Πώς να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Windows Freeform στο Android 7.0 [No Root]

Το Android 7.0 διαθέτει μια κρυφή λειτουργία ελεύθερης μορφής που σας επιτρέπει να τακτοποιήσετε πολλά παράθυρα εφαρμογών δίπλα-δίπλα ή ένα πάνω-από-το άλλο στην οθόνη σας. Όπως ακριβώς μπορείτε να έχετε πολλά παράθυρα ανοιχτά στην επιφάνεια εργασίας σας, αυτή η λειτουργία ελεύθερης μορφής των Windows λειτουργεί παρόμοια. Ταιριάζει καλύτερα για tablet, αλλά οποιαδήποτε συσκευή με Android 7.0 μπορεί να μεταβεί σε αυτό, αρκεί να γνωρίζετε πώς να το ξεκλειδώσετε. Οι περισσότερες μέθοδοι ξεκλειδώματος περιλαμβάνουν rooting της συσκευής σας, αλλά υπάρχει μια δημοφιλής εφαρμογή εκκίνησης Android που ονομάζεται Taskbar που σας επιτρέπει να το κάνετε χωρίς root. Δείτε πώς μπορείτε να ξεκλειδώσετε τη λειτουργία Windows ελεύθερης μορφής στο Android 7.0.

  Πώς να βρείτε ποια εφαρμογή ή διαδικασία χρησιμοποιεί USB στα Windows

Πριν εγκαταστήσετε τη γραμμή εργασιών, πρέπει να ενεργοποιήσετε τις επιλογές προγραμματιστή. Για να το κάνετε αυτό, ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις και μεταβείτε στο Σχετικά με το τηλέφωνο. Πατήστε τον αριθμό έκδοσης επτά φορές και οι επιλογές προγραμματιστή θα ενεργοποιηθούν.

Στη συνέχεια, μεταβείτε στις Επιλογές προγραμματιστή και μετακινηθείτε προς τα κάτω στο κάτω μέρος. Ενεργοποιήστε την επιλογή “Επιβολή δραστηριοτήτων για αλλαγή μεγέθους”. Στη συνέχεια, εγκαταστήστε τη γραμμή εργασιών και παραχωρήστε της τα δικαιώματα που ζητά. Διαγράψτε όλες τις πρόσφατες εφαρμογές σας και επανεκκινήστε τη συσκευή σας.

Μόλις επανεκκινήσετε τη συσκευή σας, εκκινήστε τη γραμμή εργασιών. Προσθέτει ένα αιωρούμενο κουμπί στο κάτω μέρος. Πατήστε το κουμπί επισκόπησης και, στη συνέχεια, πατήστε το αιωρούμενο κουμπί της γραμμής εργασιών. Θα δείτε μια λίστα με όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας. Πατήστε μια συσκευή και θα ξεκινήσει σε λειτουργία ελεύθερης μορφής.

  Πώς να διορθώσετε τα Windows 10 1809 Διαγραφή αρχείων χρήστη κατά την ενημέρωση

Πατήστε το αιωρούμενο κουμπί της γραμμής εργασιών και ξεκινήστε μια δεύτερη, τρίτη και τέταρτη εφαρμογή από το μενού. Οι εφαρμογές ξεκινούν ως παράθυρα όπως θα έκαναν σε έναν επιτραπέζιο υπολογιστή. Μπορείτε να τα σύρετε και να τα τοποθετήσετε όπως θέλετε.

Τα παράθυρα της εφαρμογής έχουν δύο κουμπιά. πλήρης οθόνη και κλείσιμο. Πατήστε το κουμπί πλήρους οθόνης για έξοδο από τη λειτουργία freefrom. Το κουμπί κλεισίματος, προφανώς, θα βγει από την εφαρμογή.

Μπορεί περιστασιακά να αντιμετωπίσετε ένα μικρό πρόβλημα με ορισμένες από τις εφαρμογές. Διαφορετικά, οι εφαρμογές που είναι σταθερές ενδέχεται να διακοπούν περιστασιακά, αλλά είναι σπάνιο φαινόμενο.

  Πώς να χρησιμοποιήσετε έναν ελεγκτή PS3 στα Windows 10

Εγκαταστήστε τη γραμμή εργασιών από το Google Play Store