Τι είναι μια πύλη λογαριασμού Snapchat;

Το Snapchat είναι μια πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που κυκλοφόρησε το 2011. Υπήρξε ένας από τους κορυφαίους ηγέτες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης μαζί με το Instagram και το TikTok για αρκετό καιρό. Η εφαρμογή Snapchat είναι διάσημη για τα φίλτρα και τις δυνατότητες απορρήτου της. Επιτρέπει επίσης στους χρήστες να συνομιλούν με άτομα σε όλο τον κόσμο και να μοιράζονται περιεχόμενο πολυμέσων μαζί τους. Αλλά αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι όλα τα μέσα και τα μηνύματα εξαφανίζονται μέσα σε δευτερόλεπτα από την προβολή. Άλλες λειτουργίες, όπως Ιστορίες, Αναμνήσεις, Streaks και For My Eyes Only προσθέτουν στη διασκέδαση. Το Snapchat μπορεί να γίνει εθιστικό μερικές φορές που μπορεί να σας κάνει να θέλετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat. Εάν δεν ξέρετε πού βρίσκεται η πύλη λογαριασμού στο Snapchat, συνεχίστε να διαβάζετε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος. Θα μάθετε πώς να βρείτε τη διαδρομή προς την πύλη του λογαριασμού σας Snapchat και θα μάθετε γιατί ο λογαριασμός σας Snap είναι μόνιμα κλειδωμένος.

Τι είναι μια πύλη λογαριασμού Snapchat;

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να μάθετε αναλυτικά τι είναι η πύλη λογαριασμού Snapchat.

Πού βρίσκεται η Πύλη λογαριασμού στο Snapchat;

Οι λογαριασμοί Snapchat μπορούν να απενεργοποιηθούν με πρόσβαση στην πύλη λογαριασμού Snapchat σε τηλέφωνα Android. Αλλά ίσως αναρωτιέστε πού βρίσκεται η πύλη λογαριασμού στο Snapchat. Μπορείτε να το βρείτε στη σελίδα υποστήριξης Snapchat στις Ρυθμίσεις σας. Αναζητήστε την ερώτηση πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Snapchat και εκεί θα μπορείτε να δείτε έναν σύνδεσμο προς την πύλη λογαριασμού Snapchat.

  Πώς να στείλετε ένα φωνητικό μήνυμα Snapchat

Τι είναι μια πύλη λογαριασμού Snapchat;

Η Πύλη λογαριασμού Snapchat επιτρέπει στους χρήστες να διαγράφουν τους λογαριασμούς τους στο Snapchat χρησιμοποιώντας τα ονόματα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής τους. Είναι ο μόνος τρόπος για να διαγράψετε έναν λογαριασμό Snapchat για χρήστες Android.

Μπορείτε να συνδεθείτε στο Snapchat από τον Ιστό;

Ναί. Το Snapchat ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό το έτος ότι το Snapchat μπορεί πλέον να είναι προσβάσιμο σε ένα πρόγραμμα περιήγησης, μεταβαίνοντας στο Snapchat για Web σελίδα. Οι χρήστες μπορούν να συνομιλούν και να μοιράζονται βίντεο ή εικόνες με άλλους στην έκδοση web του Snapchat. Οι κλήσεις μπορούν επίσης να πραγματοποιηθούν στον ιστότοπο και οι φακοί μπορούν πλέον να χρησιμοποιηθούν σε πραγματικό χρόνο κατά τη διάρκεια βιντεοκλήσης. Επιπλέον, η δυνατότητα Privacy Screen εξασφαλίζει μια ασφαλή εμπειρία Snap για τους χρήστες του Snap.

Πώς διαγράφετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat;

Είναι πολύ πιο εύκολο να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Snapchat σε μια συσκευή iOS σε σύγκριση με μια συσκευή Android. Για συσκευές Android, πρώτα, θα πρέπει να αποκτήσετε πρόσβαση στην πύλη λογαριασμού Snapchat για να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας. Μετά από 30 ημέρες από την απενεργοποίηση, ο λογαριασμός θα διαγραφεί αυτόματα από την ομάδα του Snapchat. Ακολουθήστε τις οδηγίες που αναφέρονται παρακάτω για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Snapchat σε συσκευές Android:

1. Ανοίξτε το Snapchat εφαρμογή στη συσκευή σας.

Σημείωση: Βεβαιωθείτε ότι είστε συνδεδεμένοι στο λογαριασμό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία της οθόνης σας.

3. Πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις για να μεταβείτε στην πύλη λογαριασμού Snapchat.

4. Σύρετε προς τα κάτω και επιλέξτε Χρειάζομαι βοήθεια στην ενότητα Υποστήριξη.

5. Αναζητήστε τις λέξεις-κλειδιά Διαγραφή λογαριασμού στο πλαίσιο αναζήτησης.

6. Επιλέξτε την ερώτηση Πώς μπορώ να διαγράψω τον λογαριασμό μου στο Snapchat;

7. Πατήστε στον σύνδεσμο της πύλης λογαριασμών Snapchat, όπως φαίνεται παρακάτω.

  Μπορεί να εντοπιστεί το Snapchat;

8. Εισαγάγετε το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας και πατήστε ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Γιατί δεν μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Snapchat;

Δυστυχώς, το Snapchat δεν έχει επιλογή απευθείας διαγραφής του λογαριασμού σας στο Snapchat. Αντίθετα, πρέπει πρώτα να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας προσωρινά και μετά από 30 ημέρες απενεργοποίησης, ο λογαριασμός σας θα διαγραφεί αυτόματα. Εάν συνδεθείτε πριν από τη λήξη της περιόδου των 30 ημερών, ο λογαριασμός θα επανενεργοποιηθεί. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε τι είναι η πύλη λογαριασμού Snapchat.

Μπορείτε να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat;

Ναι, μπορείτε να ανακτήσετε έναν διαγραμμένο λογαριασμό Snapchat εντός 30 ημερών από τη διαγραφή του. Είναι αδύνατο να ανακτήσετε έναν λογαριασμό Snapchat εάν έχουν περάσει πάνω από 30 ημέρες από τη διαγραφή του λογαριασμού.

Το Snapchat διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς;

Όχι, το Snapchat δεν διαγράφει ποτέ ανενεργούς λογαριασμούς. Ωστόσο, μετά την απενεργοποίηση του λογαριασμού σας στο Snapchat, ο λογαριασμός θα διαγραφεί οριστικά μετά από 30 ημέρες αδράνειας στον λογαριασμό.

Γιατί ο λογαριασμός σας Snap είναι οριστικά κλειδωμένος;

Το Snapchat ακολουθεί αυστηρές πολιτικές και οδηγίες που θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε ατυχείς απαγορεύσεις για ορισμένους χρήστες. Ας ρίξουμε μια ματιά στους λόγους για τους οποίους ο λογαριασμός σας Snap είναι οριστικά κλειδωμένος:

  • Παραβίαση των Οδηγιών κοινότητας και των Όρων Παροχής Υπηρεσιών του Snapchat. Αυτό περιλαμβάνει ρητορική μίσους, γυμνό, χρήση αυτοματοποιημένων ρομπότ για την πώληση προϊόντων, προώθηση ακατάλληλων ατζέντηδων και πολλά άλλα.

  • Το Snapchat κλειδώνει τον λογαριασμό σας εάν έχει χρησιμοποιηθεί άγνωστη συσκευή για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας, το κάνει για να προστατεύσει τον λογαριασμό σας από τυχόν ατυχήματα.
  • Εάν χρησιμοποιείτε εφαρμογές τρίτων για να συνδεθείτε στους λογαριασμούς σας, όπως αυτές που σας δίνουν λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας ή τα εργαλεία stalker, ο λογαριασμός σας κλειδώνεται οριστικά.

Γιατί να διαγράψει το Snapchat τον λογαριασμό σας;

Παρόλο που το Snapchat δεν διαγράφει ανενεργούς λογαριασμούς, μπορεί να υπάρχουν ορισμένοι λόγοι για τους οποίους μπορεί να διαγράψει τον λογαριασμό σας:

  • Έχετε έναν ψεύτικο λογαριασμό και τον χρησιμοποιείτε κατάχρηση για να διαδώσετε ψεύτικες πληροφορίες σχετικά με το πραγματικό άτομο.
  • Χρησιμοποιείτε εφαρμογές/εργαλεία τρίτων για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Snapchat. Οι εφαρμογές ή οι εξομοιωτές Stalker είναι μερικά παραδείγματα. Αυτές οι εφαρμογές/εργαλεία κλέβουν τις πληροφορίες σας και δεν είναι εξουσιοδοτημένες, γεγονός που οδηγεί στη διαγραφή λογαριασμών.
  • Εάν ήσασταν τρελά ενεργός σε έναν λογαριασμό με μη επαληθευμένο email και αριθμό τηλεφώνου, το Snapchats τον θεωρεί ψεύτικο λογαριασμό και μπορεί τελικά να τον διαγράψει.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε τι είναι η πύλη λογαριασμού Snapchat.

Πώς διαγράφετε έναν λογαριασμό Snapchat στον οποίο δεν μπορείτε να συνδεθείτε;

Δεδομένου ότι είναι αδύνατο να διαγράψετε έναν λογαριασμό Snapchat χωρίς να συνδεθείτε, θα πρέπει πρώτα να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας και στη συνέχεια να διαγράψετε τον λογαριασμό σας. Μπορείτε να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Snap χρησιμοποιώντας το email ή τον αριθμό τηλεφώνου που είναι συνδεδεμένος με τον λογαριασμό σας. Για να μάθετε πώς να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού Snapchat, ακολουθήστε προσεκτικά τα βήματα που αναφέρονται παρακάτω:

1. Εκκινήστε το Snapchat στο τηλέφωνό σας.

2. Πληκτρολογήστε το όνομα χρήστη σας και πατήστε Ξεχάσατε τον κωδικό σας;

3. Επιλέξτε είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω email για επαναφορά του κωδικού πρόσβασης. Για αυτήν την επίδειξη, χρησιμοποιούμε Email.

4. Εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας και πατήστε Υποβολή.

5. Ελέγξτε τα εισερχόμενά σας και κάντε κλικ στον σύνδεσμο επαναφοράς για να επαναφέρετε τον κωδικό πρόσβασής σας.

6. Τώρα, μεταβείτε στην πύλη λογαριασμού και συνδεθείτε.

Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε τι είναι η πύλη λογαριασμού Snapchat.

Πώς έρχεστε σε επαφή με το Snapchat;

Εάν θέλετε να αναφέρετε ένα πρόβλημα ή έχετε απορίες σχετικά με το Snapchat, μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ομάδα Υποστήριξης του Snapchat. Το Snapchat διαθέτει μια ειδική σελίδα υποστήριξης για τους χρήστες του. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να έρθετε σε επαφή με το Snapchat:

1. Αποκτήστε πρόσβαση στο Snapchat στη συσκευή σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του προφίλ σας στην επάνω αριστερή γωνία.

3. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο με το γρανάζι Ρυθμίσεις.

4. Επιλέξτε Χρειάζομαι βοήθεια που βρίσκεται στην ενότητα Υποστήριξη.

5. Τέλος, πατήστε Επικοινωνήστε μαζί μας.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε τι είναι η πύλη λογαριασμού Snapchat και γιατί ο λογαριασμός σας snap είναι οριστικά κλειδωμένος. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.