Πώς να συνεχίσετε την εγγραφή ενός φωνητικού σημειώματος στο iOS

Το iOS διαθέτει μια αποκλειστική εφαρμογή Voice Memo. Αυτή η εφαρμογή είναι εξαιρετική και σε συνδυασμό με το εξαιρετικό υλικό που διαθέτει ένα iPhone, αποτελεί ένα καλό εργαλείο εγγραφής. Εκ πρώτης όψεως, φαίνεται ότι μπορείτε να ηχογραφήσετε μόνο ένα φωνητικό υπόμνημα με μία κίνηση. Εάν θέλετε να προσθέσετε κάτι σε ένα σημείωμα αφού ολοκληρώσετε την εγγραφή, δεν φαίνεται να υπάρχει τρόπος να το κάνετε αυτό. Αυτό δεν ισχύει, τουλάχιστον όχι στο iOS 12. Εάν θέλετε, μπορείτε να συνεχίσετε την εγγραφή μιας φωνητικής σημείωσης στο iOS ακόμα και ημέρες αφότου το έχετε κάνει. Να πώς.

  Πώς να εγγράψετε την οθόνη σας στο iOS 11 [No Jailbreak]

Συνέχιση της εγγραφής ενός φωνητικού σημειώματος

Ανοίξτε την εφαρμογή Voice Memo στο iPhone ή το iPad σας. Πατήστε το φωνητικό σημείωμα που θέλετε να συνεχίσετε την εγγραφή. Όταν αγγίζετε ένα φωνητικό σημείωμα, επεκτείνεται για να αποκαλύψει ένα κουμπί διαγραφής και ένα κουμπί περισσότερων επιλογών. Πατήστε το κουμπί περισσότερες επιλογές και από το μενού που ανοίγει, επιλέξτε Επεξεργασία εγγραφής.

Αυτό θα ανοίξει το σημείωμα για επεξεργασία. Σε αυτήν την οθόνη, μπορείτε να αποκόψετε μέρη του σημειώματος, να το συντομεύσετε, να αλλάξετε το όνομα και να αντικαταστήσετε μέρη του, αν θέλετε. Εφόσον μπορείτε να περικόψετε ένα φωνητικό σημείωμα, είναι λογικό να μπορείτε να το παίξετε στην οθόνη επεξεργασίας. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να σύρετε το δάχτυλό σας στη γραμμή χρόνου του φωνητικού σημειώματος και να το μεταφέρετε μέχρι το τέλος. Μόλις τοποθετηθείτε στο τέλος, θα δείτε ότι το κουμπί Αντικατάσταση έχει αντικατασταθεί με ένα κουμπί Συνέχιση.

  Πώς να κρύψετε τη γραμμή κατάστασης του iOS 7 ή οποιοδήποτε από τα εικονίδια / στοιχεία του

Πατήστε αυτό το κουμπί και μπορείτε να συνεχίσετε την εγγραφή ενός φωνητικού σημειώματος. Όταν τελειώσετε, ο νέος ήχος που ηχογραφήσατε θα προστεθεί στο τέλος του αρχικού. Θα είναι απρόσκοπτη και δεν θα μπορείτε να πείτε πού έγινε η προσθήκη.

Όταν συγχρονίζετε φωνητικές σημειώσεις με το iTunes ή μοιράζεστε αυτό στο οποίο προσθέσατε περισσότερη φωνή, θα κοινοποιούνται ως ένα μόνο αρχείο. Η νέα προσθήκη προστίθεται σε αυτήν όπως μια νέα σελίδα προστίθεται σε ένα υπάρχον έγγραφο.

Μπορείτε να το κάνετε αυτό με οποιονδήποτε αριθμό φωνητικών σημειώσεων στο τηλέφωνό σας. Δεν έχει σημασία πόσο χρονών είναι. Η επιλογή να αντικαταστήσετε ένα μέρος του σημειώματος ή να προσθέσετε περισσότερα σε αυτό θα υπάρχει πάντα. Το μέγεθος και το μήκος ενός επεξεργασμένου σημειώματος θα αλλάξουν προφανώς αφού κάνετε τις επεξεργασίες σας, αλλά εκτός από αυτό, θα είναι ένα απρόσκοπτο αρχείο ήχου.

  Πώς να δημιουργήσετε τα δικά σας καθημερινά αποκόμματα ειδήσεων του Προφήτη [iOS]