κάντε κλικ στο όνομα του προφίλ σας στην κορυφή.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε Προφίλ από το μενού που παρουσιάζεται.

4. Επιλέξτε την καρτέλα HIDDEN.

5. Κάντε χειροκίνητα κλικ στο Unhide σε όλες τις αναρτήσεις για να τις κάνετε ξανά διαθέσιμες στη ροή σας.

Μπορώ να ανακτήσω αμέσως την κρυφή ανάρτηση στη ροή μου;

Ναι, μόλις αποκρύψετε τις αναρτήσεις από το προφίλ σας στο Reddit, μπορείτε να τις προβάλετε ξανά στη σελίδα ροής σας αμέσως μετά από μια γρήγορη ανανέωση.

Μπορώ να αποκλείσω περιεχόμενο στο Reddit;

Μπορείτε σίγουρα να αναφέρετε περιεχόμενο που δημοσιεύτηκε στο Reddit από το προφίλ σας σε περίπτωση που είναι προσβλητικό με οποιονδήποτε τρόπο.

Ποιος είναι ο σκοπός της κρυφής καρτέλας στο Reddit;

Η κρυφή καρτέλα στο Reddit εμφανίζει όλες τις αναρτήσεις που έχετε επισημάνει ως κρυφές από τη ροή σας. Αυτές οι αναρτήσεις δεν εμφανίζονται στην προβολή σας αφού επισημανθούν ως απόκρυψη.

Γιατί δεν μπορώ να δω την ανάρτησή μου στο Reddit;

Αν μόλις δημοσιεύσατε στο Reddit με πολλές αναρτήσεις με θετικές ψήφους και δεν μπορείτε να τις δείτε, τότε πρέπει να ανανεώσετε τη ροή σας μία φορά. Μπορείτε να ταξινομήσετε τη ροή σας κατά νέα για να δείτε την ανάρτηση.

Μπορώ να διαγράψω ένα κρυφό Reddit;

Δεν μπορείτε να διαγράψετε μια κρυφή ανάρτηση Reddit, αλλά μπορείτε να την αποκρύψετε χρησιμοποιώντας τις τρεις τελείες στην ανάρτηση στην κατηγορία Κρυφό και, στη συνέχεια, επιλέγοντας την επιλογή Διαγραφή.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς να αποκρύπτετε αναρτήσεις στο Reddit Android και πώς να αποκρύπτετε αναρτήσεις Reddit iPhone. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.