Μπορείτε να ξαναζήσετε το GameCube σε μια σύγχρονη τηλεόραση και είναι εκπληκτικό

Το GameCube της Nintendo δεν υποστηρίζει HDMI, αλλά μην το αφήσετε αυτό να σας σταματήσει! Με τους κατάλληλους προσαρμογείς, μπορείτε να συνδέσετε ένα GameCube σε μια σύγχρονη τηλεόραση και να παίξετε τα αγαπημένα σας παιχνίδια GameCube.

Ξαναζήστε την εμπειρία GameCube σε μια σύγχρονη τηλεόραση

Το επίσημο box art για το

Είναι δυνατό να παίξετε παιχνίδια GameCube στον υπολογιστή σας με τον εξομοιωτή Dolphin. Ωστόσο, δεν είναι το ίδιο με το να στριμώχνεστε γύρω από μια τηλεόραση με τους φίλους σας και να παίζετε το Super Smash Bros. Melee με ένα χειριστήριο στο χέρι.

Φανταστείτε να κλοτσάτε πίσω στον καναπέ σας και να παίζετε μερικά από τα αγαπημένα σας παιδικά παιχνίδια σε μια οθόνη τηλεόρασης υψηλής ποιότητας. Αυτό είναι που κάνει αυτή τη μέθοδο καλύτερη από το να παίζετε σε έναν εξομοιωτή Dolphin.

Το Nintendo GameCube ξεκίνησε πολλά αγαπημένα franchise, συμπεριλαμβανομένου του Animal Crossing το 2001. Φανταστείτε να παίζετε μερικά από τα αγαπημένα σας με πρωτότυπο ήχο και γραφικά σε μια μεγάλη τηλεόραση 4K. Οι ανανεωμένες εκδόσεις παιχνιδιών απλώς δεν έχουν την ίδια γοητεία ή αναμνήσεις—τίποτα δεν ξεπερνά το πραγματικό.

  Παύση και συνέχιση μεγάλων μεταφορτώσεων κατά τη μεταφορά αρχείων στο Διαδίκτυο

Ο εξομοιωτής Dolphin για υπολογιστή είναι ένα πρόγραμμα ανοιχτού κώδικα που σας επιτρέπει επίσης να παίζετε παιχνίδια GameCube και Wii, αλλά δεν είναι η αρχική εμπειρία. Πρώτα, πρέπει να αποκτήσετε τα παιχνίδια που θέλετε, να ρυθμίσετε τον εξομοιωτή και να έχετε το υλικό για να τον τροφοδοτήσετε. Για να παίξετε το Dolphin άψογα, πρέπει να έχετε ένα ισχυρό μηχάνημα. Διαφορετικά, μπορεί να συναντήσετε σφάλματα.

Από την άλλη, αν έχετε μια κονσόλα GameCube, μερικά παιχνίδια και τα σωστά καλώδια, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τα συνδέσετε και είστε έτοιμοι!

Δεν χρειάζεται να ασχοληθείτε με τη ρύθμιση ενός εξομοιωτή—απλώς χρησιμοποιήστε το αρχικό σας υλικό GameCube.

Και, αν αγαπάτε το Smash Bros., φροντίστε να δείτε κάποιους άλλους τίτλους του GameCube, όπως το Luigi’s Mansion, το Animal Crossing, το Harvest Moon: A Wonderful Life, το Super Mario Sunshine και το The Legend of Zelda: Twilight Princess.

Πώς να συνδέσετε ένα GameCube σε μια σύγχρονη τηλεόραση

Αν έχετε ένα παλιό Nintendo GameCube, είστε τυχεροί! Με τους κατάλληλους προσαρμογείς, μπορείτε να το συνδέσετε σε οποιαδήποτε σύγχρονη τηλεόραση.

  Πώς να μεταφέρετε εύκολα δεδομένα από τον υπολογιστή σας στο τηλέφωνό σας

ο

Αρχικά, η Nintendo συνέδεσε έναν προσαρμογέα αναλογικής αναμετάδοσης τηλεόρασης με το GameCube, ώστε οι άνθρωποι να μπορούν να τον συνδέσουν με οποιαδήποτε τηλεόραση εκείνης της εποχής. Το 2009, ωστόσο, οι Ηνωμένες Πολιτείες (ακολουθώντας το προβάδισμα των περισσότερων άλλων χωρών) πέρασαν από τις αναλογικές τηλεοπτικές εκπομπές σε πλήρως ψηφιακές.

Οι τηλεοράσεις που κατασκευάζονται από τότε δεν υποστηρίζουν αναλογικές εκπομπές. Αυτό κατέστησε επίσης ξεπερασμένους τους προσαρμογείς παλαιότερων συσκευών, συμπεριλαμβανομένου αυτού που αποστέλλεται με το GameCube.

Ωστόσο, για περίπου 30 $, μπορείτε πάρτε έναν προσαρμογέα που συνδέεται από την αναλογική έξοδο του GameCube στην ψηφιακή είσοδο της τηλεόρασής σας.

Εάν έχετε ένα GameCube, τον ελεγκτή του και τον προσαρμογέα AC, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένας προσαρμογέας HDMI. Αποκωδικοποιεί το αναλογικό σήμα εξόδου από το GameCube, το ψηφιοποιεί (μπορείτε ακόμη και να ελέγξετε τις ρυθμίσεις ευρείας οθόνης σε σχέση με τις τυπικές ρυθμίσεις ανάλυσης κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας) και στη συνέχεια το μεταφέρει στην τηλεόραση.

  Πριν από το Mac OS X: Τι ήταν το NeXTSTEP και γιατί το αγάπησαν οι άνθρωποι;

ο

Αυτοί οι προσαρμογείς είναι εύκολο να ρυθμιστούν και θα σας δώσουν μια εικόνα υψηλής ποιότητας στην τηλεόρασή σας. Απλώς συνδέστε τον προσαρμογέα στην αναλογική υποδοχή εξόδου AV στο πίσω μέρος του GameCube. Στη συνέχεια, συνδέστε το καλώδιο HDMI στον προσαρμογέα και συνδέστε το άλλο άκρο στη θύρα HDMI της τηλεόρασής σας.

Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε ποια καλώδια πηγαίνουν πού, η Nintendo έχει ένα πρωτότυπο Εγχειρίδιο GameCube στην ιστοσελίδα της. Μπορείτε επίσης να βρείτε εγχειρίδια για παλαιότερα συστήματα, όπως το GameBoy.

Συμβατό με διακόπτη HDMI

Το καλώδιο HDMI που αγοράσαμε είναι επίσης συμβατό με διακόπτη HDMI. το δοκιμάσαμε με αυτό το μοντέλο.

Ακόμη και με ένα ζευγάρι Xbox, ένα PlayStation 4 και μια βάση σύνδεσης Nintendo Switch συνδεδεμένα στην ίδια τηλεόραση, όλα λειτουργούσαν άψογα. Αυτό το μοντέλο υποστηρίζει επίσης την ανίχνευση σήματος εάν θέλετε να μεταβείτε αυτόματα στην είσοδο που ενεργοποιήθηκε πιο πρόσφατα — ακόμα κι αν πρόκειται για GameCube 18 ετών.

Αν έχετε ένα παλιό GameCube στην ντουλάπα σας, ξεθάψτε το και ξεσκονίστε το! Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτήν την κλασική κονσόλα με μια μοντέρνα τηλεόραση. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ο σωστός προσαρμογέας και μπορείτε να ξαναζήσετε όλες τις αγαπημένες σας νοσταλγικές εμπειρίες παιχνιδιού.