Μπορούν δύο λογαριασμοί Facebook να έχουν το ίδιο email;

Το Facebook είναι ένας ιστότοπος που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέονται διαδικτυακά με φίλους, συναδέλφους και αγνώστους αφού δημιουργήσουν ένα δωρεάν προφίλ. Ενθαρρύνει επίσης τους χρήστες να μοιράζονται τις απόψεις και τις απόψεις τους με όποιον αριθμό ατόμων επιλέξουν, μαζί με εικόνες, μουσική, βίντεο και άρθρα. Οι άνθρωποι μπορούσαν επίσης να παρακολουθούν τι έκαναν οι φίλοι τους στο διαδίκτυο χωρίς να δημιουργούν διαφορετικούς λογαριασμούς για κάθε ιστότοπο ή εφαρμογή και μπορούσαν να μοιραστούν τις διαδικτυακές τους δραστηριότητες με τους συνομηλίκους τους. Το Facebook προσφέρει στους ανθρώπους ένα περιβάλλον για να εγγραφούν σε νέα και να συνδεθούν με διάφορους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Επιτρέπει στους χρήστες να αλληλεπιδρούν με το άτομο που έχουν προσθέσει ως φίλο σε αυτήν την πλατφόρμα. Χρησιμοποιείται επίσης ως μια εξαιρετική αγορά για πολλούς επιχειρηματίες, γεγονός που τους επιτρέπει πράγματι να έχουν μια μεγαλύτερη αγορά σε όλο τον κόσμο. Αλλά συχνά ανησυχούμε για την ύπαρξη πολλών λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αλλά εξακολουθούμε να είμαστε περίεργοι. Υπάρχει πάντα μια αμφιβολία για τους χρήστες εάν μπορούν να έχουν δύο λογαριασμούς Facebook το ίδιο email. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε εάν μπορείτε να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς Facebook με μία διεύθυνση email και εάν είναι δυνατά 2 Facebook με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου ή όχι. Επίσης, θα μάθετε πώς να διαγράφετε έναν λογαριασμό στο Facebook και να διατηρείτε άλλους.

Μπορούν δύο λογαριασμοί Facebook να έχουν το ίδιο email;

Θα μάθετε εάν μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Facebook με το ίδιο email περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Ορίστε την απάντηση εκτός γραφείου για μηνύματα που αποστέλλονται στη σελίδα σας στο Facebook

Μπορούν δύο λογαριασμοί Facebook να έχουν το ίδιο email;

Όχι, δεν μπορείτε να δημιουργήσετε δύο λογαριασμούς Facebook με το ίδιο email. Αλλά το Facebook σάς επιτρέπει να έχετε διαφορετικές σελίδες με τον ίδιο λογαριασμό για διαφορετικούς σκοπούς. Επίσης, το Facebook δεν επιτρέπει τη συγχώνευση 2 διαφορετικών λογαριασμών.

Τι συμβαίνει αν έχετε δύο λογαριασμούς στο Facebook;

Σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις του Facebook, ένα άτομο δεν πρέπει να έχει περισσότερους από έναν προσωπικούς λογαριασμούς στο FB. Εάν παρατηρηθεί, ο λογαριασμός μπορεί να κλείσει. Αλλά μπορείτε να έχετε διαφορετικές σελίδες με τον ίδιο λογαριασμό για διαφορετικούς σκοπούς.

Πώς να δημιουργήσετε πολλούς λογαριασμούς Facebook ταυτόχρονα με μία διεύθυνση email;

Δεν είναι δυνατή η δημιουργία πολλών λογαριασμών ταυτόχρονα με μία διεύθυνση email. Αλλά ένας χρήστης μπορεί να έχει πολλές σελίδες από έναν λογαριασμό.

  Πώς να δημιουργήσετε και να μοιραστείτε μια ιστορία στο Facebook

Πώς να έχετε δύο λογαριασμούς Facebook με το ίδιο αναγνωριστικό email;

Όχι, δεν μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Facebook με το ίδιο email.

Μπορείτε να έχετε 2 Facebook με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου;

Όχι, δεν μπορείτε να έχετε 2 λογαριασμούς Facebook με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου. Καθώς οι πληροφορίες υπάρχουν ήδη στη βάση δεδομένων του Facebook, δεν μπορείτε να έχετε άλλον λογαριασμό με τον ίδιο αριθμό τηλεφώνου.

Πώς να χρησιμοποιήσετε δύο Facebook σε ένα κινητό τηλέφωνο;

Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε και να χρησιμοποιήσετε δύο λογαριασμούς FB σε έναν, αλλά μπορείτε να δημιουργήσετε πολλές σελίδες, οι οποίες λειτουργούν σαν ξεχωριστοί λογαριασμοί. Για να δημιουργήσετε μια σελίδα στο Facebook, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

Σημείωση: Και για τα δύο Android και iOS συσκευές.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Facebook στο τηλέφωνό σας.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ.

3. Πατήστε Σελίδες.

4. Πατήστε Δημιουργία για να δημιουργήσετε μια νέα σελίδα.

5. Εισαγάγετε το όνομα της σελίδας και πατήστε Επόμενο.

6. Επιλέξτε την κατηγορία που θέλετε και πατήστε Δημιουργία.

Η σελίδα σας δημιουργήθηκε και τώρα μπορείτε να προσθέσετε λεπτομέρειες στη σελίδα σας στο Facebook και να τη χρησιμοποιήσετε ως δεύτερο λογαριασμό ενώ χρησιμοποιείτε τον πρώτο ταυτόχρονα.

Μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook και να ξεκινήσετε έναν νέο;

Ναι, μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Facebook και να ξεκινήσετε έναν νέο. Το Facebook δεν σας επιτρέπει να δημιουργήσετε νέο λογαριασμό εκτός και αν διαγραφεί ο παλαιότερος. Και σε περίπτωση που διαγράφετε τον λογαριασμό, θυμηθείτε ότι θα χάσετε όλους τους φίλους, τις αναρτήσεις και τα μηνύματά σας από τον λογαριασμό. Διαβάστε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε αν μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Facebook το ίδιο email.

  Πώς να δείτε ποιες εταιρείες ανεβάζουν δεδομένα σχετικά με εσάς στο Facebook

Πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό στο Facebook και να διατηρήσετε άλλους;

Μπορείτε να διαγράψετε έναν λογαριασμό FB και να χρησιμοποιήσετε τους άλλους που έχετε δημιουργήσει με διαφορετικούς αριθμούς email ή τηλεφώνου. Ας δούμε πώς να διαγράψετε έναν λογαριασμό στο Facebook.

1. Πρόσβαση στο Ιστοσελίδα Facebook μέσω του προγράμματος περιήγησής σας και συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο με το κάτω βέλος από την επάνω δεξιά γωνία της οθόνης.

3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο Settings & privacy.

4. Επιλέξτε Ρυθμίσεις.

5. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή Οι πληροφορίες σας στο Facebook από το αριστερό παράθυρο.

6. Κάντε κλικ στο Προβολή δίπλα στην επιλογή Απενεργοποίηση και διαγραφή.

7. Επιλέξτε το κουμπί επιλογής Διαγραφή λογαριασμού και κάντε κλικ στο Συνέχεια στη διαγραφή λογαριασμού.

8. Κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού.

9. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασης και κάντε κλικ στο Continue.

10. Πάλι, κάντε κλικ στο Διαγραφή λογαριασμού από το αναδυόμενο παράθυρο.

11. Τώρα, συνδεθείτε στο διαφορετικό σας λογαριασμό Facebook με διαφορετικό email ή αριθμό τηλεφώνου.

Πώς μπορείτε να μάθετε εάν κάποιος χρησιμοποιεί τη διεύθυνση email σας;

Το Facebook στέλνει επαλήθευση μέσω email και ειδοποιήσεις σχετικά με τη δραστηριότητα σύνδεσής σας. Εάν βρείτε κάτι ύποπτο, μπορείτε να επικοινωνήσετε με την υποστήριξη του Facebook και να τους ενημερώσετε για το ζήτημα.

Πώς μπορείτε να καταλάβετε εάν κάποιος κοιτάζει το Gmail σας;

Θα λαμβάνετε ειδοποιήσεις για τα στοιχεία σύνδεσής σας στο Gmail. Εάν κάποιος κοιτάζει το Gmail σας από άλλη συσκευή, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασής σας για ασφάλεια.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε εάν μπορείτε να έχετε δύο λογαριασμούς Facebook ίδιο email και πολλούς λογαριασμούς Facebook με μία διεύθυνση email. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.