Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Venmo

Το Venmo είναι μια διαδικτυακή υπηρεσία που παρέχει μια δυνατότητα κοινής χρήσης πληρωμών μεταξύ δύο μερών, η οποία ανήκει στο PayPal. Το Venmo προσφέρθηκε για πρώτη φορά δωρεάν σε smartphone iOS και Android, αν και τώρα άλλες υπηρεσίες ενδέχεται να χρεώνουν χρέωση. Εάν σκοπεύετε να λάβετε χρήματα μέσω Venmo και θέλετε να τα εξαργυρώσετε, πρέπει να συνδέσετε τον λογαριασμό σας Venmo με έναν τραπεζικό λογαριασμό, επειδή χρειάζεστε έναν για να κάνετε αναλήψεις μετρητών. Οι χρήστες της εφαρμογής Venmo μπορούν να στείλουν χρήματα για να πληρώσουν λογαριασμούς ή να λάβουν χρήματα ζητώντας τα, συνδέοντας την εφαρμογή με τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική ή χρεωστική κάρτα. Αν και είναι η πιο συχνά χρησιμοποιούμενη υπηρεσία μεταξύ φίλων και μελών της οικογένειας, πολλοί έμποροι την αποδέχονται επίσης. Μπορείτε επίσης να λαμβάνετε ειδοποιήσεις τιμών για τα τέσσερα κρυπτονομίσματα που μπορείτε να αγοράσετε, να πουλήσετε ή να κρατήσετε χρησιμοποιώντας το Venmo: Bitcoin, Ethereum, Litecoin και Bitcoin Cash. Σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε πώς το Venmo ανακτά τον λογαριασμό σας και πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Venmo. Επίσης, θα καταλάβετε εάν τα αιτήματα Venmo λήγουν και πώς να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας Venmo.

  Ενδιαφέρεστε για το HomePod mini; Εδώ είναι τι πρέπει να γνωρίζετε

Πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Venmo

Διαβάστε αυτό το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τα βήματα που δείχνουν πώς να ανακτήσετε τον λογαριασμό Venmo με λεπτομερή τρόπο χρησιμοποιώντας τις εικόνες για καλύτερη κατανόηση.

Πώς μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Venmo;

Μπορείτε να διαβάσετε τον οδηγό μας σχετικά με τον τρόπο διαγραφής λογαριασμού Venmo για να μάθετε τα λεπτομερή βήματα για αυτήν τη διαδικασία με τα απαραίτητα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε πριν διαγράψετε τον λογαριασμό σας Venmo.

  Πώς να συγχωνεύσετε αρχεία PDF σε Mac

Γιατί να ανασταλεί ο λογαριασμός σας Venmo;

Κάθε εφαρμογή ή σύστημα λειτουργεί σύμφωνα με ορισμένες πολιτικές, όρους και προϋποθέσεις που είναι σαν μια συμφωνία μεταξύ του χρήστη και του κατόχου. Εάν αγνοηθούν οι κανόνες και σηκωθούν επισημάνσεις στη συμπεριφορά του λογαριασμού σας, πραγματοποιούνται ορισμένες ενέργειες για να σας προειδοποιήσουν. Σε αυτή τη διαδικασία, ο λογαριασμός σας Venmo μπορεί να ανασταλεί.

Τι συμβαίνει εάν έχετε έναν ανενεργό λογαριασμό;

Όταν χρησιμοποιείτε έναν ανενεργό λογαριασμό Venmo, ο λογαριασμός χαρακτηρίζεται ημιτελής μέχρι να τον ακυρώσετε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επιλογή Take back για να λάβετε τα χρήματά σας πίσω εάν τα στείλατε σε αριθμό τηλεφώνου ή διεύθυνση email που δεν σχετίζεται με ενεργό λογαριασμό Venmo. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε πώς η Venmo ανακτά τον λογαριασμό σας κατόπιν αιτήματός σας.

Λήγουν τα αιτήματα Venmo;

Ναι, η Venmo έχει ορίσει κύκλο ζωής Venmo 48 ωρών. Στην πραγματικότητα δίνει στον χρήστη χρόνο 24 ωρών μετά τα αιτήματα πληρωμής.

Γιατί ο λογαριασμός σας Venmo δεν λειτουργεί;

Μπορεί να αντιμετωπίζετε:

  • Ζητήματα συνδεσιμότητας δικτύου
  • Πρόβλημα λογισμικού/συσκευής
  • Επιπλοκές λόγω VPN
  9 καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης πραγματικών χρηστών για τη βελτίωση της εμπειρίας χρήστη

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον υπάρχοντα λογαριασμό, μην δημιουργήσετε νέο λογαριασμό, καθώς αντιβαίνει στη συμφωνία χρήστη.

Πώς μπορείτε να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας Venmo;

Ας δούμε τη διαδικασία για την επανενεργοποίηση του λογαριασμού σας Venmo.

1. Επισκεφθείτε το Σελίδα ανάκτησης Venmo και Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας.

2. Απλώς απαντήστε στο email που σας έστειλε η Venmo ενημερώνοντας ότι ο λογαριασμός σας έχει παγώσει.

Σημείωση: Ενδέχεται να απαιτείται τρέχουσα φωτογραφία και ταυτότητα για λόγους επαλήθευσης.

3. Ακολουθήστε τις οδηγίες που παρέχονται από την ομάδα υποστήριξης της Venmo για να ανακτήσετε τον λογαριασμό σας.

Πώς μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας Venmo;

Ακολουθήστε τη μέθοδο που αναφέρεται παραπάνω για να ενεργοποιήσετε ξανά τον λογαριασμό σας Venmo εάν ήταν παγωμένος ή ανενεργός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Μπορείτε να σας εξαπατήσουν με το Venmo;

Ναι, μπορείτε να εξαπατηθείτε με το Venmo χρησιμοποιώντας κλεμμένους τραπεζικούς λογαριασμούς ή πιστωτικές κάρτες που θα μπορούσαν να σας πληρώσουν. Τα χρήματα ενδέχεται να αφαιρεθούν από τον λογαριασμό σας Venmo, εάν ο πραγματικός κάτοχος της μεθόδου πληρωμής αναφέρει μη εξουσιοδοτημένη συμπεριφορά.

***

Ελπίζουμε ότι μάθατε πώς είναι δυνατή η διαδικασία ανάκτησης Venmo για τον λογαριασμό σας. Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με τις ερωτήσεις και τις προτάσεις σας μέσω της παρακάτω ενότητας σχολίων. Επίσης, ενημερώστε μας για το τι θέλετε να μάθετε στη συνέχεια.