Πού βρίσκονται τα Εργαλεία διαχειριστή για το Office 365;

Για τους περισσότερους ανθρώπους, το Microsoft Office 365 είναι μια δέσμη εφαρμογών όπως το Outlook, το Word, το Excel κ.λπ. Αλλά αν έχετε τον δικό σας τομέα, μπορείτε επίσης να διαχειριστείτε τους χρήστες, τις ομάδες, τις πολιτικές σας και πολλά άλλα. Ας ΡΙΞΟΥΜΕ μια ΜΑΤΙΑ.

Καλύψαμε όλες τις εφαρμογές που συνοδεύουν το Office 365, αλλά είναι πολύ περισσότερα από ένα σύνολο εφαρμογών διακριτής παραγωγικότητας. Είναι επίσης ένα σύστημα διαχείρισης επιχειρήσεων που περιέχει όλα τα είδη εργαλείων όπως το Azure Active Directory, αναφορές χρήσης και μια ολόκληρη σειρά εργαλείων ασφαλείας για τα οποία οι περισσότεροι άνθρωποι δεν γνωρίζουν τίποτα. Αυτά τα εργαλεία βρίσκονται στο Admin Center, το οποίο (για τους περισσότερους χρήστες) θα είναι διαθέσιμο εάν έχετε έναν τομέα (π.χ. AcmeRockets.com) και η Microsoft παρέχει το email για αυτόν τον τομέα (π.χ. [email protected]com).

  Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Badoo

Για προσωπικούς χρήστες, ο πιο συνηθισμένος τρόπος που συμβαίνει αυτό είναι εάν αγοράζετε έναν τομέα από έναν καταχωρητή/κεντρικό υπολογιστή όπως Πάμε μπαμπά ή 1&1 και προσφέρουν email που φιλοξενείται από το Office 365 ως μέρος του πακέτου.

Θα χρειαστεί να συνδεθείτε στο λογαριασμό του Office 365 που περιέχει το φιλοξενούμενο email σας για να δείτε την επιλογή Διαχειριστής. Η σελίδα σύνδεσης μπορεί να είναι λίγο δύσκολο να βρεθεί μερικές φορές, επειδή συχνά βρίσκεται στον ιστότοπο του κεντρικού υπολογιστή του τομέα σας, όχι στον κύριο ιστότοπο της Microsoft. Εάν προσπαθήσετε να συνδεθείτε στο Office.com, είναι συνήθως αρκετά έξυπνο για να γνωρίζετε πού είναι καταχωρημένος ο τομέας σας και να σας ανακατευθύνει στη σωστή σελίδα σύνδεσης, ωστόσο. Αλλά αν δεν μπορείτε να το βρείτε, επικοινωνήστε με τον κεντρικό υπολογιστή του τομέα σας και θα σας βοηθήσουν.

  Πώς να τραβήξετε και να σχολιάσετε στιγμιότυπα οθόνης στο iPad χρησιμοποιώντας το Apple Pencil

Αφού συνδεθείτε, θα μπορείτε να δείτε την επιλογή Διαχειριστής στη λίστα εφαρμογών στην κύρια σελίδα του Office 365, καθώς και στην εφαρμογή εκκίνησης που είναι διαθέσιμη από τις εννέα κουκκίδες.

Κάντε κλικ στην εφαρμογή Διαχειριστής και θα μεταφερθείτε στο Κέντρο Διαχειριστή, όπου μπορείτε να δείτε ένα μενού επιλογών στην αριστερή πλευρά.

Αυτά περιέχουν τα εργαλεία για τη διαχείριση του τομέα σας. Ορισμένες περιοχές έχουν τις δικές τους ξεχωριστές κονσόλες, τις οποίες μπορείτε να βρείτε επεκτείνοντας τον κόμβο “Κέντρα διαχειριστή”.

Κάθε ένα από αυτά τα κέντρα διαχειριστή ανοίγει μια νέα σειρά επιλογών, όπως το Κέντρο ασφάλειας και συμμόρφωσης.

  Ποια είναι η διαφορά μεταξύ των επεξεργαστών Intel Core i3, i5, i7 και X;

Ανάλογα με το τι σας ενδιαφέρει, το Κέντρο Διαχειριστή μπορεί να σας κρατήσει απασχολημένους για μήνες. Το Azure Active Directory, για παράδειγμα, περιέχει δεκάδες επιλογές, πολλές από τις οποίες θα χρειάζονταν εβδομάδες για να τις μάθουν και να τις κατανοήσουν μόνοι τους, γι’ αυτό το Azure/O365 Administration είναι μια δουλειά από μόνη της σε πολλούς οργανισμούς. Επειδή το Κέντρο Διαχειριστή είναι τόσο τεράστιο, δεν πρόκειται να το εμβαθύνουμε πολύ σε αυτό το σημείο, αλλά τις επόμενες εβδομάδες, θα σας δείξουμε μερικά από τα βασικά χαρακτηριστικά και τι μπορείτε να κάνετε με αυτά.