Πώς να ακυρώσετε τις συνδρομές εφαρμογών σε iPhone ή iPad

Το App Store της Apple είναι γεμάτο από εφαρμογές με συνδρομές εντός εφαρμογής. Αυτά είναι υπέροχα νέα για τους προγραμματιστές και είναι υπέροχα για χρήστες που δεν θέλουν οι εφαρμογές να εξαφανιστούν. Αλλά αν δεν χρησιμοποιείτε μια εφαρμογή, γιατί να μην ακυρώσετε τη συνδρομή σας;

Η ακύρωση μιας συνδρομής σε μια εφαρμογή iPhone ή iPad δεν ήταν πάντα το πιο εύκολο πράγμα, επειδή η Apple δεν έκανε πάντα προφανή τη διαδικασία. Ακόμα κι αν το ήξερες. οι πιθανότητες είναι καλές να το κάνετε τόσο σπάνια που το έχετε ξεχάσει και υπάρχει πάντα η πιθανότητα η Apple να άλλαξε κάτι σε μια πρόσφατη ενημέρωση iOS.

  Πώς να διορθώσετε τη γόμα GIMP που δεν λειτουργεί

Στην πραγματικότητα, η Apple άλλαξε πρόσφατα τον τρόπο με τον οποίο οι κάτοχοι iPhone και iPad ακυρώνουν τις συνδρομές μέσω του App Store και ευτυχώς, τώρα είναι πιο εύκολο από ποτέ. Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα στη ζωή, ωστόσο, αυτά τα πράγματα είναι εύκολα μόνο αν ξέρετε πώς — και θα φροντίσουμε να το κάνετε.

Πώς να ακυρώσετε τις συνδρομές εφαρμογών

Για να ξεκινήσετε, ανοίξτε το App Store και πατήστε το εικονίδιο που αντιπροσωπεύει το Apple ID σας στο επάνω μέρος της οθόνης.

Στη συνέχεια, πατήστε «Διαχείριση συνδρομών».

Εδώ θα δείτε μια λίστα με όλες τις συνδρομές εντός εφαρμογής για τις οποίες πληρώνετε αυτήν τη στιγμή. Θα βρείτε επίσης όλα όσα έχουν λήξει στο κάτω μέρος της λίστας, εάν θέλετε να εγγραφείτε ξανά.

  Πώς να μοιράζεστε αρχεία χωρίς οικιακή ομάδα στα Windows 10

Για να ακυρώσετε μια συνδρομή, πατήστε στο όνομα της εφαρμογής που θέλετε να διαχειριστείτε.

Η επόμενη οθόνη θα εμφανίσει όλες τις διαθέσιμες συνδρομές, με ένα τικ δίπλα σε αυτή στην οποία είστε εγγεγραμμένοι αυτήν τη στιγμή. Για ακύρωση, πατήστε το κουμπί “Ακύρωση συνδρομής” στο κάτω μέρος της οθόνης. Θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώσετε την απόφασή σας προτού τεθεί σε ενέργεια.

Θυμηθείτε, ακόμη και μετά την ακύρωση μιας συνδρομής, θα έχετε πρόσβαση στις σχετικές λειτουργίες μέχρι να λήξει η υπάρχουσα περίοδος χρέωσής σας.

Η ακύρωση των αχρησιμοποίητων συνδρομών εφαρμογών μπορεί να είναι ένας πολύ καλός τρόπος εξοικονόμησης μερικών δολαρίων εδώ και εκεί, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι συνδρομές είναι κακές. Τα βιώσιμα μοντέλα για τους προγραμματιστές εφαρμογών είναι ζωτικής σημασίας, ειδικά αν θέλουμε να συνεχίσουμε να απολαμβάνουμε μερικά από τα καλύτερα που έχει να προσφέρει το App Store.

  Πώς να διορθώσετε το πάγωμα και τη συντριβή της κάμερας Web στα Windows 10