Πώς να αλλάξετε το φόντο της βιντεοκλήσης Skype

Skype τώρα προσφέρει προσαρμοσμένα υπόβαθρα. Αντί να δείξετε σε όλους το γραφείο σας, μπορείτε να επιλέξετε οποιαδήποτε εικόνα φόντου σας αρέσει. Το Skype θα εντοπίσει αυτόματα και θα αντικαταστήσει το φόντο πίσω σας με την εικόνα ενώ συνομιλείτε μέσω βίντεο, όπως ακριβώς μπορεί να κάνει το Zoom.

Πώς να προσαρμόσετε ή να θολώσετε το φόντο σας κατά τη διάρκεια μιας κλήσης Skype

Πρώτα, βεβαιωθείτε ότι έχετε την πιο πρόσφατη έκδοση του προγράμματος-πελάτη επιτραπέζιου υπολογιστή Skype λήψη και εγκατάσταση στον υπολογιστή σας με Windows ή Mac. Μην χρησιμοποιείτε την έκδοση των Windows 10 Store, η οποία δεν διαθέτει αυτήν τη δυνατότητα για κάποιο λόγο. Ορισμένες παλαιότερες εκδόσεις του Skype υποστηρίζουν θόλωση φόντου, αλλά όχι προσαρμοσμένο φόντο.

  Τρόπος προσαρμογής του παραθύρου ανάγνωσης στο Outlook

Για να θολώσετε το φόντο σας κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας βίντεο Skype, τοποθετήστε το ποντίκι σας πάνω από το “Κουμπί απενεργοποίησης βίντεο”. Κάντε κλικ στην επιλογή “Επιλογή εφέ φόντου”.

Επιλέξτε την επιλογή «Θάμπωμα» και η κλήση στην οποία πραγματοποιείτε θα θολώσει αυτόματα το φόντο της.

Επιλέξτε την επιλογή “Προσθήκη εικόνας” και μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε αρχείο εικόνας βρίσκεται στον τοπικό σας σκληρό δίσκο. Το φόντο σας θα ενημερωθεί αυτόματα για την κλήση που πραγματοποιείτε αυτήν τη στιγμή. Για να διαγράψετε μια εικόνα φόντου που έχετε ανεβάσει, κάντε κλικ στο μικρό λευκό X στην επάνω δεξιά γωνία αυτής της εικόνας.

  Συνδυάστε μουσική από το τοπικό σας Drive ή το SoundCloud [Web]

Πώς να προσαρμόσετε ή να θολώσετε το φόντο σας για όλες τις βιντεοκλήσεις Skype

Μπορείτε να ορίσετε ένα προεπιλεγμένο εφέ φόντου για όλες τις βιντεοκλήσεις Skype. Ξεκινήστε κάνοντας κλικ στην εικόνα του προφίλ σας στο παράθυρο Skype και επιλέγοντας “Ρυθμίσεις”.

Επιλέξτε την καρτέλα «Ήχος και βίντεο». Από αυτό το μενού, μπορείτε να επιλέξετε «Θάμπωμα» για να θολώσετε όλες τις κλήσεις ή να κάνετε κλικ στο «Προσθήκη εικόνας» για να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο φόντο από ένα αρχείο εικόνας στον τοπικό σας σκληρό δίσκο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα υπάρχον προσαρμοσμένο φόντο που έχετε ήδη ανεβάσει.

  Πώς λειτουργεί η σάρωση δακτυλικών αποτυπωμάτων στην οθόνη;

Είτε είναι ανόητο είτε σοβαρό, με την οικογένειά σας ή τους συναδέλφους σας, η προσθήκη ενός προσαρμοσμένου φόντου ή η πλήρης θόλωσή του μπορεί να κάνει τις βιντεοκλήσεις Skype πιο ευχάριστες και πιο αποτελεσματικές.