Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό επιθυμίας σας

Το Wish είναι ένας ιστότοπος/εφαρμογή διαδικτυακών αγορών, όπως το Amazon και το eBay, όπου μπορείτε να αγοράσετε προϊόντα που κυμαίνονται από ρολόγια έως διακόσμηση σπιτιού έως επώνυμα ρούχα στη χαμηλότερη δυνατή τιμή. Ωστόσο, το Wish αντιμετώπισε πολλά προβλήματα που οδήγησαν στη δυσφήμισή του. Από τις καθυστερημένες αφίξεις μετά από μήνες παραγγελιών και την προσπάθεια παροχής φθηνών αντικειμένων, το Wish έχει επιδεινωθεί στην ποιοτική του αξιολόγηση. Στη συνέχεια, μπορεί να θέλετε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Wish σας. Διαβάστε αυτόν τον χρήσιμο οδηγό για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο διαγραφής του λογαριασμού Wish όταν δεν μπορείτε πλέον να χρησιμοποιήσετε το Wish. Επίσης, θα μάθετε πώς να διαγράφετε εργοστασιακά εγκατεστημένες εφαρμογές και να διαγράφετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Wish.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό επιθυμίας σας

Θα μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Wish σας περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

Μπορείτε να διαγράψετε τις εργοστασιακά εγκατεστημένες εφαρμογές;

Ναί. Οι εργοστασιακές εφαρμογές είναι εφαρμογές bloatware όπως το Calculator, το Google Chrome και άλλες που είναι προεγκατεστημένες στα smartphone μας. Αυτές οι εφαρμογές αποτελούν μέρος του Android OS Build (Μνήμη μόνο για ανάγνωση) και δεν είναι εύκολο να τις αντιμετωπίσετε όταν έχετε λιγότερο χώρο αποθήκευσης στο τηλέφωνό σας. Διαβάστε τον οδηγό μας Πώς να αφαιρέσετε εφαρμογές που τα τηλέφωνα Android δεν σας επιτρέπουν να απεγκαταστήσετε και να εφαρμόσετε το ίδιο.

  Πώς να αφαιρέσετε γραφικά στοιχεία από το Κέντρο ειδοποιήσεων σε Mac

Είναι το Wish ένας νόμιμος ιστότοπος;

Ναί. Επιθυμία είναι ένας νόμιμος διαδικτυακός ιστότοπος πώλησης προϊόντων, όπως το Amazon και το eBay, που εισάγει προϊόντα από τον άμεσο πωλητή χωρίς να χρειάζεται να πληρώσουμε για τυχόν έξοδα διαμεσολάβησης. Αυτός είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους το Wish παρέχει κάθε είδους αντικείμενο στις φθηνότερες δυνατές τιμές, από πουκάμισα μέχρι ρολόγια. Τα περισσότερα από τα προϊόντα που πωλούνται από το Wish αποστέλλονται απευθείας από χώρες όπως η Κίνα. Επομένως, κάποιος πρέπει να είναι ευαίσθητος στην ποιότητα των αντικειμένων που φτάνουν στο κατώφλι του μετά από μήνες παραγγελίας. Επίσης, ενώ εκδίδει μια επιστροφή από απομακρυσμένες περιοχές όπως η Κίνα, η Wish χρεώνει ειδικούς φόρους κατανάλωσης στη αποστολή της μεγαλύτερης από το ποσό που πραγματικά πληρώνει κάποιος για το προϊόν.

Πώς θα φτάσετε στον λογαριασμό επιθυμιών σας;

Θα λάβετε τον λογαριασμό Wish στον ιστότοπο Wish μόλις εγγραφείτε επιτυχώς στο Wish.

1. Ανοίξτε το Ιστοσελίδα ευχών σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Κάντε κλικ στην επιλογή Είσοδος από την επάνω δεξιά γωνία.

3. Εισαγάγετε τα στοιχεία και κάντε κλικ στο Συνέχεια στην ενότητα Εγγραφή.

Μόλις καταχωρήσετε τον λογαριασμό σας στο Wish, μπορείτε να συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας Wish ενώ συνδέεστε στο λογαριασμό σας.

Γιατί δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο Wish;

Εάν δεν μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Wish, μπορείτε να ξεκινήσετε ελέγχοντας τη σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο. Ενδεχομένως, να μην μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας Wish λόγω μιας διαταραγμένης σύνδεσης στο διαδίκτυο. Όταν γίνει σταθερό, δοκιμάστε ξανά μετά από κάποιο χρονικό διάστημα. Εάν έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Wish από έναν λογαριασμό Google, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση σε αυτόν την επόμενη φορά μόνο μέσω Google. Η άλλη επιλογή της επιλογής σύνδεσης στο Facebook δεν θα λειτουργούσε σε αυτήν την περίπτωση.

  Ένας οδηγός εισαγωγής στο AWS Fargate

Πώς διαγράφετε πράγματα κατά την επιθυμία;

Η διαγραφή στοιχείων στο Wish, όπως τα προϊόντα που τοποθετούνται στο καλάθι του Wish, είναι εύκολη αφού συνδεθείτε στο λογαριασμό σας. Μπορείτε επίσης να διαγράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Wish όπως πάντα και να επιλέξετε τη διαγραφή προϊόντων όταν είναι απαραίτητο. Το καλάθι ευχών λειτουργεί όπως τα ηλεκτρονικά καρότσια στο Amazon και άλλες διαδικτυακές πλατφόρμες πώλησης προϊόντων.

1. Επισκεφθείτε το Ιστοσελίδα ευχών σε ένα πρόγραμμα περιήγησης.

2. Κάντε κλικ στο Προβολή καλαθιού.

3. Επιλέξτε 0 (Μηδέν) στο μενού ποσότητας.

4. Κάντε κλικ στο Ναι για να αφαιρέσετε τα πράγματά σας από το καλάθι επιθυμιών.

Πώς διαγράφετε ένα email επιθυμίας;

Μόλις συνδεθείτε ή εγγραφείτε μέσω ενός Λογαριασμού Google, πρέπει να χρησιμοποιείτε τη συγκεκριμένη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάθε φορά που αποκτάτε πρόσβαση στον λογαριασμό σας Wish. Ωστόσο, μπορείτε να ενημερώσετε τη διεύθυνση email σας στον λογαριασμό σας Wish. Δείτε τα παρακάτω βήματα για να μάθετε πώς να διαγράψετε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Wish.

1. Πλοηγηθείτε στο δικό σας Λογαριασμός επιθυμίας στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Τοποθετήστε το δείκτη του ποντικιού πάνω από την εικόνα του προφίλ σας και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

3. Κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.

4. Εισαγάγετε τη νέα σας διεύθυνση email στο πλαίσιο και κάντε κλικ στο Ενημέρωση email.

5. Κάντε κλικ στο Email_previous_email στο αναδυόμενο παράθυρο.

6. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που στάλθηκε στη διεύθυνση email σας και πατήστε το πλήκτρο Enter.

7. Κάντε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση στο email που στάλθηκε στην προηγούμενη διεύθυνση email σας.

Διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Wish σας.

  Διορθώστε το Spotify Wrapped Not Work

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό επιθυμίας σας;

Εάν η περιοχή σας είναι εκτός της ισχύουσας νομοθεσίας περί απορρήτου, δεν θα μπορείτε να επεξεργαστείτε το αίτημα διαγραφής σας. Ωστόσο, μπορείτε σίγουρα να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας Wish.

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός επιθυμίας στο πρόγραμμα περιήγησης για κινητά.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ και επιλέξτε Ρυθμίσεις.

3. Πατήστε Ρυθμίσεις λογαριασμού > Διαχείριση λογαριασμού.

4. Πατήστε Απενεργοποίηση λογαριασμού εάν θέλετε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας.

5. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που εστάλη στο email σας.

6. Επιλέξτε έναν λόγο και πατήστε Συνέχεια.

7. Πατήστε Απενεργοποίηση του λογαριασμού μου για να επιβεβαιώσετε την απενεργοποίησή σας.

Πώς διαγράφετε οριστικά τον λογαριασμό επιθυμιών σας;

Το Wish υποστηρίζει τη διαδικασία διαγραφής σύμφωνα με τη γεωγραφική θέση του χρήστη. Εάν η γεωγραφική σας τοποθεσία είναι εκτός της ισχύουσας νομοθεσίας περί απορρήτου, θα μπορείτε να απενεργοποιήσετε μόνο τον λογαριασμό σας Wish. Σε αυτήν την περίπτωση, δεν θα μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό Wish σας.

Σημείωση: Μόλις διαγραφεί ο λογαριασμός σας, δεν θα μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

1. Συνδεθείτε στο δικό σας Λογαριασμός επιθυμίας στο πρόγραμμα περιήγησης.

2. Πατήστε στο εικονίδιο του χάμπουργκερ > Ρυθμίσεις > Ρυθμίσεις λογαριασμού > Διαχείριση λογαριασμού > Οριστική διαγραφή λογαριασμού.

3. Εισαγάγετε τον κωδικό επαλήθευσης που εστάλη στο email σας.

4. Επιλέξτε την επιθυμητή αιτία και πατήστε Συνέχεια.

5. Πατήστε Μόνιμη διαγραφή του λογαριασμού μου για να επιβεβαιώσετε τη διαγραφή σας.

Πώς διαγράφετε την ευχή από το τηλέφωνό σας;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να διαγράψετε τον λογαριασμό Wish από ένα πρόγραμμα περιήγησης τηλεφώνου.

Γιατί δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό επιθυμίας σας;

Εάν δεν μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Wish, ενδέχεται να υπάρχει ασταθής σύνδεση στο Διαδίκτυο. Ελέγξτε το και δοκιμάστε ξανά. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Wish σας ακόμα κι αν η περιοχή πρόσβασής σας δεν είναι νόμος περί απορρήτου.

***

Ελπίζουμε ότι αυτός ο οδηγός ήταν χρήσιμος και μπορέσατε να κατανοήσετε πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό Wish και να διαγράψετε τις εργοστασιακά εγκατεστημένες εφαρμογές. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το θέμα που θέλετε να μάθετε στο επόμενο άρθρο μας.