Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung A51 χωρίς κουμπί λειτουργίας

Η Samsung είναι μια μεγάλης κλίμακας επωνυμία και παραγωγός κινητών τηλεφώνων και πολλών άλλων ηλεκτρονικών συσκευών. Καθώς η Samsung παρέχει πολλές δυνατότητες στους χρήστες κινητών τηλεφώνων της Samsung για να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο με εξαιρετικό αποτέλεσμα, μερικές φορές, οι χρήστες χρειάζονται κάποια καθοδήγηση για να μάθουν τα κόλπα που μπορεί να μην μάθουν ποτέ, εκτός αν τους το λένε. Εδώ σε αυτό το άρθρο, έχουμε συζητήσει τα τηλέφωνα Samsung και τις δυνατότητές τους μαζί με μερικά από τα πιο ερωτήματα από τους χρήστες. Επιπλέον, θα μάθετε πώς να τραβάτε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung A51 χωρίς κουμπί λειτουργίας, μαζί με άλλους τρόπους λήψης στιγμιότυπου οθόνης στο Samsung A51. Διαβάστε το άρθρο μέχρι το τέλος για να μάθετε τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung A51 ή πώς έγινε πρόσβαση στο στιγμιότυπο οθόνης κύλισης στο Samsung A51 στο κινητό σας τηλέφωνο.

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung A51 χωρίς κουμπί λειτουργίας

Θα μάθετε πώς να κάνετε λήψη στιγμιότυπου οθόνης Samsung A51 χωρίς κουμπί λειτουργίας περαιτέρω σε αυτό το άρθρο. Συνεχίστε να διαβάζετε για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό λεπτομερώς.

  Πώς να διορθώσετε ένα κουμπί στο χειριστήριο Xbox One

Πώς τραβάτε ένα στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung A51;

Η λήψη ενός στιγμιότυπου οθόνης στο Samsung A51 είναι αρκετά απλή όπως κάνουμε σε άλλα τηλέφωνα Android. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πατήσετε το κουμπί λειτουργίας και το κουμπί μείωσης έντασης ταυτόχρονα. Περιμένετε να ακουστεί ο ήχος ή το φλας στην οθόνη και, στη συνέχεια, αφήστε τα πλήκτρα. Το στιγμιότυπο οθόνης θα βρεθεί στη συλλογή φωτογραφιών σας.

Πώς φτιάχνετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung χωρίς το κουμπί λειτουργίας;

Για να μάθετε πώς να τραβάτε Στιγμιότυπα οθόνης σε μια συσκευή Samsung χωρίς κουμπί λειτουργίας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μενού Βοηθός από τις Ρυθμίσεις. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στις επιλογές λήψης στιγμιότυπων οθόνης χωρίς το κουμπί λειτουργίας.

1. Ανοίξτε την εφαρμογή Ρυθμίσεις στη συσκευή Samsung.

2. Σύρετε προς τα κάτω και πατήστε Προσβασιμότητα.

3. Στη συνέχεια, πατήστε Αλληλεπίδραση και επιδεξιότητα.

4. Πατήστε στην επιλογή μενού Βοηθός.

5. Ενεργοποιήστε τον διακόπτη για το μενού Βοηθός από την κορυφή.

6. Πατήστε στο Allow από το αναδυόμενο παράθυρο.

7. Τώρα, πατήστε στο εικονίδιο του μενού Βοηθός που αιωρείται στην άκρη της οθόνης.

8. Πατήστε στο Screenshots για να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης όσες φορές θέλετε.

  Διορθώστε το Desktop Window Manager σταμάτησε να λειτουργεί

Ελπίζουμε ότι τώρα ξέρετε πώς να τραβάτε Στιγμιότυπα οθόνης στη Samsung χωρίς κουμπί λειτουργίας.

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung A51 χωρίς κουμπί λειτουργίας;

Μπορείτε να ακολουθήσετε τα βήματα που αναφέρονται παραπάνω για να μάθετε πώς να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης στο Samsung A51 χωρίς να χρησιμοποιήσετε το κουμπί λειτουργίας.

Γιατί δεν μπορείτε να κάνετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung A51 σας;

Παρακάτω είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους δεν μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπα οθόνης στο Samsung A51 σας.

  • Μερικές φορές, όταν προσθέτετε μια εταιρεία ή έναν δευτερεύοντα λογαριασμό, υπάρχουν ορισμένες πολιτικές που θα είχαν οριστεί για να σας εμποδίζουν να τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης.
  • Επίσης, τα ελαττωματικά κουμπιά λειτουργίας ή έντασης ήχου μπορεί να κάνουν το τηλέφωνο να μην τραβήξει σωστά στιγμιότυπα οθόνης.
  • Το μενού Βοηθός είναι απενεργοποιημένο στο τηλέφωνό σας Samsung.

Υπάρχει άλλος τρόπος για στιγμιότυπο οθόνης στη Samsung;

Ναι, έχετε πολλούς τρόπους λήψης στιγμιότυπου οθόνης στη Samsung εκτός από το πάτημα του κουμπιού έντασης και λειτουργίας. Εάν η συσκευή σας διαθέτει τη λειτουργία Έξυπνης λήψης, μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε για στιγμιότυπα οθόνης. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το Google Assistant για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης στη Samsung ή σε οποιαδήποτε άλλη συσκευή Android. Υπάρχουν πολλοί άλλοι τρόποι όπως αυτοί για να τραβήξετε ένα στιγμιότυπο οθόνης.

Πώς ενεργοποιείτε το στιγμιότυπο οθόνης με 3 δάχτυλα στο Samsung A51;

Το Samsung A51 ή οποιεσδήποτε συσκευές Samsung δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία στιγμιότυπου οθόνης με 3 δάχτυλα. Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε ποιοι είναι οι διαφορετικοί τρόποι που μπορείτε να εφαρμόσετε για τη λήψη στιγμιότυπων οθόνης στα τηλέφωνά σας Samsung.

  Πώς να ξεμπλοκάρετε τη διχόνοια στο σχολείο

Πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση στο Samsung A51;

Ας δούμε πώς μπορείτε να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης με κύλιση στο Samsung A51:

1. Πατήστε μαζί τα κουμπιά λειτουργίας + μείωσης της έντασης του ήχου στο Samsung A51.

2. Αφού τραβήξετε το στιγμιότυπο οθόνης, πατήστε παρατεταμένα το εικονίδιο με τα δύο βέλη προς τα κάτω.

3. Τώρα, θα δείτε την οθόνη να αρχίζει να κάνει κύλιση προς τα κάτω. Θα χρειαστεί να κρατήσετε πατημένο το εικονίδιο με δύο βέλη προς τα κάτω μέχρι να ολοκληρώσετε τη λήψη του επιθυμητού στιγμιότυπου οθόνης κύλισης.

4. Αφού απελευθερώσετε το εικονίδιο, το στιγμιότυπο οθόνης κύλισης θα αποθηκευτεί αυτόματα στη συλλογή φωτογραφιών σας.

Πώς ενεργοποιείτε το Swipe Screenshot;

Παρακάτω είναι τα βήματα που δείχνουν πώς να ενεργοποιήσετε το στιγμιότυπο οθόνης με το δάχτυλο στο τηλέφωνο Samsung.

1. Αποκτήστε πρόσβαση στις Ρυθμίσεις τηλεφώνου και πατήστε Προηγμένες λειτουργίες.

2. Στη συνέχεια, πατήστε Κινήσεις και χειρονομίες.

3. Πατήστε στο σάρωση με την παλάμη για λήψη για να ενεργοποιήσετε την εναλλαγή.

4. Τώρα, σύρετε την οθόνη του τηλεφώνου με την παλάμη σας από αριστερά προς τα δεξιά ή αντίστροφα.

Μετά το σάρωση, θα δείτε ένα φλας στην οθόνη μαζί με μια ειδοποίηση που δηλώνει ότι το στιγμιότυπο οθόνης έχει ληφθεί.

Πώς καταγράφετε ένα κτύπημα με την παλάμη;

Διαβάστε την απάντηση για την παραπάνω επικεφαλίδα για να μάθετε πώς να καταγράφετε τα κτύπημα της παλάμης στο τηλέφωνό σας.

Πώς κάνετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung Galaxy;

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο από την αρχή για να μάθετε διάφορες μεθόδους λήψης στιγμιότυπου οθόνης σε οποιοδήποτε τηλέφωνο Samsung.

***

Ελπίζουμε λοιπόν να καταλάβατε πώς να τραβήξετε στιγμιότυπο οθόνης στο Samsung A51 χωρίς κουμπί λειτουργίας με τα λεπτομερή βήματα που θα σας βοηθήσουν. Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τυχόν απορίες ή προτάσεις σχετικά με οποιοδήποτε άλλο θέμα θέλετε να κάνουμε ένα άρθρο. Ρίξτε τα στην παρακάτω ενότητα σχολίων για να τα γνωρίζουμε.