Ζωντανή ροή στο YouTube, το Twitch, το Facebook και άλλα με αυτά τα 10 εργαλεία

Η ζωντανή ροή κερδίζει τεράστια δημοτικότητα αυτές τις μέρες.

Σύμφωνα με στατιστικήη αγορά της ζωντανής ροής βίντεο προβλέπεται να φτάσει τα 184,3 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2027.

Αυτό είναι τεράστιο, και αναμφίβολα υπάρχουν τόσα πολλά εργαλεία ζωντανής ροής διαθέσιμα για να σας κάνουν να ζήσετε μπροστά στο στοχευμένο κοινό σας μέσω του YouTube, του Facebook Live, του Instagram, του Linked In Live και ούτω καθεξής.

Η ζήτηση για ζωντανή ροή έχει αυξηθεί ακόμη περισσότερο λόγω της πανδημίας του Covid-19, επιβάλλοντάς μας lockdown. Αλλά η επιχείρηση πρέπει να συνεχιστεί.

Καθώς ο κόσμος του μάρκετινγκ εξελίσσεται διαρκώς, οι επιχειρήσεις και τα άτομα βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν με τους πελάτες τους και να λειτουργήσουν αποτελεσματικά ενώ μένουν χωριστά. Λειτουργούν απομακρυσμένα και χρησιμοποιούν πολλές εξελισσόμενες τεχνολογίες και εργαλεία στη ροή εργασίας τους.

Τούτου λεχθέντος, η ζωντανή ροή παρέχει έναν τόσο αποτελεσματικό τρόπο για να γίνει αυτό ακριβώς. Επιπλέον, βοηθά τους ανθρώπους να δείξουν τις δεξιότητές τους και να κερδίσουν χρήματα όπου κι αν βρίσκονται.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι bloggers, οι vlogger και οι επωνυμίες πραγματοποιούν ζωντανές ροές για να αυξήσουν τη βάση κοινού και τα έσοδά τους, ενώ παράλληλα ενημερώνουν και διασκεδάζουν το κοινό τους.

Λοιπόν, ας μιλήσουμε λίγο για τα εργαλεία ζωντανής ροής.

Τι είναι το Εργαλείο Ζωντανής Ροής;

Ένα εργαλείο ζωντανής ροής σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε και να δημιουργείτε βίντεο και στη συνέχεια να τα μοιράζεστε σε πραγματικό χρόνο ή προηχογραφημένα.

Αν θέλετε να μεταδώσετε ζωντανά σε μια πλατφόρμα όπως το Facebook, το YouTube, το Linked In ή το Instagram, το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτές οι εφαρμογές. Για αυτό, πρέπει να χρησιμοποιήσετε την κάμερα και τον ήχο της συσκευής σας για μετάδοση. Και αυτά τα εργαλεία διαθέτουν πολλές δυνατότητες με μεγαλύτερο έλεγχο και ασφάλεια. Επίσης, μπορείτε να κάνετε ζωντανή ροή σε πολλές πλατφόρμες ζωντανής ροής χρησιμοποιώντας το ίδιο λογισμικό ή να μοιράζεστε απρόσκοπτα τα προηχογραφημένα βίντεό σας.

Ποια είναι τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεστε;

Έτσι, εάν είστε έτοιμοι για ζωντανή ροή σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή πλατφόρμες βίντεο, ίσως θέλετε να μάθετε έναν από τους απαραίτητους εξοπλισμούς.

Τα εργαλεία ζωντανής ροής που θα αναφέρω σε αυτό το άρθρο θα χρειαστούν έναν υπολογιστή ή ίσως ένα smartphone. Εκτός από αυτά, θα χρειαστείτε μια αξιοπρεπή κάμερα, μικρόφωνα, ζωντανούς διακόπτες, φώτα, πράσινες οθόνες, σταθερή σύνδεση στο διαδίκτυο. Εάν είστε παίκτης, μπορείτε επίσης να σκεφτείτε εργαλεία ροής για να βελτιώσετε την εμπειρία παιχνιδιού.

Μόλις είστε έτοιμοι με την απαραίτητη ρύθμιση εξοπλισμού, ας εξερευνήσουμε τα παρακάτω φανταστικά εργαλεία ζωντανής ροής με πολλές χρήσιμες λειτουργίες για να κάνετε τη ζωντανή συνεδρία σας διασκεδαστική και αβίαστη.

Telestream Wirecast

Μέσω του Telestream Wirecast, οι χρήστες μπορούν να καταγράψουν, να παράγουν και να μεταδώσουν το βίντεο. Βοηθά στην κλιμάκωση της παραγωγής βίντεο από οπουδήποτε και στην κοινή χρήση του με άλλους για τη δημιουργία της κοινότητας και την ανάπτυξη κοινού. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν τα μικρόφωνα και τις κάμερες για να ζωντανέψουν τα γραφικά και τα βίντεο.

Έρχεται με ένα ευέλικτο και διαισθητικό περιβάλλον χρήστη και δυνατότητες για παραγωγή βίντεο για μετάδοση μιας γεμάτη έξοδο. Οι χρήστες μπορούν να αξιοποιήσουν καλή ζωντανή κωδικοποίηση για ροή βίντεο σε διαφορετικά κανάλια.

Το Telestream Wirecast είναι γεμάτο με πολλές δυνατότητες για κάθε πακέτο, όπως:

  • Wirecast Studio – 599 $ – Προσαρμοσμένες μεταβάσεις, 5 κύρια επίπεδα μίξης, Απομακρυσμένοι επισκέπτες, Προηγμένος μείκτης ήχου, Ενσωματωμένη βιβλιοθήκη πολυμέσων Stock, έξοδος πολλαπλών θεατών 1-4 θέσεων και ενσωμάτωση μέσων κοινωνικής δικτύωσης.
  • Wirecast Pro – 799 $ – Όλες οι δυνατότητες του Wirecast Studio, εγγραφή ήχου πολλαπλών κομματιών, εικονικά σετ και backgound, Pro Audio FX, εγγραφή ISO μεμονωμένων πηγών και PTZ Camera Control.

Οι εύχρηστες λειτουργίες επιτρέπουν στους χρήστες να αξιοποιούν απεριόριστες πηγές, λήψη Ιστού, επαγγελματικό ήχο, παραγωγή συνεδριάσεων και ό,τι όχι.

Vimeo Livestream

Vimeo Livestream είναι μια έτοιμη για επιχειρήσεις και τέλεια λύση για επαγγελματίες να μεταδίδουν ελκυστικό περιεχόμενο για να ενημερώσουν το κοινό τους και να συνδέσουν το εργατικό δυναμικό βοηθώντας τους να μάθουν χρήσιμα πράγματα.

Αυτό το εργαλείο ζωντανής ροής είναι μια ενιαία πλατφόρμα όπου μπορείτε να συνδεθείτε με τους πελάτες, την κοινότητα και τους υπαλλήλους σας. Αυξήστε το κοινό σας κρατώντας το αφοσιωμένο μαζί σας όπου κι αν βρίσκονται. Μπορείτε να μεταδώσετε αποτελεσματικά ροή από πολλές συσκευές σε διαφορετικές πλατφόρμες κοινωνικών μέσων ή/και χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό σας.

Αφήστε τους θεατές σας να παρακολουθήσουν την καλύτερη ποιότητα, δηλαδή βίντεο Full HD 1080p σε πολλές συσκευές, ακόμα κι αν έχετε περιορισμένο εύρος ζώνης. Επίσης, διαχειριστείτε τα βίντεό σας, δημιουργήστε ασφαλείς προορισμούς προβολής και δημιουργήστε έσοδα από τη βιβλιοθήκη βίντεο. Μπορείτε να προσθέσετε εργαλεία και γραφικά στο βίντεό σας, όπως μεταβάσεις, λογότυπα, χαμηλότερα τρίτα κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να εισαγάγετε ερωτήσεις και απαντήσεις και ζωντανές δημοσκοπήσεις στο βίντεό σας.

  Πώς να διαγράψετε το κανάλι YouTube στο τηλέφωνο

Προσελκύστε το κοινό σας παντού με έναν premium λογαριασμό κόστους 75 $/μήνα, που χρεώνεται ετησίως.

OneStream

Προγραμματίστε τα εγγεγραμμένα βίντεό σας ή μεταδώστε ζωντανά ταυτόχρονα σε περισσότερες από 40+ πλατφόρμες κοινωνικών μέσων με OneStream. Σας βοηθά να εξοικονομήσετε τις προσπάθειες και τον χρόνο σας και σας επιτρέπει να δημιουργείτε δυνατά και εντυπωσιακά βίντεο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε εργαλείο για ροή, όπως Zoom, OBS, XSplit, Wirecast και άλλα και να ξεκινήσετε τη multistreaming μέσω social media. Ενσωματώστε τις ζωντανές ροές σας είτε στον ιστότοπό σας είτε οπουδήποτε θέλετε να προσεγγίσετε εύκολα ένα τεράστιο κοινό. Μπορείτε να προσθέσετε τα βίντεό σας σε ουρές με τη σειρά της προτίμησής σας και να προγραμματίσετε τη μετάδοση τους σε διαφορετικές πλατφόρμες ροής.

Επιπλέον, σας επιτρέπουν να κάνετε ροή και να διαμορφώνετε τον προσαρμοσμένο προορισμό σας RTMP μέσω του κλειδιού ροής και του URL διακομιστή. Επιπλέον, μπορείτε να εξοικονομήσετε εύρος ζώνης στο διαδίκτυο εισάγοντας βίντεο από το Dropbox, τις εγγραφές Zoom, το pCloud, το Google Drive, το Frame.io ή το OneDrive. Επιπλέον, λύστε τα γλωσσικά εμπόδια προσθέτοντας υπότιτλους στις προηχογραφημένες ροές σας μέσω αρχείων SRT.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικές επιλογές μεταφόρτωσης, όπως τη μεταφόρτωση ενός προηχογραφημένου αρχείου στον υπολογιστή σας, τη χρήση κάμερας για εγγραφή ή τη λήψη της οθόνης σας για ζωντανή ροή αργότερα. Επιπλέον, προσφέρει μια υπηρεσία ροής που βασίζεται σε σύννεφο, ώστε να μην χρειάζεται να εγκαταστήσετε ή να ρυθμίσετε οποιοδήποτε λογισμικό.

Επιπλέον, μπορείτε να διαχειριστείτε την ομάδα σας για να συνεργαστεί και να μεταδώσει αποτελεσματικά. Το OneStream θα προσθέσει επίσης μια επιλογή ζωντανής συνομιλίας, ώστε να μπορείτε να διαχειρίζεστε τα εισερχόμενα μηνύματα, τις απαντήσεις και τα σχόλια των θεατών χρησιμοποιώντας μια ενιαία οθόνη σε διάφορες πλατφόρμες ροής.

Επιλέξτε ένα δωρεάν πρόγραμμα ή οποιοδήποτε άλλο πρόγραμμα επί πληρωμή που ξεκινά από 10 $/μήνα.

Uscreen

Επιταχύνετε τη ροή της επιχείρησής σας εστιάζοντας στην ποιότητα του περιεχομένου βίντεο και αφήνοντας τα υπόλοιπα Uscreen. Μπορείτε να οργανώσετε τα βίντεό σας σε διαφορετικές κατηγορίες, να τα ανεβάσετε μαζικά και να προσθέσετε ορισμένα προσαρμοσμένα φίλτρα. Επίσης, βάλτε τις σκέψεις και τα σχέδιά σας στον κατάλογο βίντεο κατ’ απαίτηση με όμορφο τρόπο.

Ωστόσο, μπορείτε να προγραμματίσετε τις εκδηλώσεις και να προσθέσετε μια επικάλυψη αντίστροφης μέτρησης για να δημιουργήσετε ενθουσιασμό στο εργατικό δυναμικό ή στους πελάτες. Μπορείτε να παρακολουθείτε τα στατιστικά σας παρακολουθώντας τον τύπο περιεχομένου που εκτιμά το κοινό σας, μαζί με την απόδοσή του.

Χρησιμοποιήστε οποιοδήποτε από τα διαθέσιμα πρότυπα και θέματα για να ξεκινήσετε την υπηρεσία ροής σας με απλό τρόπο για να μετατρέψετε και να θαμπώσετε το κοινό σας ακόμα και χωρίς γνώση κωδικοποίησης. Αναπτύξτε την επιχείρησή σας με τα ενσωματωμένα εργαλεία αυτοματισμού και μάρκετινγκ και χρησιμοποιήστε τις λειτουργίες κοινότητας και μάρκετινγκ για να βελτιώσετε την απήχησή σας.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ενσωματωμένα αναλυτικά στοιχεία και αναφορές πωλήσεων για να παρακολουθείτε την απόδοσή σας και να μετράτε την επιτυχία. Εξερευνήστε τη βάση γνώσεών τους για να παραμείνετε μπροστά στον αγώνα και συμβουλευτείτε τους ειδικούς τους για να μεγιστοποιήσετε τη χρήση του ενσωματωμένου εργαλείου διατήρησης που σας βοηθά να δημιουργήσετε μια βιώσιμη, σταθερή και επεκτάσιμη επιχείρηση.

Ρυθμίστε ενοικιάσεις, εφάπαξ αγορές ή συνδρομές για να παρέχετε πρόσβαση στις ζωντανές ροές σας και στο VOD. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια υπέροχη εμπειρία για τους χρήστες σας με προσφορές και κουπόνια. Άλλα εργαλεία μάρκετινγκ που έχετε για να μεγιστοποιήσετε τα κέρδη σας είναι οι εντυπωσιακές ενσωματώσεις μάρκετινγκ, οι δωροκάρτες, οι σελίδες προορισμού, ο αυτοματισμός ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι ανοδικές και μειωμένες πωλήσεις και πολλά άλλα.

Ξεκινήστε την επιχείρησή σας μέσω ροής με το Unscreen ξεκινώντας από 49 $/μήνα (0,50 $/συνδρομητής/μήνα) και υπάρχει επίσης μια δωρεάν δοκιμαστική επιλογή.

XSplit Broadcaster

XSplit Broadcaster είναι ένα από τα καλύτερα εργαλεία ροής και εγγραφής για τη δημιουργία περιεχομένου βίντεο, εκδηλώσεων, ηλεκτρονικών αθλημάτων και πολλά άλλα. Σας βοηθά να διαχειριστείτε τα πάντα με το HUD In-Game ή χρησιμοποιώντας διάφορες οθόνες με τη λειτουργία προβολέα τους.

Σας επιτρέπουν επίσης να χρησιμοποιήσετε τον εισαγωγέα OBS για να σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε γρήγορα. Στη συνέχεια, προσαρμόστε τα βίντεό σας με απλή μεταφορά, απόθεση και αλλαγή μεγέθους πηγών πολυμέσων, όπως βίντεο, εικόνες, ιστοσελίδες και GIF.

Μπορείτε επίσης να προσθέσετε κλήσεις Skype με ένα κλικ ή την οθόνη λήψης των κλήσεων Zoom, Discord ή Teams. Στη συνέχεια, ξεκινήστε τη ροή σε κορυφαίες πλατφόρμες με τις εγγενείς προσθήκες ή το προσαρμοσμένο RTMP. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τις ενσωματωμένες προσθήκες συνομιλίας ή τις πηγές του προγράμματος περιήγησης για να συμπεριλάβετε ιστοσελίδες που έχουν σχεδιαστεί για ειδοποιήσεις ροής.

  Διορθώστε τα βίντεο YouTube που δεν παίζονται σε Android

Επιπλέον, μπορείτε να προσθέσετε πολλαπλά εφέ εκπομπής και κινούμενων εικόνων και Chroma Key για κάμερες web για καλύτερη ευκρίνεια, λήψη αρχείων πολυμέσων και πηγών. Μπορείτε επίσης να μειώσετε τον περιττό θόρυβο του περιβάλλοντος και να χρησιμοποιήσετε προσαρμοσμένες μεταβάσεις. Με το XSplit, μπορείτε να προβάλλετε μια σκηνή (ή ενεργή σκηνή) σε άλλη οθόνη ή οθόνη.

Μπορείτε να κάνετε επαναφορά πολλών βίντεο και εικόνων για να διακοσμήσετε όμορφα την οθόνη BRB, ενώ δείχνετε εκτίμηση στους υποστηρικτές και τους χορηγούς σας. Μπορείτε να εφαρμόσετε κάλυψη μέσων ή πηγής κάμερας, να προσαρμόσετε τα επίπεδα ήχου μιας σκηνής, να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία διαχωρισμού για να ενεργοποιήσετε τις προβολές προγράμματος και την προεπισκόπηση σκηνής για εναλλαγή σκηνής και να δανειστείτε ισχυρούς πόρους GPU για να βελτιώσετε την εμπειρία ροής.

Το XSplit σάς επιτρέπει να εγγράφετε τα βίντεό σας με ισχυρές και χρήσιμες λειτουργίες όπως πολλά κομμάτια ήχου. Επιπλέον, μπορείτε να συμπεριλάβετε σημεία ουράς για αβίαστη επεξεργασία και εγγραφή και ροή πολλών σκηνών ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας διαφορετικά προφίλ εγγραφής.

Προσφέρουν δεκάδες επεκτάσεις και προσθήκες όπως Replay Source, Audio Mixer, DSP Effects, Whiteboard, Gamepad Visualizer και άλλα. Τέλος, προσθέστε τις μακροεντολές, το XJS Framework & API και τα προσαρμοσμένα σενάρια που είναι διαθέσιμα, χάρη στην αποκλειστική κοινότητα προγραμματιστών τους.

vMix

Εγγραφή, παραγωγή και ροή περιεχομένου βίντεο επαγγελματικής ποιότητας με ελάχιστο κόστος με vMix. Σας δίνει τη δυνατότητα να ενσωματώνετε πολλά βίντεο, κάμερες, ήχο, εικονικά σύνολα, εικόνες, Powerpoint, chroma-key, τίτλους και πολλά άλλα στα βίντεο.

Στη συνέχεια, μπορείτε να καταγράψετε το περιεχόμενό σας με ευκολία και να προχωρήσετε στη ζωντανή ροή. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το vMix σε εκδηλώσεις με πολλές κάμερες ή ακόμα και σε παραγωγή περιεχομένου για ένα άτομο μέσω μιας απλής κάμερας web.

Έχετε την πλήρη ευελιξία να δημιουργήσετε τις ζωντανές ροές και τις παραγωγές σας και να κάνετε εναλλαγή μεταξύ πολλών εισόδων, όπως αρχεία βίντεο, DVD, Powerpoint κ.λπ. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κάμερες SD, 4K και HD και να κάνετε λήψη μέσω συσκευών PCIe, USB, Thunderbolt.

Σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε συσκευές ήχου όπως ASIO, κάρτα ήχου και USB. Μπορείτε να δημιουργήσετε τίτλους, μεταβάσεις, μίξη ήχου, επικαλύψεις, ζωντανά εφέ βίντεο, άμεση επανάληψη και πολλά άλλα με το vMix. Εγγράψτε το περιεχόμενό σας σε δίσκο με εγγραφή ISO (MultiCorder – 4K και Pro) και μεταδώστε το σε διάφορες πλατφόρμες μέσων όπως Dacast, Twitch, YouTube κ.λπ.

Πανόπτω

Πανόπτω είναι ο ευκολότερος και απλός τρόπος κοινής χρήσης και εγγραφής βίντεο. Δημιουργήστε εύκολα τα εταιρικά σας βίντεο, καθώς το Panopto είναι μια ασφαλής και ασφαλής πύλη για κοινή χρήση και φιλοξενία όλου του περιεχομένου σας.

Το Panopto είναι μια εφαρμογή ζωντανής ροής για μετάδοση ζωντανών ροών σε κλίμακα και είναι εύκολη στη χρήση για επεξεργασία και εγγραφή επαγγελματικών βίντεο. Χρησιμοποιεί μια μηχανή αναζήτησης που βοηθά τους θεατές να βρουν οποιοδήποτε βίντεο σχετίζεται με μια συγκεκριμένη λέξη-κλειδί.

Το Panopto ενσωματώνεται με LMS, CRM, CMS και άλλα συστήματα πληροφορικής για να σας επιτρέπει να μοιράζεστε βίντεο και λίστες αναπαραγωγής στο μέρος όπου πηγαίνουν οι άνθρωποι για να αναζητήσουν πληροφορίες. Το Panopto CMS ενσωματώνεται με το SSO ID, συμπεριλαμβανομένων των διαδικασιών ελέγχου ταυτότητας Εφαρμογών Google, Active Directory, SAML, OAuth και LMS για χρήστες κινητών και επιτραπέζιων υπολογιστών.

Είτε πρόκειται για επιχειρήσεις είτε για πανεπιστήμια, αυτή η εύκολη και αξιόπιστη λύση για ροή, εγγραφή και διαχείριση βίντεο λειτουργεί για κάθε τομέα. Το Panopto έχει δημιουργήσει την πλατφόρμα του για εκπαιδευτές, εργαζόμενους, φοιτητές ή όσους θέλουν να μοιραστούν την προηγούμενη εμπειρία τους σε οποιοδήποτε θέμα.

Μπορείτε επίσης να κάνετε ζωντανή ροή σε κινητές συσκευές με τις εγγενείς εφαρμογές και αυτό το εργαλείο υποστηρίζει πολλές μορφές βίντεο όπως MP4, WMV, MOV, AVI, 3GP, M4V και πολλά άλλα. Επιπλέον, το πρόγραμμα αναπαραγωγής HTML5 του Panopto βελτιστοποιεί την εμπειρία του θεατή λόγω της ελάχιστης αποθήκευσης στην προσωρινή μνήμη και της γρήγορης εκκίνησης παρά την ταχύτητα του δικτύου σας.

Συνδεθείτε με έναν από τους ειδικούς και ζητήστε μια γρήγορη επίδειξη και αφήστε τους να ορίσουν μια δωρεάν δοκιμή για να ζήσετε ακόμα καλύτερα το Panopto.

SproutVideo

SproutVideo είναι μια εξαιρετική πλατφόρμα ζωντανής ροής κατ’ απαίτηση που μπορεί να κάνει θαύματα για την επιχείρησή σας. Παρέχει μια επαγγελματική υπηρεσία φιλοξενίας βίντεο, η οποία είναι εξαιρετικά διαισθητική και σας κάνει να νιώθετε υπερήρωες κάθε φορά που μοιράζεστε τα βίντεό σας με το κοινό σας.

Έχουν όλα όσα χρειάζεστε, είτε μοιράζονται ασφαλή επικοινωνία εσωτερικά είτε ζωντανή μετάδοση μιας κυκλοφορίας προϊόντος. Αποκτήστε καλύτερους ελέγχους απορρήτου για ασφαλή κοινή χρήση των βίντεό σας με κρυπτογράφηση AES 128. Επίσης, δημιουργήστε ένα βελτιστοποιημένο για κινητά και όμορφο σπίτι για κάθε βίντεο.

  Πώς να ακυρώσετε τη συνδρομή σας στο YouTube TV

Μπορείτε να παρακολουθείτε και να λαμβάνετε μια πλήρη αναφορά αναλυτικών στοιχείων σχετικά με τη δραστηριότητα των θεατών για να αξιολογήσετε και να βελτιώσετε την απόδοση του βίντεό σας. Με τις premium ενσωματώσεις, θα μπορείτε να στοχεύετε δυνητικούς πελάτες και να οδηγείτε την επισκεψιμότητα προς τα επαγγελματικά σας βίντεο.

Για να δημιουργείτε μοναδικά βίντεο κάθε φορά, έχετε βασικές λειτουργίες όπως:

  • Αλλαγή χρωμάτων ανάλογα με το εμπορικό σήμα ή το προϊόν σας
  • Δημιουργήστε λίστες αναπαραγωγής βίντεο κατ’ απαίτηση
  • Απόκρυψη ή εμφάνιση των στοιχείων ελέγχου του προγράμματος αναπαραγωγής
  • Προεπιλογές και προρυθμίσεις για εξοικονόμηση χρόνου
  • Κάντε βρόχο το βίντεο ή ενεργοποιήστε την αυτόματη αναπαραγωγή

Είναι εύκολο να ενσωματώσετε τα βίντεό σας και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κωδικούς ενσωμάτωσης που λειτουργούν με πλατφόρμες όπως το Shopify, το Squarespace, το WordPress και άλλα. Το SproutVideo υποστηρίζει βίντεο HD, ultra-HD, 4K και 8K. Επιπλέον, θα έχετε απόλυτους ελέγχους πρόσβασης μέσω προστασίας κωδικού πρόσβασης, προστασίας σύνδεσης και SSO ID.

Επιπλέον, μπορείτε επίσης να ελέγξετε την πρόσβαση σε βίντεο ή ζωντανές μεταδόσεις στον ιστότοπο χρησιμοποιώντας ρυθμίσεις απορρήτου και να χρησιμοποιήσετε εργαλεία μάρκετινγκ για να ενισχύσετε την επισκεψιμότητα. Τέλος, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε διαθέσιμα θέματα που είναι προσαρμόσιμα, όπως λογότυπα, συνδυασμοί χρωμάτων, προσθήκη CSS, Javascript και άλλα.

Μπορείτε να παρακολουθείτε την αφοσίωση των θεατών στη ζωντανή ροή σας σε πραγματικό χρόνο, μαζί με έναν αριθμό αναπαραγωγών, τη δημοτικότητα των βίντεο, την τοποθεσία και τους τομείς. Για να διατηρείτε τη ζωντανή ροή σας πιο ασφαλή και αποτελεσματική, το SproutVideo χρησιμοποιεί 2FA, μαζική μεταφόρτωση, αρχείο καταγραφής ελέγχου, φακέλους οργανισμού, ρυθμίσεις βίντεο κ.λπ.

Επιλέξτε οποιαδήποτε σχέδια τιμολόγησης ξεκινώντας από 24,99 $/μήνα και επωφεληθείτε από μια δωρεάν δοκιμή 30 ημερών.

Dacast

Η πλατφόρμα ζωντανής ροής και φιλοξενίας βίντεο της Dacast προσφέρει κορυφαίες λύσεις ροής σε όλους. Η λύση βίντεο χαμηλής καθυστέρησης είναι εύκολη στη χρήση, τρέχει σε CDN κορυφαίας βαθμίδας και παρέχει αποκλειστική υποστήριξη όποτε τη χρειάζεστε.

Προβάλετε τις δημιουργικές σας ζωντανές ροές σε μια ολοκληρωμένη, καθηλωτική συλλογή και προσαρμόστε τη σελίδα προορισμού σας για να προβάλλετε την επωνυμία σας. Μπορείτε να κάνετε ροή σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χωρίς περιορισμούς, ενώ ελέγχετε τα βίντεό σας 100%. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε τα ζωντανά βίντεό σας και να τα βελτιστοποιήσετε σε πραγματικό χρόνο για βελτίωση.

Μπορείτε επίσης να συμπεριλάβετε μια ζωντανή αντίστροφη μέτρηση για να δημιουργήσετε ενθουσιασμό και να βεβαιωθείτε ότι οι θεατές σας δεν θα χάσουν ποτέ την εκδήλωσή σας. Η δημιουργία εσόδων από τις ζωντανές εκδηλώσεις βίντεο δεν είναι πλέον δύσκολη, καθώς προσφέρουν ένα ενσωματωμένο paywall ή μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στοχευμένες διαφημίσεις για να αρχίσετε να δημιουργείτε υπέροχα έσοδα.

Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μοντέλο συνδρομής ή pay-per-view ή ακόμα και τα δύο και να λαμβάνετε πληρωμές μέσω PayPal ή πιστωτικών καρτών. Το ισχυρό CMS ροής βίντεο σάς επιτρέπει να ανεβάζετε, να οργανώνετε, να κωδικοποιείτε, να δημιουργείτε έσοδα, να μοιράζεστε και να αναλύετε τα βίντεό σας. Έρχεται με προκαθορισμένες λειτουργίες με API βίντεο για μετάδοση βίντεο.

Η πλατφόρμα της Dacast σάς παρέχει ένα προσαρμοστικό και ισχυρό πρόγραμμα αναπαραγωγής πολυμέσων και το πρόγραμμα αναπαραγωγής βίντεο HTML5 αξιοποιεί την τεχνολογία THEOplayer για να σας βοηθήσει να επιτύχετε τη μέγιστη ευελιξία και συμβατότητα.

Μπορείτε ακόμη να προσαρμόσετε τη διαμόρφωση ροής, καθώς προσφέρουν ένα API διαχείρισης περιεχομένου μαζί με ένα API προγράμματος αναπαραγωγής και σας βοηθούν να βελτιώσετε τις εφαρμογές σας για κινητά. Επιπλέον, το Dacast παρέχει μια πολύγλωσση διεπαφή που υποστηρίζει 10 γλώσσες και 135 νομίσματα.

Το πρόγραμμα εισόδου του Dacast είναι 39 $/μήνα.

Streamlabs

Η πλατφόρμα ζωντανής ροής all-in-one του Streamlabs σας επιτρέπει να ζήσετε ομαλά και να αυξήσετε την αξία του κοινού και της επιχείρησής σας. Είναι μια πλατφόρμα ανοιχτού κώδικα.

Το Streamlabs έχει σχεδόν ό,τι χρειάζεστε για ζωντανή ροή στο Facebook, το YouTube, το Twitch και πολλά άλλα μέσα σε δευτερόλεπτα με γεμάτο δυνατότητες αλλά απλό λογισμικό. Μπορείτε να κάνετε δωρεάν ροή εκατοντάδων θεμάτων και επικαλύψεων με το Prime και να φαίνεστε επαγγελματίες κατά τη ροή.

Αναγνωρίστε καλύτερα όλους τους υποστηρικτές σας στη ζωντανή ροή χρησιμοποιώντας πλήρως προσαρμόσιμες ειδοποιήσεις. Σας παρέχουν περισσότερες από 45 εφαρμογές για να βελτιώσετε τη ζωντανή ροή σας, προσφέροντάς σας καλύτερο έλεγχο, καθηλωτικά αναλυτικά στοιχεία, αυτοματισμό και μοναδικούς τρόπους αλληλεπίδρασης με το κοινό σας.

συμπέρασμα

Με τον κόσμο σε lockdown, η ζωντανή ροή μπορεί να είναι το καλύτερο στοίχημά σας για να δείξετε τις δεξιότητές σας ή να διευθύνετε την επιχείρησή σας παραμένοντας αφοσιωμένοι με τους πελάτες και το κοινό-στόχο σας.

Επομένως, αξιοποιήστε τα εργαλεία ζωντανής ροής που αναφέρονται παραπάνω και μεταβείτε ζωντανά σε διάφορες πλατφόρμες για να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο επόμενο επίπεδο με τις εντυπωσιακές και χρήσιμες λειτουργίες τους.