Πώς να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox One

Εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox, αλλά δεν μπορείτε επειδή χάσατε τον κωδικό πρόσβασης ή δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις λεπτομέρειες ασφαλείας, ίσως χρειαστεί να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox one. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε μια φόρμα ανάκτησης λογαριασμού από τη Microsoft. Έχετε την επιλογή να προσθέσετε δεδομένα στο εργαλείο που μπορούν να σας βοηθήσουν να επιβεβαιώσετε την ταυτότητά σας. Μια άλλη επιλογή είναι να μεταφέρετε τα δεδομένα σε διαφορετικό Xbox. Έτσι, το Xbox σας συνοδεύεται από ένα εργαλείο ανάκτησης λογαριασμών και είναι η πιο απλή και συχνά χρησιμοποιούμενη μέθοδος επαναφοράς του λογαριασμού σας. Είστε χρήστης του Xbox One και αναρωτιέστε πώς να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox One; Ή πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Xbox εάν ξεχάσατε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας; Μείνετε συντονισμένοι μέχρι το τέλος για να βρείτε όλες τις απαντήσεις. Σας προσφέρουμε έναν χρήσιμο οδηγό που θα λύσει όλες τις αμφιβολίες σας, όπως πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Xbox Live μόνο με την ετικέτα παίκτη σας ή να συνδεθείτε ξανά στο Xbox Live.

Πώς να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox One

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox one και να συνδεθείτε ξανά στο Xbox Live λεπτομερώς με χρήσιμες εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Τι είναι το Classic Gamertag Xbox;

Στο σύμπαν του Xbox, μια ετικέτα παιχνιδιών χρησιμεύει ως εναλλακτική ταυτότητά σας. Αποτελείται από ένα ψευδώνυμο, ένα Gamerpic, ένα προαιρετικό avatar ή φωτογραφία και ορισμένες πληροφορίες που σας αντιπροσωπεύουν όταν παίζετε παιχνίδια και αλληλεπιδράτε με άλλα μέλη της κοινότητας του Xbox. Το κλασικό Gamertag στο οποίο αναφέρεστε είναι πώς εμφανίζεται το όνομά σας σε παλαιότερα παιχνίδια.

Για παράδειγμα, σύμφωνα με το νέο σύστημα, η νέα σας ετικέτα παίκτη θα είναι ο καταστροφέας#1618. Το κλασικό Gamertag είναι το developer1618 επειδή τα παλαιότερα παιχνίδια δεν υποστηρίζουν σύμβολα.

Πώς μπαίνεις στον λογαριασμό σου στο Xbox;

Μπορείτε να μπείτε ή να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Xbox με τη βοήθεια των παρακάτω βημάτων:

1. Αποκτήστε πρόσβαση στον Οδηγό στην κονσόλα πατώντας το κουμπί Xbox από το χειριστήριο.

2. Από την καρτέλα Προφίλ & σύστημα, επιλέξτε Προσθήκη νέου.

3. Εισαγάγετε το email, το τηλέφωνο ή το Skype σας στο συγκεκριμένο πεδίο.

  Τι είναι το Kanban Board και πώς το χρησιμοποιείτε;

4. Στη συνέχεια, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας και συνδεθείτε.

Τώρα, ας δούμε πώς να αποκτήσετε το Xbox σας επιστροφή λογαριασμού εάν ξεχάσατε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς θα ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Xbox εάν ξεχάσατε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας;

Μπορείτε να ανακτήσετε ή να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Xbox με τη βοήθεια του αριθμού τηλεφώνου χρησιμοποιώντας τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα ανάκτησης λογαριασμού Microsoft στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Σημείωση: Θα λάβετε έναν κωδικό ανάκτησης στον αντίστοιχο αριθμό τηλεφώνου. Έχετε την επιλογή να λάβετε τον κωδικό ανάκτησης στο τηλέφωνό σας και να τον επαληθεύσετε περαιτέρω ενώ θα αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας Xbox.

3. Επιλέξτε τη διεύθυνση email ανάκτησης, πληκτρολογήστε το email ανάκτησης και κάντε κλικ στο Λήψη κωδικού.

4. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στο email ανάκτησης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Τώρα, πληκτρολογήστε και πληκτρολογήστε ξανά τον νέο κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

6. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος για να μπείτε στον λογαριασμό σας.

Εάν η παραπάνω μέθοδος δεν λειτούργησε για εσάς, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το φόρμα λογαριασμού ανάκτησης παρέχεται στην υποστήριξη Xbox. Καταβάλετε κάθε δυνατή προσπάθεια για να είστε ακριβείς.

Πώς βρίσκετε το email του παλιού σας λογαριασμού Xbox;

Ακολουθούν τα βήματα για να εντοπίσετε γρήγορα το παλιό σας email του λογαριασμού Xbox

Σημείωση: Αυτή η μέθοδος θα λειτουργήσει μόνο για εσάς εάν έχετε πρόσβαση στο προφίλ σας Xbox στην κονσόλα.

1. Πρέπει να χτυπήσετε το Xbox κουμπί στο χειριστήριό σας για πρόσβαση στον Οδηγό στην κονσόλα Xbox.

2. Επιλέξτε την καρτέλα Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις.

3. Στη συνέχεια, επιλέξτε την καρτέλα Λογαριασμός > Είσοδος, ασφάλεια και κωδικός πρόσβασης.

4. Εδώ, εισαγάγετε τον 6ψήφιο κωδικό πρόσβασης.

5. Η διεύθυνση email σας βρίσκεται στην ενότητα Εμφάνιση στο σπίτι στο κέντρο της οθόνης.

Διαγράφονται παλιοί λογαριασμοί Xbox;

Ναι, ο παλιός σας λογαριασμός Xbox μπορεί να διαγραφεί. Έχετε 60 ημέρες από την ημερομηνία κλεισίματος για να συνδεθείτε και να ανοίξετε ξανά έναν κλειστό λογαριασμό Microsoft/Xbox. Ο λογαριασμός και τα δεδομένα σας λήγουν μετά από αυτό το χρονικό διάστημα με την αδράνεια ως αιτία για το κλείσιμο του λογαριασμού σας.

Μπορείτε να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox. Πρέπει να δώσετε το email και τον κωδικό πρόσβασης του παλιού λογαριασμού σας και να εισαγάγετε τον κωδικό ασφαλείας που στάλθηκε στη διεύθυνση email σας αφού εισαγάγετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας. Μετά από αυτό, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον προηγούμενο λογαριασμό σας Xbox.

Πώς ανακτάτε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox One;

Ευτυχώς, μπορείτε να ανακτήσετε τα διαγραμμένα δεδομένα σας και να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε το Xbox σας. Μια άλλη επιλογή είναι να μεταφέρετε τα δεδομένα σε διαφορετικό Xbox. Εάν έχετε ξεχάσει τον κωδικό πρόσβασης του προηγούμενου λογαριασμού Xbox και δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στις πληροφορίες ασφαλείας του λογαριασμού, η Microsoft παρέχει επίσης μια φόρμα ανάκτησης λογαριασμού.

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό επιθυμίας σας

Έχετε την επιλογή να προσθέσετε πληροφορίες στο εργαλείο που μπορούν να υποστηρίξουν επαλήθευση ταυτότητας. Ενδέχεται να μην μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στη φόρμα επαλήθευσης εάν έχετε ενεργοποιήσει την επαλήθευση σε δύο βήματα για τον προηγούμενο λογαριασμό σας. Για να εντοπίσετε τον προηγούμενο λογαριασμό σας Xbox μέσω της λήψης ενός κωδικού ανάκτησης, ακολουθήστε τα εξής βήματα:

Σημείωση: Απαιτείται ενεργός λογαριασμός email. Πρέπει να έχετε έναν ενεργό λογαριασμό email για να προχωρήσετε στη διαδικασία. Μπορείτε να λάβετε πρόσθετες πληροφορίες σχετικά με το αίτημά σας στέλνοντας email στη διεύθυνση που παρείχατε. Λάβετε υπόψη ότι η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που υποβάλετε θα λάβει τα στοιχεία ανάκτησής σας.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα ανάκτησης λογαριασμού Microsoft στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και κάντε κλικ στο Επόμενο.

Σημείωση: Εκτός από το αναγνωριστικό email σας, μπορείτε επίσης να εισαγάγετε τον αριθμό τηλεφώνου σας για να λάβετε έναν κωδικό ανάκτησης σε αυτήν τη γραμμή. Ο κωδικός ανάκτησης μπορεί να παραδοθεί στο τηλέφωνό σας, όπου μπορείτε να τον επικυρώσετε περαιτέρω και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στον λογαριασμό σας Xbox Live.

3. Επιλέξτε τη διεύθυνση email ανάκτησης ή τον αριθμό τηλεφώνου και κάντε κλικ στην επιλογή Λήψη κωδικού.

4. Πληκτρολογήστε τον κωδικό επαλήθευσης που λάβατε στα εισερχόμενα email ανάκτησης και κάντε κλικ στο Επόμενο.

5. Κάντε κλικ στο Επόμενο αφού εισαγάγετε και επαληθεύσετε τον νέο κωδικό πρόσβασης.

6. Κάντε κλικ στο Sign in για να αποκτήσετε πρόσβαση στον προηγούμενο λογαριασμό σας Xbox με τον νέο κωδικό πρόσβασης που έχετε επαναφέρει.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε πώς να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας Xbox εάν ξεχάσατε το email και τον κωδικό πρόσβασής σας.

Πώς ανακτάτε τον λογαριασμό σας Xbox Live μόνο με την ετικέτα παίκτη σας;

Η ετικέτα παίκτη σας δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την επαναφορά του λογαριασμού σας Xbox Live. Για να επαναφέρετε τον λογαριασμό σας Xbox Live, πρέπει να έχετε μια διεύθυνση email ή πρόσβαση στα προσωπικά σας στοιχεία. Τώρα, ας δούμε πώς να συνδεθείτε ξανά στο Xbox Live.

Πώς συνδέεστε ξανά στο Xbox Live;

Παρόλο που το Xbox One μπορεί να παίξει παιχνίδια εκτός σύνδεσης, το να παίζεις online με το Live είναι πιο ευχάριστο. Δυστυχώς, η διαδικτυακή λειτουργικότητα των κονσολών Xbox μπορεί περιστασιακά να είναι αιτία απογοήτευσης. Στην κονσόλα σας, το πρόβλημα μπορεί μερικές φορές να εμφανιστεί για κάποιο λόγο. Αυτό το σφάλμα στην κονσόλα σας προκαλείται συχνά από προβλήματα με τον διακομιστή. Θα μπορούσαν επίσης να κατηγορηθούν λανθασμένες ρυθμίσεις, ξεπερασμένο υλικολογισμικό ή ασταθή δίκτυα. Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με το συγχρονισμό του Xbox One με το Xbox Live. Και εδώ είναι ένας οδηγός για το πώς μπορείτε να συνδεθείτε ξανά στο Xbox Live με μερικά εύκολα βήματα.

  Ποιες είναι οι Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V;

Μέθοδος 1: Επαληθεύστε την κατάσταση διακομιστών Xbox Live

Όπως αναφέρθηκε στις αιτίες, οι διακομιστές Xbox Live μπορεί να είναι ένας σημαντικός λόγος για να προκληθούν προβλήματα σύνδεσης στην κονσόλα σας. Ένα προσωρινό πρόβλημα με τον διακομιστή μπορεί να ευθύνεται για το σφάλμα που προκύπτει είτε λόγω περιόδου συντήρησης είτε λόγω απροσδόκητης διακοπής λειτουργίας που προκαλείται από σφάλμα υλικού ή κάτι τέτοιο. Επομένως, πρέπει να επισκεφτείτε τη σελίδα κατάστασης διακομιστή Xbox Live για να ελέγξετε εάν υπάρχουν προβλήματα με την υπηρεσία Xbox. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δοκιμάσετε αυτήν τη μέθοδο:

1. Αρχικά, επισκεφθείτε το Κατάσταση Xbox σελίδα.

2. Τώρα, κάντε κλικ στην επιλογή Παιχνίδια & παιχνίδια.

3. Τώρα, ελέγξτε εάν τα παιχνίδια που παίζετε επηρεάζονται από κάποια ζητήματα ή είναι εκτός λειτουργίας.

Εάν το παιχνίδι που θέλετε να εκκινήσετε υπάρχει στη λίστα, περιμένετε να επιλυθεί το πρόβλημα και ελέγξτε ξανά τη σελίδα Κατάσταση Xbox σε κάποιο χρονικό διάστημα. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να κατανοήσετε τα βήματα για την ανάκτηση του παλιού σας λογαριασμού Xbox One.

Μέθοδος 2: Επανεκκινήστε την Κονσόλα Xbox One

Πολλές φορές, οι περισσότεροι από τους κωδικούς σφαλμάτων σχετίζονται με προσωρινά ζητήματα που είναι εύκολο να επιλυθούν με μια απλή επανεκκίνηση. Η επανεκκίνηση της κονσόλας Xbox One ανανεώνει το σύστημα και το επαναφέρει στο κανονικό χωρίς προβλήματα κατά την εκκίνηση ενός παιχνιδιού σε αυτό.

1. Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριο για λίγα δευτερόλεπτα για να ανοίξετε το Power Center.

2. Τώρα, επιλέξτε Επανεκκίνηση κονσόλας, όπως φαίνεται παρακάτω.

3. Τέλος, επιλέξτε την επιλογή Επανεκκίνηση για επιβεβαίωση και προχωρήστε στη διαδικασία.

Μέθοδος 3: Επανασυνδεθείτε στον λογαριασμό Xbox Live

Ας δούμε τα βήματα για να αποσυνδεθείτε και να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Xbox Live.

1. Μεταβείτε στο μενού Προφίλ και συστήματος στην κονσόλα Xbox.

2. Στην περιοχή Προφίλ & σύστημα, επιλέξτε την επιλογή Έξοδος.

3. Αφού αποσυνδεθείτε από τον λογαριασμό σας, μεταβείτε στο Sign in! μενού στην κονσόλα Xbox.

4. Αφού συνδεθείτε ξανά, επανεκκινήστε το παιχνίδι.

Μέθοδος 4: Αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου

Το πρόβλημα συνδεσιμότητας οφείλεται είτε στο ότι η κονσόλα δεν μπορεί να συνδεθεί στο οικιακό δίκτυο είτε στην κακή ποιότητα ροής που οδηγεί σε τυχαίους τερματισμούς λειτουργίας. Σε μια τέτοια κατάσταση, η αντιμετώπιση προβλημάτων σύνδεσης δικτύου βοηθά πολύ. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να ελέγξετε και να εντοπίσετε το πρόβλημα:

1. Πατήστε το κουμπί Xbox στο χειριστήριο για να ανοίξετε το μενού Οδηγός.

2. Τώρα, επιλέξτε καρτέλα Προφίλ & σύστημα > Ρυθμίσεις.

3. Στην καρτέλα Γενικά, ανοίξτε τις Ρυθμίσεις δικτύου.

4. Τώρα, επιλέξτε Δοκιμή σύνδεσης δικτύου στο μενού Αντιμετώπιση προβλημάτων.

Αφού ολοκληρωθεί η δοκιμή, βεβαιωθείτε ότι το δίκτυο λειτουργεί κανονικά για το Xbox σας και ότι έχει δημιουργηθεί η επανασύνδεση.

Πόσο χρονών είναι το Xbox Live;

Xbox Live Το διαδικτυακό δίκτυο τυχερών παιχνιδιών κυκλοφόρησε το 2002, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να συμμετέχουν σε διαδικτυακούς ανταγωνισμούς. Το Xbox Live έχει σχεδόν δύο εκατομμύρια συνδρομητές, καθιστώντας το ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια της κονσόλας.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να ανακτήσετε τον παλιό σας λογαριασμό Xbox one και να συνδεθείτε ξανά στο Xbox Live με τα λεπτομερή βήματα για τη βοήθειά σας. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.