Συνδυάστε μουσική από το τοπικό σας Drive ή το SoundCloud [Web]

Η μίξη μουσικής και ο πειραματισμός με ήχους δεν είναι κάτι τόσο απλό όσο η δημιουργία μιας λίστας αναπαραγωγής (ή μιας κασέτας μίξης;). Είναι πολύς πειραματισμός, απαιτεί καλό αυτί και πολύ καλή ιδέα για το τι κάνεις. Απαιτεί επίσης τη χρήση πολύπλοκου και δαπανηρού λογισμικού, το οποίο αξίζει να επενδύσετε εάν γνωρίζετε ότι θα το χρησιμοποιείτε και το χρησιμοποιείτε συχνά. Για όποιον απλώς ενδιαφέρεται να κάνει μίξη μουσικής και να δοκιμάσει τις δυνάμεις του να γίνει DJ, υπάρχει το Until AM, μια απλή εφαρμογή web που σας επιτρέπει να αναμίξετε δύο τραγούδια είτε από την τοπική μονάδα δίσκου είτε από το SoundCloud. Μπορείτε να αυξήσετε ή να μειώσετε την ταχύτητα αναπαραγωγής, να ελέγξετε ανεξάρτητα την ένταση του ήχου κάθε τραγουδιού και να διαχειριστείτε την καθυστέρηση για κάθε τραγούδι.

  Λήψη αρχείων και προβολή προόδου χωρίς πρόγραμμα περιήγησης με πρόγραμμα λήψης αρχείων

Για να προσθέσετε ένα τραγούδι, χρησιμοποιήστε τις καρτέλες στη δεξιά στήλη. Υπάρχει ένα για το SoundCloud με γραμμή αναζήτησης και ένα άλλο για την επιλογή τοπικών αρχείων MP3. Αναζητήστε το αρχείο που θέλετε να χρησιμοποιήσετε ή αναζητήστε ένα τραγούδι στην καρτέλα SoundCloud.

Επιλέξτε το τραγούδι και σύρετέ το στην περιοχή του δίσκου. Κάντε κλικ στο κουμπί αναπαραγωγής δίπλα σε έναν δίσκο για αναπαραγωγή του τραγουδιού. Τα χειριστήρια ταχύτητας για κάθε αντίστοιχο τραγούδι βρίσκονται δίπλα και φέρουν δεόντως σήμανση. Μπορείτε να επιταχύνετε την αναπαραγωγή ή να την επιβραδύνετε. Η εξέλιξη του τραγουδιού μπορεί να παρακολουθηθεί από τις γραμμές προόδου στο επάνω μέρος. Το όνομα του τραγουδιού που αναπαράγεται σε κάθε δίσκο εμφανίζεται στο επάνω μέρος κάθε γραμμής προόδου.

  Πώς να εγκαταστήσετε το Endless OS

Κάντε κύλιση προς τα κάτω για τις ρυθμίσεις καθυστέρησης και χρησιμοποιήστε το ποντίκι για να επιλέξετε ένα σημείο καθυστέρησης. Η καθυστέρηση καταγράφεται μεταξύ Reverb και Echo και οι αλλαγές στον ήχο ακούγονται ζωντανά καθώς παίζετε με αυτές ή με οποιοδήποτε άλλο είδος ρυθμίσεων.

Ένα μόνο χειριστήριο στη μέση σάς επιτρέπει να «αναμιγνύετε» τα δύο τραγούδια. Από προεπιλογή, η μίξη έχει ρυθμιστεί ώστε να αναμιγνύονται ομοιόμορφα και τα δύο τραγούδια, αλλά μπορείτε να αλλάξετε για να ταιριάζει με το δικό σας γούστο. Τα δύο ρυθμιστικά στη μέση σάς επιτρέπουν να διαχειριστείτε την ένταση για τα δύο τραγούδια, και πάλι ανεξάρτητα. Το Until AM είναι αρκετά βασικό, αλλά είναι εξαιρετικό για να παίζετε μόνο με την τοπική σας μουσική και να δοκιμάσετε τον DJ χωρίς να χρειάζεται να κατανοήσετε (ή να αγοράσετε) πολύπλοκο λογισμικό.

  Τα καλύτερα εργαλεία παρακολούθησης VM για να παρακολουθείτε προσεκτικά τις εικονικές μηχανές σας

Επίσκεψη μέχρι το πρωί