Πώς να παίξετε το Swiftle

Σχεδόν όλοι στον κόσμο έχουν κάποιο ενδιαφέρον για τη μουσική, ενώ έχουν αγαπημένα τραγούδια και καλλιτέχνες όλων των εποχών στις λίστες αναπαραγωγής τους. Και οι σκληροπυρηνικοί θαυμαστές θέλουν πάντα να αποδείξουν την αγάπη τους για τα αγαπημένα τους μουσικά είδωλα. Δεν θέλουν να χάσουν ούτε μια ευκαιρία να χτυπηθούν με ενθουσιασμό όταν ακούν τα είδωλά τους να τραγουδούν το πρώτο βουητό ή λέξεις του αγαπημένου τους τραγουδιού. Είναι πράγματι μια πολύ μοναδική εμπειρία, καθώς η μουσική εισαγωγής ή το βουητό οποιουδήποτε τραγουδιού μπορεί να μας κάνει να θυμηθούμε ολόκληρο το τραγούδι μέσα σε ένα κλάσμα του δευτερολέπτου και τα συναισθήματά μας στη συγκεκριμένη μελωδία. Είτε τα τραγούδια από διάσημους καλλιτέχνες όπως η Beyoncé, η Lady Gaga, ο Elton John, ο Justin Bieber ή η Taylor Swift. Ωστόσο, υπάρχει ένα παιχνίδι Wordle και Heardle για τους Swifties (οπαδοί της Taylor Swift), βασισμένο στη δισκογραφία της αγαπημένης τους ποπ σταρ, που ονομάζεται Swiftle. Περαιτέρω σε αυτό το άρθρο, θα μάθετε τι είναι λεπτομερώς η Taylor Swift και η Taylor Swift Heardle. Επίσης, θα μάθετε πώς να παίζετε Taylor Swift Wordle και Swiftle.

Πώς να παίξετε το Swiftle

Συνεχίστε να διαβάζετε περαιτέρω για να βρείτε τα βήματα που εξηγούν πώς παίζετε Swiftle και Taylor Swift Wordle λεπτομερώς.

  8 τρόποι για να διορθώσετε μια ενημέρωση απαιτείται για την ενεργοποίηση του iPhone

Τι είναι το Swiftle;

Το Swiftle είναι ένα παιχνίδι Wordle/Heardle στο οποίο μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό τμήμα ενός τραγουδιού και πρέπει να μαντέψετε σωστά αυτό το τραγούδι σε έξι ή λιγότερες προσπάθειες. Ένας φοιτητής μηχανικής λογισμικού ανέπτυξε το Swiftle, ​​ο Sparsh Tyagi που είναι επίσης Swiftie, για να δοκιμάσει ολόκληρη τη βάση θαυμαστών του Swiftie με έναν πιθανό διασκεδαστικό τρόπο.

Πού μπορώ να παίξω Swiftle;

Μπορείτε να παίξετε Swiftle στο Επίσημος ιστότοπος Swiftle Techyonic. Σε αυτόν τον ιστότοπο, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε τις διαφορετικές λειτουργίες σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας για να δείξετε το πάθος και την αγάπη σας για τα τραγούδια της Taylor Swift.

Τι είναι το Wordle της Taylor Swift;

Το παιχνίδι Wordle της Taylor Swift είναι επίσης γνωστό ως Taylordle, το οποίο μπορείτε να παίξετε στο Ιστοσελίδα Wordle. Σε αυτό το παιχνίδι, έχετε έξι προσπάθειες για να μαντέψετε μια λέξη που σχετίζεται με το τραγούδι της Taylor Swift. Αλλά στο Taylordle, μπορείτε να εισάγετε 4 έως 8 γράμματα για να μαντέψετε τη λέξη, κάτι που δεν είναι το ίδιο στο Wordle.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Ghost στον διακομιστή Ubuntu

Τι είναι η Taylor Swift Heardle;

Η Taylor Swift Heardle είναι διαφορετική από την έκδοση Wordle, όπως υποδηλώνει το όνομα. Σε αντίθεση με την Taylor Swift Wordle, μπορείτε να ακούσετε ένα μικρό τμήμα ενός τραγουδιού της Taylor Swift και να το αναγνωρίσετε με όσο το δυνατόν λιγότερες προσπάθειες στο Taylor Swift Heardle.

Πώς να παίξετε το Swiftle;

Μπορείτε να παίξετε Swiftle με τη βοήθεια των βημάτων που αναφέρονται παρακάτω:

1. Επισκεφθείτε το Επίσημος ιστότοπος Swiftle Techyonic στο πρόγραμμα περιήγησής σας.

2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο εικονίδιο Αναπαραγωγή από την κορυφή για να ακούσετε το κλιπ του τραγουδιού.

Σημείωση: Μπορείτε να παίξετε το κλιπ όσες φορές θέλετε για να το ακούσετε προσεκτικά.

3. Αφού μαντέψετε το τραγούδι, εισαγάγετε το όνομα του τραγουδιού στο πλαίσιο κάτω από το εικονίδιο αναπαραγωγής και κάντε κλικ στο Enter, όπως φαίνεται παρακάτω.

Σημείωση: Μπορείτε επίσης να εισάγετε τα πρώτα γράμματα ή λέξεις του τραγουδιού στο πλαίσιο. Θα σας δείξει αυτόματα τις προτάσεις και το τραγούδι που ψάχνετε.

4Α. Εάν δεν μαντέψατε σωστά το τραγούδι με την πρώτη προσπάθεια, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλη μια δοκιμή μέχρι να εξαντλήσετε τις έξι προσπάθειες που σας παρέχονται.

  Πού μπορείτε να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας χριστουγεννιάτικες προσφορές

Σημείωση: Μπορείτε να εντοπίσετε μια λανθασμένη εικασία κοιτάζοντας την προηγούμενη προσπάθεια. Αν είναι κόκκινο, είναι λάθος.

4Β. Εάν μαντέψατε το άλμπουμ του συγκεκριμένου τραγουδιού, θα σημειωθεί με κίτρινο χρώμα αλλά και πάλι δεν είναι εντελώς σωστό.

4C. Αν μαντέψατε σωστά, το πλαίσιο θα γίνει πράσινο υποδεικνύοντας τη σωστή απάντηση.

5. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα παράθυρο Στατιστικά στοιχεία στην οθόνη σας που μοιράζεται όλες τις λεπτομέρειες δοκιμής και τις γραμμές σας.

Πώς να παίξετε Taylor Swift Wordle;

Αφού μάθουμε πώς να παίζετε Swiftle, ​​ας δούμε πώς παίζετε Taylor Swift Wordle:

1. Πλοηγηθείτε στο Ιστότοπος Taylordle Wordle.

2. Τώρα, πληκτρολογήστε τη λέξη που σχετίζεται με το Taylor Swift στα δεδομένα πλαίσια και πατήστε Enter.

Σημείωση: Έχετε έξι εικασίες για κάθε νέο παιχνίδι.

3Α. Εάν το γράμμα που εισάγατε δεν υπάρχει στη λέξη σε κανένα σημείο, το πλαίσιο θα γίνει γκρι.

3Β. Εάν το γράμμα βρίσκεται στη λέξη αλλά όχι σε λάθος σημείο, το σχετικό πλαίσιο θα γίνει κίτρινο.

3C. Εάν το γράμμα βρίσκεται στη λέξη και στη σωστή θέση, το σχετικό πλαίσιο θα γίνει πράσινο.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να παίξετε Swiftle με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.