Πώς να απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Skype

Οι ειδοποιήσεις ανάγνωσης έχουν γίνει βασικό στοιχείο σε όλες τις εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων, ακόμη και σε εφαρμογές που προορίζονται για επαγγελματική δικτύωση. Η μέση εφαρμογή ανταλλαγής μηνυμάτων δεν σας ενημερώνει μόνο πότε διαβάστηκε ένα μήνυμα αλλά και πότε παραδόθηκε. Το Skype, το οποίο έχει ξεχάσει εδώ και πολύ καιρό τι αγαπούσε και για το οποίο το χρησιμοποιούσαν οι άνθρωποι, πρόσθεσε μια λειτουργία ειδοποιήσεων ανάγνωσης. Από τη σύνταξη αυτού του άρθρου, η δυνατότητα είναι ζωντανή σε macOS, iOS και Android. Οι χρήστες των Windows 10 στις εκδόσεις εσωτερικού θα μπορούν επίσης να το χρησιμοποιούν και όσοι είναι στη σταθερή έκδοση θα έχουν πρόσβαση σε αυτό πολύ σύντομα. Εάν δεν είστε λάτρης των αποδείξεων ανάγνωσης στο Skype, μπορείτε να τις απενεργοποιήσετε. Να πώς.

  Μπορείτε να ξαναζήσετε το GameCube σε μια σύγχρονη τηλεόραση και είναι εκπληκτικό

Διαβάστε τις αποδείξεις στο Skype

Ανοίξτε την εφαρμογή Skype στο τηλέφωνό σας και πατήστε το όνομά σας στο επάνω μέρος. Αυτό θα σας μεταφέρει στην οθόνη του προφίλ σας. Στην οθόνη του προφίλ σας, πατήστε το κουμπί του οδοντωτού τροχού επάνω δεξιά για να μεταβείτε στις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Στην οθόνη ρυθμίσεων Skype, θα δείτε διαφορετικές ομάδες ρυθμίσεων που μπορείτε να διαχειριστείτε. Μεταβείτε στις ρυθμίσεις ανταλλαγής μηνυμάτων και απενεργοποιήστε τον διακόπτη Αποστολή αποδείξεων ανάγνωσης.

Όπως συμβαίνει με όλες τις εφαρμογές συνομιλίας και ανταλλαγής μηνυμάτων, εάν απενεργοποιήσετε τις αποδείξεις ανάγνωσης στο Skype, δεν θα μπορείτε επίσης να δείτε εάν κάποιος έχει διαβάσει το μήνυμά σας ή όχι.

  Τι είναι η RAM; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Το Skype σας ενημερώνει ήδη εάν το μήνυμά σας έχει σταλεί και παραδοθεί ή όχι. Σας ενημερώνει επίσης πότε μια επαφή ήταν τελευταία φορά συνδεδεμένη, εάν μια επαφή είναι ενεργή αυτήν τη στιγμή, καθώς και πότε κάποιος πληκτρολογεί.

Σύμφωνα με τις σύντομες δοκιμές που κάναμε, φαίνεται ότι προς το παρόν αυτή η δυνατότητα εξαρτάται από την έκδοση της εφαρμογής που εκτελεί το άλλο άτομο. Εάν το άτομο με το οποίο μιλάτε δεν εκτελεί ακόμη μια έκδοση του Skype που υποστηρίζει αποδείξεις ανάγνωσης, δεν θα μπορείτε να λάβετε αποδείξεις ανάγνωσης για αυτό και προφανώς δεν θα μπορεί να λάβει αποδείξεις ανάγνωσης για τα μηνύματα που σας στέλνουν .

  Πώς να ορίσετε περίπλοκους κωδικούς πρόσβασης και να τους θυμάστε: Ice Cream Password Manager

Εάν δεν βλέπετε την επιλογή ενεργοποίησης ή απενεργοποίησης των αποδείξεων ανάγνωσης στο Skype, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε την πιο πρόσφατη έκδοση της εφαρμογής. Για τους χρήστες των Windows 10, εικάζεται ότι η δυνατότητα θα είναι διαθέσιμη με την επόμενη ενημέρωση λειτουργιών των Windows 10 που αναμένεται το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους. Δεν απέχει περισσότερο από ένα μήνα. Αυτό που δεν είναι ξεκάθαρο είναι ότι εάν οι χρήστες επιλέξουν να παραλείψουν ή να αναβάλουν την ενημέρωση μέχρι να εντοπιστούν και να επιλυθούν κάπως τα πρώτα σφάλματα, θα μπορούν να αποκτήσουν αυτήν τη δυνατότητα μέσω μιας ενημέρωσης εφαρμογής.