Ποιες είναι οι Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V;

Αν είστε άπληστος online gamer, τότε δεν υπάρχει αμφιβολία για τη γοητεία σας με τα βιντεοπαιχνίδια. Η κοινωνικοποίηση μέσω αυτών των παιχνιδιών έχει γίνει δημοφιλής παράγοντας τα τελευταία χρόνια, ειδικά με τα παιχνίδια που διαθέτουν λειτουργία για πολλούς παίκτες. Ένα τέτοιο ευρέως γνωστό παιχνίδι πολεμικής στρατηγικής turn based είναι το Civilization V. Αυτή η σειρά παιχνιδιών 4X αναπτύχθηκε από μια εταιρεία με έδρα την Αμερική, την Firaxis Games, Inc. Τώρα, είναι φυσιολογικό αν έχετε σύγχυση σχετικά με τις προδιαγραφές και τις απαιτήσεις του παιχνιδιού, καθώς υπάρχουν πολλά από αυτά. Αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να μάθετε για τις απαιτήσεις του Civilization V PC. Επίσης, θα έχετε σαφήνεια σχετικά με τη λειτουργία του Civilization 5 σε υπολογιστές Windows 8, 10 ή Mac. Συνεχίστε λοιπόν να διαβάζετε!

Ποιες είναι οι Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V;

Είναι ένα παιχνίδι που σας επιτρέπει να δημιουργήσετε έναν πολιτισμό των προϊστορικών χρόνων μέσω ενός χάρτη που δημιουργείται διαδικαστικά. Εδώ, μπορείτε να πάτε στον πόλεμο και να δημιουργήσετε μια ισχυρή αυτοκρατορία μέσω της οικονομικής ανάπτυξης, της διπλωματίας, της έρευνας και της εξερεύνησης διαφόρων νέων τεχνολογιών και πολεμικών τεχνικών για να κερδίσετε άλλους μεγάλους ηγέτες. Επιπλέον, μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του παιχνιδιού που συνέβαλαν πάρα πολύ στην επιτυχία του παρατίθενται παρακάτω.

  • Το παιχνίδι προσφέρει έναν απίστευτο κόσμο προβάλλοντας τα εξαιρετικά ρεαλιστικά γραφικά του.
  • Η διαισθητική διεπαφή τους επιτρέπει στους νέους παίκτες να προσαρμοστούν εύκολα στο παιχνίδι.
  • Ένας εξαιρετικός κόμβος κοινότητας εντός του παιχνιδιού και η λειτουργία πολλών παικτών επιτρέπουν στους παίκτες να ανταγωνίζονται και να συνδέονται με παίκτες σε όλο τον κόσμο.
  • Το παιχνίδι γίνεται εύκολα συμβατό με μια ποικιλία συστημάτων και φορητών υπολογιστών.

List of Civilization 5 Versions

Υπάρχουν δύο διαθέσιμες εκδόσεις του Civilization 5, τις οποίες θα μπορούσατε να ονομάσετε πακέτα επέκτασης. Δίνονται στους παρακάτω δείκτες.

  • Civilization V: Gods & Kings – Αυτό είναι το πρώτο πακέτο επέκτασης. Αυτή η συγκεκριμένη επέκταση καλύπτει κυρίως Θεούς και θρησκείες που κηρύσσονται σε όλο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένων εννέα νέων θαυμάτων και πολιτισμών, ενισχυμένης ναυτικής μάχης με τεχνική βοήθεια και κατασκοπείας για να γίνει και να χτιστεί μια πιο ισχυρή αυτοκρατορία.

  • Sid Meier’s Civilization® V: Brave New World – Αυτό είναι το δεύτερο πακέτο επέκτασης. Είναι ενδιαφέρον ότι αυτή η νέα έκδοση προσφέρει διεθνείς εμπορικές διαδρομές, ένα παγκόσμιο συνέδριο και μερικά νέα θαύματα, πολιτισμούς και ιδεολογίες.

Ποιες είναι οι Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V στα Windows;

Το παιχνίδι Sid Meier’s Civilization® V είναι ευρέως γνωστό για την έντασή του σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια. Λόγω αυτού του γεγονότος είναι πιθανό ο υπολογιστής σας να μην μπορεί να το χειριστεί μερικές φορές. Επομένως, είναι επιτακτική ανάγκη να πληροίτε τις ελάχιστες απαιτήσεις συστήματος για μια απρόσκοπτη εμπειρία παιχνιδιού. Εδώ, θα λάβετε απάντηση στο ερώτημά σας σχετικά με το αν το Civilization 5 λειτουργεί στα Windows 10 ή όχι. Διαβάστε τις απαιτήσεις που δίνονται παρακάτω και βεβαιωθείτε ότι είναι διαθέσιμα όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα.

Minimum Civilization V Απαιτήσεις Η/Υ

Οι ελάχιστες απαιτούμενες προδιαγραφές του Πολιτισμός V Το παιχνίδι αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. Είναι υποχρεωτικό να πληροίτε αυτά τα ελάχιστα κριτήρια που έχει θέσει ο προγραμματιστής για να ξεκινήσει το ίδιο το παιχνίδι. Επομένως, εάν είστε πρωτάρης παίκτης, αυτή είναι η καλύτερη προδιαγραφή παιχνιδιού που μπορείτε να ξεκινήσετε από το αρχικό στάδιο. Ωστόσο, αν θέλετε να ζήσετε το παιχνίδι με τις πλήρεις δυνατότητές του, ελέγξτε τις προτεινόμενες απαιτήσεις που δίνονται για το λειτουργικό σύστημα windows.

OS (Λειτουργικό Σύστημα)
Windows® Vista SP2/ Windows® 7
Επεξεργαστής
Intel Core 2 Duo 1,8 GHz ή AMD Athlon X2 64 2,0 ​​GHz
Μνήμη
2 GB RAM
Κάρτα γραφικών
256 MB ATI HD2600 XT ή καλύτερο, 256 MB nVidia 7900 GS ή καλύτερο ή Core i3 ή καλύτερα ενσωματωμένα γραφικά
DirectX
DirectX® έκδοση 9.0c
Χώρος σκληρού δίσκου
8 GB δωρεάν μέγεθος αρχείου
Ήχος
Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 9.0c
ODD (Μονάδα οπτικού δίσκου)
Απαιτείται για εγκατάσταση με δίσκο

Προτεινόμενες Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V

Σε αντίθεση με τις προδιαγραφές ελάχιστων απαιτήσεων του παιχνιδιού, οι προτεινόμενες απαιτήσεις χρησιμοποιούνται συνήθως από επαγγελματίες παίκτες κυρίως. Ωστόσο, εάν είστε παθιασμένος παίκτης χόμπι, τότε κανείς δεν σας εμποδίζει να αναβαθμίσετε ανάλογα με το ενδιαφέρον σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η προδιαγραφή θα κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. Τώρα, προχωρήστε και ελέγξτε τον πίνακα απαιτήσεων Civilization V που προτείνουν οι προγραμματιστές που δίνεται παρακάτω και αναβαθμίστε τον υπολογιστή σας.

OS (Λειτουργικό Σύστημα)
Windows® Vista SP2/ Windows® 7
Επεξεργαστής
Τετραπύρηνος επεξεργαστής 1,8 GHz
Μνήμη
4 GB RAM
Κάρτα γραφικών
512 MB ATI 4800 series ή καλύτερη, 512 MB nVidia 9800 series ή καλύτερη
DirectX
DirectX® έκδοση 11
Χώρος σκληρού δίσκου
8 GB δωρεάν μέγεθος αρχείου
Ήχος
Κάρτα ήχου συμβατή με DirectX 9.0c

Αμφίβολα ερωτήματα όπως το αν το civilization 5 λειτουργεί στα Windows 10, το civilization 5 λειτουργεί σε Mac και το civilization 5 λειτουργεί στα Windows 8 είναι αναπόφευκτες. Συνεχίστε να διαβάζετε για να βρείτε απαντήσεις σε τέτοιες ερωτήσεις.

Λειτουργεί το Civilization 5 στα Windows 10;

Το παιχνίδι Civilization 5 έχει χαμηλότερες απαιτήσεις λειτουργικού συστήματος. Ως εκ τούτου, λειτουργεί εύκολα στην έκδοση των Windows 10. Ωστόσο, βεβαιωθείτε ότι πληρούνται όλα τα άλλα ελάχιστα κριτήρια. Εάν αντιμετωπίζετε πρόβλημα κατά την εκκίνηση του παιχνιδιού, τότε αυτό μπορεί να οφείλεται σε κατεστραμμένα αρχεία ή αρχεία που λείπουν στον υπολογιστή σας, τα οποία αναφέρθηκαν από πολλούς χρήστες. Ως εκ τούτου, σε αυτό το σενάριο, πρέπει να ελέγξετε τα αρχεία του παιχνιδιού και να διορθώσετε εάν υπάρχουν κατεστραμμένα αρχεία ή να εγκαταστήσετε τα αρχεία που λείπουν. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να επιλύσετε το πρόβλημα που παραμένει σχετικά με τη συντριβή. Ωστόσο, αυτό μπορεί να μην λειτουργεί σε κάθε περίπτωση.

Λειτουργεί το Civilization 5 στα Windows 8;

Όσον αφορά τα Windows 8, ορισμένοι χρήστες ανέφεραν ότι το παιχνίδι Civilization 5 λειτουργεί τέλεια, ενώ ορισμένα άλλα άτομα διαπίστωσαν ότι το συγκεκριμένο λειτουργικό σύστημα δεν υποστηρίζει ή προκαλεί προβλήματα στην εγκατάσταση του παιχνιδιού τους. Επομένως, μπορεί να συναχθεί το συμπέρασμα ότι και οι δύο τέτοιες περιπτώσεις είναι πιθανές σε αυτό το σενάριο. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό, ελέγξτε το Σελίδα κοινότητας της Microsoft και Σελίδα συζήτησης κοινότητας Steam Για περισσότερες πληροφορίες.

Civilization V Απαιτήσεις υπολογιστή σε MAC

Εδώ, θα γνωρίζετε εάν το Civilization 5 λειτουργεί σε υπολογιστές Mac ή όχι. Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού Civilization 5 ποικίλλουν ως προς τα συστήματα MAC. Πριν από αυτό, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να σημειωθούν για τους χρήστες MAC που αναφέρονται παρακάτω. Λάβετε υπόψη σας για κάθε ενδεχόμενο, είναι πάντα καλό να διαβάζετε τις εξαιρέσεις.

  • Μερικές φορές, όταν ενημερώνετε το παιχνίδι, το MAC ενδέχεται να μην σας επιτρέπει να συγχρονίσετε με διαφορετικό λειτουργικό σύστημα. Ωστόσο, κατά τη διάρκεια αυτής της σύντομης περιόδου, οι χρήστες MAC μπορούν να παίξουν με άλλους χρήστες MAC. Αυτό το σημείο αφορά μάχες για πολλούς παίκτες.
  • Όσον αφορά τη γλώσσα, τα παιχνίδια έκδοσης Civilization 5 είναι διαθέσιμα μόνο στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Ισπανικά για χρήστες MAC.
  • Μια άλλη σημαντική εξαίρεση για τους χρήστες MAC είναι ότι ορισμένα chipset βίντεο δεν υποστηρίζονται για το παιχνίδι Civilization V: σειρά ATI Radeon X1000, HD 2400. Nvidia GeForce 7000 series, 8600, 9400; Intel GMA (950/X3100), HD 3000.

Minimum Civilization V Απαιτήσεις Η/Υ

Οι ελάχιστες απαιτούμενες προδιαγραφές του παιχνιδιού Civilization V αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα. Είναι υποχρεωτικό να πληροίτε αυτά τα ελάχιστα κριτήρια που έχει θέσει ο προγραμματιστής για να ξεκινήσει πραγματικά το ίδιο το παιχνίδι. Επομένως, εάν είστε πρωτάρης παίκτης, αυτή είναι η καλύτερη προδιαγραφή παιχνιδιού που μπορείτε να ξεκινήσετε από το αρχικό στάδιο. Ωστόσο, εάν θέλετε να ζήσετε το παιχνίδι με τις πλήρεις προδιαγραφές του, ελέγξτε τις προτεινόμενες απαιτήσεις που δίνονται για το MAC σας.

Λειτουργικό σύστημα
10. 12 (Σιέρα)
Επεξεργαστής CPU
Intel Core 2 Duo (Διπύρηνος)
Ταχύτητα CPU
2,4 GHz
Μνήμη
2 GB RAM
Χώρος στον σκληρό δίσκο
8 GB
Κάρτα βίντεο (ATI)
Radeon HD 2600
Κάρτα βίντεο (NVidia)
Geforce 8600
Μνήμη βίντεο (VRam)
256 MB

Προτεινόμενες Απαιτήσεις υπολογιστή Civilization V

Σε αντίθεση με τις προδιαγραφές ελάχιστων απαιτήσεων του παιχνιδιού, οι προτεινόμενες απαιτήσεις που δίνονται παρακάτω χρησιμοποιούνται γενικά κυρίως από επαγγελματίες παίκτες. Ωστόσο, εάν είστε παθιασμένος παίκτης χόμπι, τότε κανείς δεν σας εμποδίζει να αναβαθμίσετε ανάλογα με το ενδιαφέρον σας. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή η προδιαγραφή θα κάνει το παιχνίδι πιο ενδιαφέρον. Τώρα, προχωρήστε και ελέγξτε τον πίνακα απαιτήσεων του Civilization V που προτείνουν οι προγραμματιστές που δίνεται παρακάτω, εάν εξακολουθείτε να έχετε απορίες σχετικά με το εάν το Civilization 5 λειτουργεί σε Mac.

Επεξεργαστής CPU
Intel Quad Core
Ταχύτητα CPU
2,6 GHz
Μνήμη
4 GB RAM
Κάρτα βίντεο (ATI)
ATI Radeon HD 2600, HD 3870, HD 4670, HD 4850, HD 5670, HD 5750
Κάρτα βίντεο (NVidia)
NVIDIA GeForce® 8600, 8800, 9600M, GT 120, 320M
Μνήμη βίντεο (VRam)
512 MB

Απαιτήσεις Steam OS και Linux

Οι απαιτήσεις του παιχνιδιού Civilization 5 ποικίλλουν ως προς τα συστήματα Steam OS και Linux και παρουσιάζονται στον παρακάτω πίνακα. Αλλά, πριν από αυτό, υπάρχουν ορισμένα σημεία που πρέπει να σημειωθούν τα οποία παρατίθενται. Συνέχισε να διαβάζεις.

  • Όσον αφορά τη γλώσσα, τα παιχνίδια έκδοσης Civilization 5 είναι διαθέσιμα μόνο στα Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Γερμανικά και Ισπανικά για χρήστες Linux.
  • Ορισμένα chipset βίντεο της Intel δεν υποστηρίζονται. Είναι οι εκδόσεις GMA 9XX και HD 3XXX.

Λειτουργικό σύστημα
SteamOS, Ubuntu
Επεξεργαστής CPU
Intel Core i3, AMD A10
Ταχύτητα CPU
2,4 GHz
Μνήμη
4 GB RAM
Χώρος στον σκληρό δίσκο
10 GB
Κάρτα βίντεο (ATI)
Radeon HD 6450
Κάρτα βίντεο (NVidia)
Geforce 640M
Μνήμη βίντεο (VRam)
1 GB

Για τους χρήστες του Ubuntu, υπάρχουν καλά νέα. Είναι εντάξει αν δεν πληροίτε καμία από τις προαναφερθείσες απαιτήσεις. Οι προγραμματιστές εκτιμούν όλους. Εξηγούν ότι πρέπει απλώς να δοκιμαστεί και να ρυθμιστεί. Επομένως, παρακαλούμε επισκεφθείτε το Σελίδα κοινότητας Civilization V και μοιραστείτε την εμπειρία και τα σχόλιά σας μαζί τους για καλύτερη εξυπηρέτηση. Με αυτόν τον τρόπο, θα ήταν πραγματικά χρήσιμο για αυτούς να βελτιώσουν το Civ V Linux και τις μελλοντικές του ενημερώσεις.

***

Ας ελπίσουμε ότι αυτό το άρθρο θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τις απαιτήσεις του Civilization V PC. Μη διστάσετε να στείλετε τις ερωτήσεις, τις προτάσεις ή τα σχόλιά σας μέσω της ενότητας σχολίων που δίνεται παρακάτω.

  Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για την προσφορά αντικατάστασης μπαταρίας iPhone της Apple