Πώς να εξαγάγετε τη λίστα παρακολούθησης του Netflix στον Firefox

Μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας Netflix με πολλά άτομα, εάν έχετε το σωστό πρόγραμμα συνδρομής. Υπάρχει υποστήριξη για πολλά προφίλ και ένα ειδικό παιδικό προφίλ στο οποίο μπορείτε να χρησιμοποιήσετε γονικούς ελέγχους. Αν και είναι εύκολο να μοιραστείτε έναν λογαριασμό Netflix, δεν είναι τόσο εύκολο να μοιραστείτε τη λίστα παρακολούθησης. Το Netflix List Exporter είναι ένα πρόσθετο Firefox που σας επιτρέπει να εξάγετε τη λίστα παρακολούθησης του Netflix. Η λίστα παρακολούθησης διατηρείται από το Netflix, επομένως είναι ήδη εκεί. Το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό το πρόσθετο για να το εξαγάγετε σε μορφή απλού κειμένου.

Η λίστα παρακολούθησης του Netflix είναι μια λίστα με εκπομπές που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε, όχι εκπομπές που έχετε ήδη δει. Αυτή είναι η λίστα “παρακολούθηση” και αυτό το πρόσθετο δυστυχώς δεν μπορεί να την εξαγάγει.

  Πώς να απενεργοποιήσετε τις εικόνες στον Firefox για iOS

Εξαγωγή της λίστας παρακολούθησης του Netflix

Αυτό το πρόσθετο θα πρέπει να λειτουργεί ανεξάρτητα από το εάν χρησιμοποιείτε VPN για Netflix ή όχι. Εάν ορισμένες εκπομπές δεν εμφανίζονται στη λίστα παρακολούθησης, βεβαιωθείτε ότι το VPN σας εκτελείται. Εάν το Netflix εντοπίσει λάθος περιοχή, μπορεί να επιλέξει να κρύψει μια εκπομπή ακόμα κι αν βρίσκεται στη λίστα παρακολούθησης.

Κατεβάστε το Netflix List Exporter. Επισκεφτείτε το Netflix και συνδεθείτε. Επιλέξτε το προφίλ από το οποίο θέλετε να εξαγάγετε τη λίστα παρακολούθησης. Μεταβείτε στην καρτέλα Η λίστα μου στο επάνω μέρος και θα δείτε ένα κουμπί «Αντιγραφή λίστας» δίπλα της. Κάντε κλικ στο κουμπί.

  Διορθώστε το δεξί κλικ του Firefox Δεν λειτουργεί

Το Netflix List Exporter αντιγράφει το όνομα των εκπομπών στη λίστα σας στο πρόχειρό σας. Είναι ένας αρκετά βασικός τρόπος αντιγραφής της λίστας, αλλά είναι απλός για τον μέσο χρήστη, επομένως δεν μπορούμε να παραπονεθούμε. Μόλις κάνετε κλικ στην επιλογή Αντιγραφή λίστας, ανοίξτε το Σημειωματάριο και χρησιμοποιήστε τη συντόμευση πληκτρολογίου Ctrl+V για να εξαγάγετε τη λίστα με τις εκπομπές και τις ταινίες που σκοπεύετε να παρακολουθήσετε αργότερα. Είναι στο χέρι σας να αποφασίσετε πώς θα το μοιραστείτε.

Εάν δεν χρησιμοποιείτε τον Firefox, μπορείτε να μεταβείτε σε αυτόν για λίγα λεπτά για να εξαγάγετε τη λίστα σας. Το πρόσθετο δεν είναι κάτι που πρόκειται να χρησιμοποιήσετε στη ρουτίνα. Κάθε φορά που ανανεώνετε τη λίστα με τις εκπομπές που θέλετε να παρακολουθήσετε και πρέπει να τις εξαγάγετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον Firefox με αυτό το πρόσθετο.

  Πώς να αποκτήσετε τα Windows 10 Accent Color στη γραμμή URL στον Firefox

Το Netflix List Exporter είναι εξαιρετικό, αλλά μπορεί να αντέξει κάποια βελτίωση, δηλαδή να υποστηρίξει περισσότερες λίστες. Η μοναδική λίστα για την οποία θα μπορούσε να προσθέσει υποστήριξη είναι η λίστα εκπομπών και ταινιών που έχει ήδη παρακολουθήσει ένας χρήστης. Είναι περίεργο που το Netflix δεν σας επιτρέπει να προτείνετε εκπομπές σε άλλα προφίλ που έχουν διαμορφωθεί στον ίδιο λογαριασμό. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους χρήστες να μοιράζονται αυτό που παρακολουθούν και για το Netflix να κάνει περισσότερα άτομα να παρακολουθούν μια εκπομπή.