Οθόνη κλειδώματος Android εμπνευσμένη από το iOS 7 με υποστήριξη Pebble

Έχουμε καλύψει ένα φορτηγό με εφαρμογές οθόνης κλειδώματος Android για τους αναγνώστες μας στο παρελθόν. Τον Δεκέμβριο, εξετάσαμε το Dodol Locker, το οποίο διαθέτει μια ποικιλία θεμάτων για να δώσει στην οθόνη κλειδώματος μια γρήγορη αλλαγή. Στη συνέχεια, υπάρχει το Cover, μια μοναδική λύση που καθορίζει τις εφαρμογές που χρησιμοποιείτε σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας και παρέχει αυτόματα γρήγορη πρόσβαση σε αυτές από την οθόνη κλειδώματος. Έχουμε επίσης παρουσιάσει αρκετές αντικαταστάσεις που κλωνοποιούν τις οθόνες κλειδώματος άλλων πλατφορμών, όπως το Ubuntu Touch Lockscreen και το Espier Screen Locker iOS7. Το SlideLock φαίνεται να εμπνέεται και από την οθόνη κλειδώματος του iOS 7, αλλά σε αντίθεση με τις εφαρμογές του Espier, δεν είναι ένας πλήρης κλώνος. Δανείζεται βασικές λειτουργίες από την οθόνη κλειδώματος iOS 7 – απλή σχεδίαση, γρήγορη πρόσβαση στις ειδοποιήσεις και την εφαρμογή κάμερας – και προσθέτει μερικές δικές του για να βελτιώσει τη συνολική εμπειρία. Λεπτομέρειες που ακολουθούν.

  Πώς να αποκρύψετε γραφικά στοιχεία από την οθόνη κλειδώματος στο iOS 10

Κατά την πρώτη εκκίνηση, το SlideLock ζητά να ενεργοποιηθεί πρώτα από την οθόνη Προσβασιμότητας στις ρυθμίσεις. Μόλις ενεργοποιηθεί, η εφαρμογή αντικαθιστά την προεπιλεγμένη οθόνη κλειδώματος στη συσκευή σας.

Το SlideLock εμφανίζει όλες τις ειδοποιήσεις σας απευθείας στην οθόνη κλειδώματος. Κάθε φορά που λαμβάνετε μια ειδοποίηση, η εφαρμογή θα αφυπνίζει αυτόματα την οθόνη για μερικά δευτερόλεπτα, ώστε να μην χρειάζεται να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας για να την ελέγξετε μόνοι σας. Μπορείτε να σύρετε μεμονωμένες ειδοποιήσεις προς τα αριστερά για να τις απορρίψετε ή προς τα δεξιά για να προβάλετε το υποκείμενο περιεχόμενο. Το κουμπί στην επάνω δεξιά γωνία της περιοχής ειδοποιήσεων απορρίπτει όλες τις ειδοποιήσεις ταυτόχρονα. Για ξεκλείδωμα, απλώς σύρετε την οθόνη κλειδώματος προς τα δεξιά. Αν το σύρετε προς τα αριστερά, ανοίγει η εφαρμογή κάμερας.

  Τα 10 καλύτερα παιχνίδια στο iOS

Από προεπιλογή, το SlideLock εμφανίζει ειδοποιήσεις για όλες τις εφαρμογές που είναι εγκατεστημένες στη συσκευή σας Android, αλλά έχετε την επιλογή να το προσαρμόσετε. Απλώς εκκινήστε το SlideLock από το συρτάρι εφαρμογών σας και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε μεμονωμένες εφαρμογές όπως σας ταιριάζει.

Άλλα στοιχεία μπορούν να προσαρμοστούν από την οθόνη Ρυθμίσεις της εφαρμογής. Αυτές οι ρυθμίσεις χωρίζονται σε ενότητες Lockscreen, Notifications, Sound και Advanced. Η οθόνη κλειδώματος, για παράδειγμα, σας επιτρέπει να καθορίσετε μορφές ώρας και ημερομηνίας. Η ενότητα Ειδοποιήσεις σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη συμπεριφορά των ειδοποιήσεων, ενώ ο Ήχος σάς επιτρέπει να αλλάξετε τον ήχο ξεκλειδώματος και τη δόνηση (διατίθεται μόνο στην πληρωμένη έκδοση της εφαρμογής).

  Νέες δυνατότητες στον Firefox 43 για επιτραπέζιους υπολογιστές και Android

Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχείο για το SlideLock είναι η υποστήριξή του για το έξυπνο ρολόι Pebble. Μόλις το Pebble έχει αντιστοιχιστεί με τη συσκευή σας Android, μπορείτε να λαμβάνετε τις ειδοποιήσεις του στο SlideLock. Μπορείτε να βρείτε τις ρυθμίσεις για αυτό στην ενότητα Για προχωρημένους.

Παρόλο που το SlideLock απέχει πολύ από το να είναι μια πλούσια σε χαρακτηριστικά εφαρμογή, η ελάχιστη σχεδίαση και η γρήγορη πρόσβαση στις ειδοποιήσεις την κάνουν να αξίζει να τη δοκιμάσετε, ειδικά για τους χρήστες του Pebble.

Εγκαταστήστε το SlideLock από το Play Store